Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד פוקוס טרנד 2012

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בס"ד

חיפוש קצר בפורום, יפתח לך תיבת פנדורה (בקשר לגיר), עדיף לדלג לרכב אחר.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם
ההמלצה שלי לקנות, אמין וזול לקניה, הגיר עבר ריקול בהצלחה.

למעשה VFM מאוד גבוה

1. מאיפה המידע ש"הגיר עבר ריקול בהצלחה"? לפחות לפי המידע שבידי זה רחוק מלהיות המצב.

2. VFM גבוה? בכלל לא בטוח. עוד שנה-שנתיים כשלרכיבי הגיר לא תהיה שום אחריות אי אפשר יהיה למכור את המכונית גם לא באלפי שקלים בודדים.

אני חושב שיש מספיק כלי רכב אמינים וטובים בשוק, ואין סיבה להכניס "ראש בריא למיטה חולה"

אני הייתי מוותר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
וקלאץ' ב7000 ש"ח כמו שקרה לחברי זה כלום....

למה שילם?

לכל רכב מסוף 2011 שלא עבר 160,000 ק"מ לא עולה אגורה להחליף

שאלתי לא מעט אנשים ובנוסף גם אני נהגתי על כזאת פוקוס 18 חודש והכל היה נפלא (החלפתי מצמדים ביום הראשון לקבלת הרכב ומאז שקט - נסיעות 90% בתוך העיר)

לדעתי לא מעט כאלו שקונים פוקוס בפרט 2 ליטר במחירים זולים בעשרות אחוזים מול כל המתחרות בסגמנט צוחקים כל הדרך אל הבנק.

פורסם
1. מאיפה המידע ש"הגיר עבר ריקול בהצלחה"? לפחות לפי המידע שבידי זה רחוק מלהיות המצב.

2. VFM גבוה? בכלל לא בטוח. עוד שנה-שנתיים כשלרכיבי הגיר לא תהיה שום אחריות אי אפשר יהיה למכור את המכונית גם לא באלפי שקלים בודדים.

אני חושב שיש מספיק כלי רכב אמינים וטובים בשוק, ואין סיבה להכניס "ראש בריא למיטה חולה"

אני הייתי מוותר.

המידע מ2 מוסכים מורשים וממספר חברים שמאז ההחלפה האחרונה יש להם שקט.

מאוד קל להגיד לקנות I30CW בכפול מחיר, לדעתי עדיף לקנות זול ולמכור עוד יותר זול, אין כמעט מה שיאבד ערך

אתה נותן שווי 0 בעוד כמה שנים אך זה לא נכון, הרכב יהיה שווה עשרייה לפחות וניתן לקנות פוקוס 2012 ולעיתים גם 2013 בכ20,000 שקל בלבד.

אין כאלו דברים בסגמנט.

• תוכן חדש...