Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתקופה האחרונה אני רואה יותר ויותר טרקטורים ושופלים נוסעים בבוקר על כבישים בינעירוניים. אני מניח שאין חוק שמונע זאת אבל התופעה די מפריעה. כלי כזה נוסע באיטיות - כאמור, בכביש בינעירוני - מעכב את התנועה וגורם לכך שכולם צריכים לעקוף אותו.

פורסם

לצערי אני מכיר טוב את טוב התופעה הזאת. באזור שלי הייתה תקופה בגלל "עבודות בכביש" שהיה פס לבן והיה אסור לעקוף וזה היה נוראי. אני רוצה לחשוב שיש או יהיה חוק שימנע מהם לנסוע בכבישים בין עירוניים.

פורסם

יש תמרור כחול עם המספר 55 בתוכו בלבן. תמרור מס 218:

"דרך לרכב מנועי שמסוגל ומורשה לנוע במהירות שאינה פחותה מזו שצויינה בתמרור בקמ"ש"

מה שבעצם מגביל כניסת טרקטורים לכביש מהיר.

זה שהם עושים מה שבא להם, זה כבר סיפור אחר...

Stay Dirty

פורסם
יש תמרור כחול עם המספר 55 בתוכו בלבן. תמרור מס 218:

"דרך לרכב מנועי שמסוגל ומורשה לנוע במהירות שאינה פחותה מזו שצויינה בתמרור בקמ"ש"

מה שבעצם מגביל כניסת טרקטורים לכביש מהיר.

זה שהם עושים מה שבא להם, זה כבר סיפור אחר...

את החוק הזה הגיע הזמן לעדכן. יש טרקטורים חדשים שמגעים ליותר מ 55 קמ"ש.

פורסם

הכלים האלה שותים כמויות עצומות של סולר שהם נוסעים,

בדר"כ עדיף להשאיר אותם באתר הפעילות ולא להעביר אותם כל יום.

וגם אם מעבירים אותם מרחק רב, עדיף על מוביל ולא בנסיעה עצמאית.

מה שכן , אם יש 2 אתרים סמוכים והמרחק לא גדול , אז כן... רואים אותם בנסיעה על הכביש.

וכמובן .. יש גם את הקטע של ריכוז הכלים לחניית לילה באתר אחד שמור ולא מפוזרים בשטח..

פורסם (נערך)

יש תקנה אשר מחייבת אותם להיימן ככל האפשר, לנסוע על השול במידה והדבר אפשרי ואף לעצור ולתת לעקוף. הבעייה שמי יודע ומי אוכף את התקנה הזו...

אגב, הם אמורים גם לנוע במרחק מסויים מוגבל מהמקום בו הם עובדים.

עריכה אחרונה על ידי Taipan
פורסם

לגבי נסיעה בנתיב או שול ימין: אבל אז הוא מגיע למחלף או צומת והופ, הוא צריך לחתוך 2 או 3 נתיבים כדי שהוא יוכל להמשיך לכיוון שהוא רוצה. ראיתי את זה לא פעם בצומת מורשה וגם בגלילות.

נהגים גם לא מעריכים את המהירות האיטית שבה הטרקטור נוסע. דווקא בגלל שהם נוסעים בשעות הבוקר המוקדמות יחסית - שש וחצי לשבע - כשהתנועה דלילה וכולם נוסעים מהר אבסולוטית וגם יחסית לטרקטור, הסיכון מרכב איטי כזה גובר.

פורסם
על כביש מהיר ברור שהם לא עולים, מדובר פה על בין עירוני.
עולים ועוד איך

תראה את כביש 9, שאמור להיות מהיר, והוא כזה מבחינת מכוניות (כולם טסים שם 130-140), אבל בשוליים יש חיים משל עצמם - טרקטורים, נהגים שעצרו להתפנות, אופניים חשמליים, אלה שעושים ריצה/הליכה (כנראה לנשום גזים ולהידרס זה חלק מתוכנית אימונים שלהם), סתם מטיילים אובדניים יותר ופחות.

גם על כביש 6 לא חסר כאלה (השוליים שם נהיו תחנת איסוף/פיזור לפועלים פלסטיניים).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
יש תקנה אשר מחייבת אותם להיימן ככל האפשר, לנסוע על השול במידה והדבר אפשרי ואף לעצור ולתת לעקוף. הבעייה שמי יודע ומי אוכף את התקנה הזו...

אגב, הם אמורים גם לנוע במרחק מסויים מוגבל מהמקום בו הם עובדים.

הנה תופעה מעצבנת לא פחות, ואפילו מרגיזה.

כביש 90 לכיוון צומת הערבה, מכיוון מפעלי ים המלח, למי שיצא לו לנסוע שם, מחכה לו הפתעה ממש לא נעימה, בדמות משאיות ארוכות וכבדות, כמעט "מחוברות" ביניהם, שפשוט זוחלות במהירות כמעט אפסית,{מהירות הליכה של אדם מבוגר, ואני לא מגזים!}קילומטרים שלמים, ואינם חושבים אפילו לרדת לשוליים, עם פס לבן של קילומטרים שלמים.

אתם שואלים איפה המשטרה?

כן, היא שם. לא בדיוק אבל קרוב.

אחרי שהם פונים שמאלה לכיוון אילת, ואתה מנסה לעקוף אותם, כי אז הם נוסעים ממש מהר, השוטר צץ לו מתוך השוחה, או נוסע אחריך כדי להראות לך את המכשיר. "אתה יודע באיזה מהירות נסעת?"

פורסם

הבוקר נסעתי על כביש 40. בקטע (הדי קצר) בין צומת בילו לכניסה הדרומית לרמלה, ספרתי ארבעה טרקטורים כאלה.

פורסם

שלום

אני מניח שהקבלן עושה את החישוב מתי עדיף לו לנסוע על הכביש ומתי להזמין הובלה , בלי קשר לסכנה הכרוכה בכך או לעיכוב התנועה .

אני יכול להעיד שרוב החקלאים כאשר הם יכולים הם נוסעים בדרכי עפר .

• תוכן חדש...