Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גניבת טלפון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

כבר פעם שניה שגונבים לנו טלפון במשפחה

מעבר לעלות המכשיר, היום הטלפון משמש כדבר מרכזי בחיים, מכיל תמונות, סרטונים, התכתבויות ודברים אישיים

הגנבים מייד מכבים את הטלפון/מוציאים את הסים/מאפסים את המכשיר

יש איזשהיא דרך להתגונן מפני הדבר הזה ?

נגיד איזשהוא מכשיר מבוסס משדר/מקלט שאם הטלפון רחוק מהתיק/ארנק שניהם מתחילים לצפצף ?

פורסם

תספר באילו נסיבות נגנב

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם (נערך)

סמרטפון צריך להיות מוגן בסיסמה, (וכרטיס הזכרון מוצפן). התוכן שלו צריך להיות מגובה לענן. המספר הסידורי שלו צריך להרשם אצל חברת הסלולר.

במקרה גניבה, הגנב הממוצע אכן יודע לכבות את המכשיר ולהוציא את כרטיס הסים, מה שמשבית כל שירות איתור. אבל אם בוצעו שלושת הצעדים, אז המידע לא אובד ולא נחשף לעיניים זרות, והגנב נותר עם מכשיר חסום. (כן, יש צעדים מתוחכמים יותר שהגנב יכול לבצע, אבל לא אפרט).

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
פורסם

בבית חולים מחלקת ילדים באמצע הלילה!! כשהבן שלי היה מאושפז, אשתי ישנה איתו במיטה והטלפון היה צמוד לה לראש, עם וילון מוסט, התעוררה וקלטה שהטלפון נעלם.

טלפון חדש בן חודש.

היום אמא שלי ישבה במסעדה (כמעט ריקה), כנראה שכחה אותו על השולחן ועד שהתקשרה אליהם (כ 15-20 דקות) כבר נעלם כלא היה, כמעט בטוחים שאחד המלצרים לקח אותו כי המסעדה הייתה ריקה וישר מפנים את השולחן.

אופציות ה LOCK של גוגל לא שמישות כי כיבו את הטלפונים מיידית.

פורסם

תמיד תצא מנק' הנחה שהמכשיר יגנב אם לרגע תסיט את המבט ממנו.

מספיק שתשב בשולחן במסעדה ומישהו יבוא להסיח את דעתך עם שאלה כלשהי מצד ימין, בנתיים יעבור מישהו בצד שמאל ויכניס את המכשיר לכיס.

אם אני ישן במקום שבו יש לאחרים גישה לחדר, אני שם את המכשיר על מצב טיסה ושם אותו בתוך הציפית של הכרית.

בכל מקרה שאני לא משתמש במכשיר הטלפון בכיס אלא אם אני במשרד/ אצל חברים או בכל מקום שבו אני בוטח בכל האנשים סביבי.

מכשירי איתור/ צפצוף/ נעילה לא יעזרו לך. לרוב הם לא נועדו למנוע גניבה אלא לאתר מכשיר שאבד לך (נשכח באוטו, במשרד, אולי נפל מאחורי הספה בבית וכו)

פורסם

נגיד איזשהוא מכשיר מבוסס משדר/מקלט שאם הטלפון רחוק מהתיק/ארנק שניהם מתחילים לצפצף ?

לחלק משעוני/צמידי כושר יש אופציה להתריע כשהם יוצאים מטווח החיבור עם הסמרטפון. מאוד שימושי לאנשים שנוטים לשכוח את הטלפונים שלהם בכל מקום.

פורסם (נערך)
בבית חולים מחלקת ילדים באמצע הלילה!! כשהבן שלי היה מאושפז, אשתי ישנה איתו במיטה והטלפון היה צמוד לה לראש, עם וילון מוסט, התעוררה וקלטה שהטלפון נעלם.

טלפון חדש בן חודש.

היום אמא שלי ישבה במסעדה (כמעט ריקה), כנראה שכחה אותו על השולחן ועד שהתקשרה אליהם (כ 15-20 דקות) כבר נעלם כלא היה, כמעט בטוחים שאחד המלצרים לקח אותו כי המסעדה הייתה ריקה וישר מפנים את השולחן.

אין גבול לחוצפה של אנשים, בושה!

עריכה אחרונה על ידי yossy

פורסם

תמונות, סרטים, אנשי קשר, והתכתבויות ניתן לשמור באופן אוטומטי בענן עם איבוד מינימלי של מידע בעת גניבה.

דורש כחצי שעה בחיים של הגדרות סנכרון של גוגל + ווצאפ ואתה מסודר.

אין מכשיר או תכסיס שיעזור במקרה הזה, רק יצירה של הרגלים טובים. בבית/בעבודה - להניח איפה שבא. מקוםבכל מ אחר - או שהטלפון על הגוף או שהוא נסתר מהעין.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...