Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7773 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדוע כשמשלבים לרוורס בגיר ידני ונוסעים לאחור, יש צליל כזה של: וייייייייי

ובגיר אוטומטי אין כזה צליל. באוטומטי זה נישמע זהה כמו נסיעה קדימה.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם
מדוע כשמשלבים לרוורס בגיר ידני ונוסעים לאחור, יש צליל כזה של: וייייייייי

ובגיר אוטומטי אין כזה צליל. באוטומטי זה נישמע זהה כמו נסיעה קדימה.

אצלי יש רעש דיגידיגידיגידיגידיי בנסיעה לאחור

ורעש דרנדרנדרנדרנדרנ בנסיעה קדימה

בגיר רגיל ישנם מספר גלגלי שיניים אשר שונים בגודלם .

כאשר הגלגל שיניים הראשי (הישיר)מחובר (ע"י הסינכרון)לגג"ש להילוך האחורי ישנו רעש "משונה"

בגלל שאותו גג"ש של ההילוך האחורי הינו בגודל כזה המספק את הכח המירבי לרכב כלומר לא ניתן לפתח מהירות בהילוך אחורי (לא כדאי לנסות ).

יהיו כאלה שיכתבו כי אצלם ברכב ניתן להגיע למהירות גבוהה בנסיעה לאחור ,

1 ניתן להגיע למהירות גבוהה אבל לא רצוי -בלאי גבוהה לתיב"ה מנוע עובד על סל"ד גבוההההה....

2 בנסיעה לאחור יש שטחים מתים אשר לא ניתן להבחין דרך החלון האחורי של הרכב או דרך המראות

על כן נסיעה לאחור תמיד מבצעים לאט

ירון מאיר

פורסם

אני הבנתי שהרעש נגרם על ידי רכיב מכאני בכלל .

זה גלגל שיניים שיושב בין הגלגלי שיניים של ההילוך האחורי והופך את כיוון הסיבוב , יש לו שם אבל שכחתי אותו .

וזה מה שגורם לאוטו להשמיע קולות של לגו :-)

ים long time no

פורסם

בגיר אוטומטי אין את הרעש הזה מכיוון שאופן הפעולה שלו שונה ואין את אותם חלקים שיוצרים את הרעש הזה כמו הגלגל שיניים הזה שהופך את כיוון הסיבוב , זה פשוט עובד אחרת ובצורה שקטה .

במערכת גירים פלנטרית זה אחרת ובמערכת גירים רגילה זה עובד אחרת סה טו .:-)

ים long time no

פורסם

וואלה?

אצלי זה בדיוק הפוך, אחורה זה עושה מומימוימימומימימוי..

אבל קדימה זה עושה חרר פון חרר פון חרר פוןןן.

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

פורסם

בתיבה ידנית צורת השיניים על גלגל השיניים שאחראי לנסיעה לאחור שונה מהצורה על שאר גלגלי השיניים,הן ישרות במקום לוליניות. וזה מה שגורם לרעש,הסיבה לשוני-אין לי מושג.

בתיבה אוטומטית כל הילוך הוא פונקציה של שילוב שונה של מספר גלגלי שיניים,כך שגם בנסיעה לאחור אותם גלגלי השיניים עובדים,ולכן אין אותו הרעש מהתיבה הידנית.

די... מספיק. נגמרה התקופה הזאת.

פורסם
וואלה?

אצלי זה בדיוק הפוך, אחורה זה עושה מומימוימימומימימוי..

אבל קדימה זה עושה חרר פון חרר פון חרר פוןןן.

גש דחוף למוסך. יש לך גרביל בתיבת ההילוכים והוא נשמע סובל.

ואגב, גירים עם גלגלי שיניים בעלי פרופיל ישר גם בהילוכים הקדמיים קיימים גם כן, בעיקר לרכבי מירוץ.

פורסם

משהו שקרה לי באוטו שלי

שהיתי מוריד מהילוך שני לראשון היה משמיע צליל מוזר "וווווווווויייייייייייי"

הלכתי למוסך אמרו לי שאני סתם פראנויד

אחרי חודש הלך ההילוך ראשון באוטו

לפי דעתי כל רעש באוטו מעיד על נזק, תקלה

פורסם

זאת לא תקלה... לכל הרכבים הידניים(או לפחות אלו ששמעתי אותם נוסעים ברוורס) כשנוסעים ברוורס שומעים את זה, במיוחד הצליל מתחזק עם המהירות.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם
מהתיבת הילוכים

ואיך שכתבתי לפני: אחרי תקופה הלך הגיר

אם הלך הגיר אז כנראה שזה לא היה נורמלי...

לא מצאו את הסיבה לכך שהלך הגיר? משהו כמו נתיחה שלאחר המוות?

• תוכן חדש...