Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מאזדה 3 2007 מ 2014 אני מטפל בה במוסך מורשה הצריכת דלק מאוד גבוהה ושמאמצים את המנוע הוא נחנק בקושי זז הרכב מרגיש חנוק , בכל הבדיקות אמרו לי הכול תקין ושלחו אותי וגם נאמר לי שאם הייתה בעיה היה צריך לדלוק נורה בלוח שעונים לקחתי מכשיר OBD2 שמתי במחשב הדרך וראו הפלא ופלא מצאתי 3 תקלות : catalyst , oxygen sensor , oxygen sensor heater מה המשמעות של זה ? והאם הבעיה של הסחיבה קשורה לזה ? אני חייב לציין ששום נורה לא נדלקת לא מראה תקלה בלוח שעונים באפליקציה אנגי' מראה שהכול תקין הבדיקה בוצעה באפליקציה בתשלום

פורסם

באפליקציה רשום catalyst ו ו heated catalyst ה heated מראה תקין אבל ה catalyst לא השאלה מה זה ה heated ? והאם ה catalyst הכוונה לממיר קטליטי ? כי זה מוזר אני עובר טסט בלי בעיה , בקשר לחיישן חמצן יש אחד ? זה 750 שקל נכון ? עבודה 500 ? אם זה ממיר קטליטי כמה כסף זה יכול להיות ? אני אעלה תמונה של האפליקציה

• תוכן חדש...