Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

בפוסט האחרון שלי, כתבתי על המוסך שהכניס את הרכב למכונה וגרם לי לסווירלים מכוערים על הרכב.

כעת, ברצוני להיפטר מהם מצד אחד, אך מהצד השני לא ממש בא לי להסתבך עם מכונות מתוחכמות וכמובן, גם יקרות הרבה יותר.

חשבתי להתחיל עם התקן פוליש למברגה של Meguiar's.

ראו כאן :

https://www.autostore.co.il/product/%D7%94%D7%AA%D7%A7%D7%9F-%D7%A4%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%A9-%D7%9C%D7%9E%D7%91%D7%A8%D7%92%D7%94-meguiars-da-power/

ובכן, מה דעתכם על ההתקן הזה?

האם הוא יעשה את העבודה ויעלים סווירלים של מכונה, או שמא כדאי לי להשקיע על פולישר מקצועי ? (פולישר טוב מתחיל מ 1,500 ש"ח, אוריבטלי בלבד כמובן).

חשוב לומר שאני לא עושה הרבה פוליש וסביר להניח שזה ישמש אותי פעמיים-שלוש בשנה.

אשמח לדעתכם

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

פורסם

לדעתי עלות המכשיר והחומרים תעלה הרבה, ועדיף לבצע את העבודה אצל דיטיילר.

אתה מתכוון לבצע פעמיים שלוש פוליש לרכב אחד בשנה?

המכשיר של מגס חביב, ודורש הרבה זמן וסבלנות עקב הפד הקטן.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

אני חושב שעדיף לך לתת לדיטיילר לבצע את העבודה מא' עד ת'.

ואז כל מה שנותר ממך זה לתחזק את התוצאה.

להיכנס לתחום של הפוליש (מכונה, חומרים, אביזרים, תסכול) לא שווה את זה, לדעתי.

את המכשיר של מגווירס הייתי מייעד למריחת גלייז\ אוטם צבע\ ווקס\ חומרים שונים.

כמכשיר לעשות פוליש על כל הרכב לדעתי זה גדול עליו.

אתה גם צריך מקדחה\ מברגה (מצב רגיל ולא פטישון\ דופקת) עוצמתית וחזקה שברגע שאתה מפעיל עליה לחץ היא לא עוצרת, או במקרה הגרוע תשפוך לך.

• תוכן חדש...