Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2460 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוודאי, חשבתי שזה ברור שכתבתי "טיפול ברכב" שזה כולל שטיפה ידנית בלבד. ( ללא מכונות, שיוצרות מעבר לשריטות - בלאי מואץ)

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

היי חברים,

שמתי לב ששכבת הלכה בפגוש שלי הולכת ומתקלפת, ולאחרונה זה החמיר בעקבות שטיפה לא מקצועית במיוחד ושימוש אגרסיבי בלחץ מים באזור (למרות שביקשתי להיזהר). לא יודע מה מקור הקילוף, אבל מניח שאבן שפגעה בפגוש התחילה את הפגם. מצורפת תמונה.

BumperPaint.PNG

מה אפשר לעשות כדי לתקן את הנזק באזור מלבד פירוק של הפגוש וצביעה מלאה שלו?

האם אפשר להוסיף שכבת לכה על האזור הפגוע או כל טיפול מקומי אחר?

תודה חברים!

• אחראי פורום
פורסם

אין מנוס משיוף וצביעה נוספת (כי התפרקות כזו של לאכה תואמת צביעה לא איכותית שנעשתה בעבר).

לא חייבים לפרק את הפגוש ברוב המקרים למרות שאין לך מה לחשוש מזה, פעולה פשוטה יחסית.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• אחראי פורום
פורסם

לא כל הפגוש יתקלף בכזאת קלות כך שאין מנוס מהתערבות של כלים. בכל מקרה יש סיבה שזה מתקלף והיא יישום צבע לא נכון או לכלוך, כך שזה פשוט לא נכון לעבוד בלי הכנה חוזרת של המשטח.

צביעה טובה של פגוש תעלה 500-800₪, תלוי במקצועיות והאם יפרקו את הפגוש (תמיד עדיף, אתה לא רוצה שישאירו קטעים חבויים שנעשו לא טוב פעם, הם יהרסו לך את כל ההשקעה).

• אחראי פורום
פורסם

מקום טוב ייקח כסף טוב, אין איך להפוך את זה.

עבודה זולה יכולה להיראות טוב בכמה חודשים הראשונים ואז להראות כמו אצלך.

מוסך נ.ב.פרנסואה בכרמיאל הוא היחיד שאני שולח אליו אנשים עקב שני ניסיונות מאוד מוצלחים שלי (כאחד שצובע בעצמו, אני יודע לשפוט), אבל זה יעלה בטח 800 לפגוש.

פורסם

צבעתי לפני כמה חודשים פגושים. מחיר מאד גבוה אבל עבודה ברמה של מפעל. תאום גוון מושלם לצבע של הרכב , צביעה בלי מריחות ובלי קליפת תפוז. פינישים ברמה גבוהה, הם יושבים באשדוד. ממליץ מאד מאד.

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

• שבועיים מאוחר יותר ...

• תוכן חדש...