Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כביש 10

חזקי

פוסטים מומלצים

• תגובות 86
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כשפתוח עד הר כרכם המשמעות כביש ללא מוצא וצריך לחזור עד הר חריף-כביש 171 למצפה רמון.

בחנוכה עצמו פתוח עד הסוף-צומת שקמה.

מומלץ מאוד. הייתי ומתכנן לשוב.

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מועדים לשמחה.

נזכרתי בשרשור הזה.

בדקתי, הכביש פתוח בחול המועד מחמוקי ניצנה ועד אילת.

באופן ספונטני, בא לנו לנסוע מחר דרך הכביש הזה, לאילת, ללילה אחד, במקום לחזור לירושלים.

קראתי בשרשור שעם רכב ספורטיבי הנסיעה לא נעימה בחלק מהמקטעים. עם איזה רכב תמליצו לי לנסוע, עם גולף GTI, או עם הסקודה קארוק?

פורסם

עד כמה הכביש הזה שבור? אפשר לנסוע עליו עם מאזדה 3?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אפשר לנסוע שם גם עם רכב מונמך, אלא שזה ידרוש הרבה ריכוז ומהירות איטית בחלק מהקטעים. 

• אהבתי 1

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)
לפני 57 דקות, RK כתב:

אפשר לנסוע שם גם עם רכב מונמך, אלא שזה ידרוש הרבה ריכוז ומהירות איטית בחלק מהקטעים. 

זה בדיוק מה שאני מנסה להבין - אם אפשר לנסוע לשם, או שזה יהיה עינוי של כל הזמן לנסות להתחמק מבורות ב30 קמ"ש במשך איזה 200 ק"מ.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

תראה, בעיניי זה יותר טיול נופים מאשר טיול נהיגה, וזה לא שכל הכביש הוא רק התחמקות מבורות. בעיני שווה את זה אם עדיין לא היית שם. קח איתך פק"ל קפה, יש כמה נקודות מדהימות לעצור ולהנות מהנוף.

• אהבתי 1

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)

בוקר טוב

אכן, כביש נופים. נכנסנו לכביש בערך בשעה 10:00. אין הרבה מטיילים. רכבים בודדים ויותר רוכבי אופנועים.

כביש הגישה מניצנה משובש, דורש ריכוז כדי להתחמק מבורות. בהמשך, לפחות עד העצירה הנוכחית, מצפה "קדש ברנע", כביש סביר לגמרי.

20220419_102158.thumb.jpg.f72c1d8453edefc7375ec376a3d64f3f.jpg

עריכה אחרונה על ידי pasat04
  • אהבתי 3

פורסם (נערך)
לפני 40 דקות, vadim6385 כתב:

זה בדיוק מה שאני מנסה להבין - אם אפשר לנסוע לשם, או שזה יהיה עינוי של כל הזמן לנסות להתחמק מבורות ב30 קמ"ש במשך איזה 200 ק"מ.

אני נסעתי לפני חודשיים ולצערי חסמו בקדש ברנע ולא נתנו להמשיך דרומה, אבל לפחות עד שם הכביש ממש בסדר גמור, ולהבנתי מהדיווחים זה המצב גם עד צומת הר חריף (לכל הפחות).

זה כביש נופי שממילא אתה מתגלגל בו במהירות נמוכה יחסית, אי אפשר לנסוע בו מהר וגם אין טעם.

החלק המעצבן זו רק הכניסה מכיוון כביש ניצנה-עזוז, שם אתה נוסע בדרך סולינג בריטית באורך של כשני ק"מ עד לכניסה לכביש 10. הקטע שם זה לא בורות אלא שזו דרך שסלולה מסלעים ועפר. בכל אופן לא סיפור גדול ולא בעיה לשום משפחתומטית.

עריכה אחרונה על ידי קורן בן אשר
  • אהבתי 2

חזיר דיזל

פורסם (נערך)

היה דליל מאוד מבחינת רכבים, ומזג האוויר היה מושלם, מעונן, לא חם, ואפילו טפטף פעמיים.

עד הר שגיא הכביש סביר לחלוטין, במובן הטוב של המילה.

משם דרומה, הכביש פחות טוב, אבל לא ברמה של כביש הגישה (על הפנים), שממש גרוע. ברוב הכביש דרומה יש חריצים לרוחב הכביש, אבל עדיין מאפשר לנסוע 60-70. מידי פעם יש בור, צריך לנסוע עם עיניים קדימה.

לסיכום, כל רכב משפחתי יעשה את זה ללא בעיה, לא צריך ג'יפ בשביל זה. לא הייתי עושה את זה עם רכב ספורטיבי נמוך ומוקשח.

שווה ביקור, צאו לטייל בארצנו היפה.

20220419_105146.thumb.jpg.5cc1673f98617695aca43cd4e4476ad7.jpg

20220419_095744.thumb.jpg.859a12598e4beeec8e89adbdd5b7a75f.jpg

20220419_091627.thumb.jpg.c0ebd1ea1be4947c9cdded1649d2955c.jpg

עריכה אחרונה על ידי pasat04
  • אהבתי 3

פורסם

כן, המשכתי עד היציאה לכביש 12. הכביש פתוח והכל זורם. מלא נקודות אבטחה של צה"ל. כמעט בכל העמדות מוצבות לוחמות.

החלטנו ללון לילה אחד באילת.

עכשיו אני מחפש מסעדה כשרה לפסח באילת. במלון רוצים 250 ש"ח לסועד.

• אהבתי 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...