Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא אמרתי מונע שימוש בחדר, אבל נראה לי די מבאס לגור בחדר (נגיד לאחד הילדים) עם פתח שמחובר ישירות לשירותים של ההורים או של כלל בני המשפחה (גם מטעמי ריחות וגם מטעמי רעשים מסוימים :wink:).

אם ניתן להכניס את הפתחים הללו לתוך הנמכת גבס סגורה, אז אין שום בעיה בכלל. החכמתי.

אתה רואה שאתה סתם טועה ומטעה ?

הוונטיל יניקה סגור באופן קבוע במכסה אטום, ורק במצב שבו קיימת הנחיה של פיקוד העורף (אחרי שהייה של X שעות בחדר אטום, צריך להכניס אויר מבחוץ) פותחים את הפתח של הוונטיל, מחברים את המשאבה ופועלים לפי ההוראות (אם יש חשמל, מפעילים אותה חשמלית. אם אין חשמל - אז בתוך הקייס הלבן שתלוי למעלה יש גם משאבה ידנית... [יש תפס מיוחד שמותקן על הקיר וזו מטרתו] ).

כל האג'נדה סביב ריחות ורעשים - אין לזה שום קשר למציאות.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הגיעה ההזמנה לכנס, בחירת הדירות עוד כשבועיים וחצי, והתפרסמו התוכניות הסופיות שקצת שונות ממה ששמתי קודם:

123.jpg

מה דעתכם? בתכנון הזה, אם אני שובר את קירות חדר השירות, יוצא שיש באורך של 7.3 מטר במטבח, זה הגיוני?

פורסם

בעיני דירה איומה.

נתחיל במטבח - בלי חלון? דווקא שטח השיש זה בערך הדבר הסביר היחיד בו.

אי אפשר לוותר על מרפסת השירות, אלא אם מוותרים על אחד מחדרי השינה והופכים אותו לחדר שירות (זה מה שאני עשיתי, אבל הדירה שלי בכלל לא דומה לדבר הזה).

האם אתה זקוק ל-5 חדרי השינה (כולל הממ"ד). האם אתה לא יכול לאחד חדרים (ואז נכנסת מלכודת ה"מחיר למשתכן" - חוסר אפשרות לבצע שינויים עד קבלת המפתחות).

חדר ההורים ללא חדר ארונות ולמעשה ללא מקום לארון בגדים.

מטבח פתוח (אני לא אוהב, אבל זה עניין של טעם), ללא מקום לשולחן\דלפק.

פינת אוכל שמהווה גם מעבר לאיזור השינה, מאוד לא נוח. והכי גרוע - צמודה לשירותים.

יחידת המתבגר מצריכה קצת שינוי - הגדלת חדר השירותים על חשבון הנישה המיותרת (הפרוזדורצ'יק המוביל אליו) והעברת הדלת מהפרוזדור לחדר עצמו. מעין יחידת הורים מוקטנת (מניסיון זה מעולה).

להביא בחשבון שמסתור הכביסה הוא בלוף, תצטרך לייבש כביס במיבש או לתלות אותה על מתקין נייד במרפסת של הסלון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

דירה נוראית אבל בהחלט יש עם מה לעבוד.

אני הייתי מבטל את החדר והשירותים השמאליים ומעביר את המטבח לשם. החיסרון בשינוי זה שתצטרך לוותר על האופציה של כיריים גז כי ההכנה תהיה באזור של המטבח המקורי ולא ניתן לבצע שינויים. היתרון שזה פותר לך את בעיית המיזוג של החדר המרוחק.

אם קריטי לך לא לאבד את כמות החדרים שיש היום הייתי סוגר את האזור של המטבח וחדר השירות והופך אותו לחדר.

זה פשוט מתבקש לבטל את החדר שצמוד ליחידת הורים.

עריכה אחרונה על ידי redroze

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם (נערך)

אני מתקשה לקבל את ההצעות שלך:

מטבח בפינה השמאלית יהיה קטן, יהיה צורך להזיז צנרת (בעיה משמעותית) וכן לסלול קו חשמל תלת פאזי (קרוב לודאי בעיה קטנה). היתרון הוא שיהיה אפשר להזיז את פינת האוכל "למעלה" במקום המטבח הקיים. מיקום הרבה יותר סביר לעומת הכניסה לשירותים (אן כי יהיה צמוד לחדר השירות - יהיה צורך להקפיד על סגירת הדלת שלו וכמובן להשאיר מעבר מספק). לא הגיוני ליצור שם חדר - גם אין מספיק מקום וגם אין חלון. לכן מתאים, לכל היותר, כמחסן\חדר ארונות.

ויתור על חדר השינה הצמוד לחדר ההורים מתבקש, אבל הבעיה היא שמדובר בגדול שבחדרי השינה.

פות"ש - כדי לקבל קצת פרופורציות - אולי תוכל להעלותגם את התרשים מקטלוג המכירות, זה עם סמלים של רהיטים?

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אואה, הלכתם די רחוק... sperial, אפשר להגדיל את חדר האמבטיה ולהכניס לתוכו את מכונת הכביסה והמייבש, ואז לא צריך חדר שירות אבל יש מטבח ארוך מאוד (לנו אין בעיה עם מטבח פתוח לסלון). בחדר השינה של ההורים יש מקום לארון בצד השמאלי מיד בכניסה לחדר, כאשר אפשר להסב את חדר השינה הקטן שבאמצע לחדר ארונות גדול.

לגבי יחידת המתבגר, נשמע הגיוני.

לגבי ביטול החדר שצמוד לחדר הורים, נקבל חדר הורים באורך של 6.3 מטר, זה מוגזם לגמרי, אין לי מה לעשות עם השטח הזה...

מבחינת תוכניות, זה מה שיש לי כרגע, עוד כמה ימים יהיה תרשים עם הריהוט.

פורסם (נערך)

הדירה בסדר גמור.

יש מקום לארון מצויין בחדר ההורים- משמאל לדלת הכניסה לחדר לכל האורך עד לפיר הצנרת.

זה ארון מאד מכובד (כ-2.80 מ', בעין-מטר, שזה כ7 דלתות סטנדרטיות).

יש מקום לשולחן אוכל מכובד, ויש מקום לאי ("איילנד") ארוך ויעיל בתוך המטבח.

המטבח עצמו גם בסדר גמור. אתה מקבל שם אורך ארון מצויין. תוסיף גם אי ברוחב 90 שיש לו ארון בצד אחד וכסאות בצד שני- ויהיה לך מטבח של מאסטר שף.

לא הייתי נוגע במרפסת השירות. זה מיותר, כרוך בעלויות גבוהות, ואתה תתגעגע לשטח האחסון הנוח שאפשר לנצל שם. למטבח זה לא יועיל במיל.

החדרים אמנם לא גדולים, אבל בפרופורציות ומיקומי פתחים טובים.

האיזור הציבורי יראה מאד מרשים ומרווח במציאות (בתנאי שלא תפוצץ אותו ברהיטים מגושמים, כמנהג עדות אשכנז מסויימות (-: ).

כשתקבל תכנית ריהוט אתה מוזמן להעלות אותה, או לשלוח לי בפרטי, ונדון במקצה שיפורים, אם בכלל ידרש כזה.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי natco

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם (נערך)

מסכים עם נטקו. הגזמתם לגמרי. אם הוא היה מעוניין בכאלו שינוים מאסיביים כבר היה הולך וקונה דירה אחרת שמתאימה לצרכיו ללא מחיר למשתכן.

השינוי היחיד שהייתי שוקל בשלב ראשון זה הזזת הקיר שליד המקרר לכיוון הסלון וכך להרוויח יותר מקום לארונות מטבח ומקרר גדול יותר (בימינו נישה ברוחב מטר למקרר זו לא דרישה מוגזמת). גם ככה השטח בסלון שלא תחום באף קיר לא יהיה בשימוש אלא כרחבת ריקודים.

דרך אגב בארי, אם יש לך קצת זמן לבזבז, ממליץ לשרטט את כל הדירה באתר roomsketcher. הוא די אינטואיטיבי וכך תוכל לשחק בכל אפשרויות השינוים והריהוט עד שתבחר את האופטימום מבחינתך. עזר לי מאוד בעבר.

עריכה אחרונה על ידי A_lex
פורסם

דרך אגב- הערה למציעים:

שימו לב שלא ניתן להרוס קירות שצבועים בכחול. רק את אלו שצבועים בירוק.

פורסם

אחלה, תודה על ההתייחסות.

באמת תיכננתי לחפש איזשהי תוכנה שבה אפשר לשחק עם מיקומי ריהוט, תודה על ההפניה.

פורסם (נערך)

אם להתיחס להערה של נתקו לגבי הזזת קירות - פות"ש - כאשר אתה בוחר חיפויים קנה יותר מהמפרט של הקבלן, משתי סיבות:

1. אם תרצה להזיז קירות תזקק למרצפות (ואולי גם קרמיקה לקיר) עבור השטחים שיתגלו.

2. רזרבה לתיקונים במקרה של תקלות אינסטלציה ורצון להעביר קוי חשמל\מים\כל סוג אחר. זה כדי שיהיו לך מרצפות לא רק מאותו דגם אלא גם מאותה סדרת ייצור כמו זו שמותקנת לך על ידי הקבלן. אפילו כדי להחליף מרצפות שנשברות במהלך הכניסה לדירה (ואלה דברם שקורים).

דרך אגב - אני לוקח את דברי לגבי חיבור החדר ה"שמאלי" והשירותים שלידו. משום מה חשבתי שיש בהם גם מקלחת (יש לי יחידות כאלה), ואז הגיוני לחברם לחדר. כיון שמדובר בשירותים בלבד הם למעשה שירותי אורחים, ואז הגיוני שהכניסה אליהם תהיה נפרדת, כפי שמופע בתכנית. ולמי שרצה מבואה יותר ארוכה - אפשר להאריך את הקיר שמימין לדלת הכניסה על מנת ליצור פרוזדור קטן ולהסתיר את הסלון מהשליחים שמביאים את המוצרים מאמאזון.

פורסם

תוכניות הריהוט עלו לאתר, ויש גם התלבטות בין דירה שפונה לצפון-מזרח:

צפון מזרח.jpg

וצפון מערב:

צפון מערב.jpg

הן כמעט זהות לחלוטין. הדירה המזרחית פונה לתוך השכונה, המערבית לכביש שאחריו אמור להיות פארק שאחריו מסילת רכבת ולאחר מכן כביש 4, כך שיהיה שם נוף פתוח.

פורסם

אפשר לסדר את הריהוט בחדרים טוב יותר.

זה נראה כאילו שנתנו את המשימה למישהו חסר נסיון במשרד...

חבל, כי מהנדס החשמל יתכנן את הנקודות לפי המערך הזה, אבל לא קריטי...

שני הכיוונים הם טובים.

מזרח מעט עדיף על מערב מבחינת איכות אור השמש.

צפון זה מצויין.

פורסם (נערך)

ההבדל היחיד שאני רואה הוא הנישה למטריות\מעילים בכניסה. דווקא שימושי.

ממליץ לך לבדוק עלויות - הם יש הבדל במחיר בין הדירות, והאם החצי מ"ר הזה לא עלול להפיל אותך מעבר לאיזה מדרגת ארנונה. ומה צפי עלויות אחזקת הרכוש המשותף.

לגבי הנוף - באזה מרחק נמצאים מסילת הרכבת והכביש הראשי? הם הם קרובים הם עלולים להיות מקור רעש. אני מניח שמבחינת זיהום אויר ההבדל בין הדירות יהיה מזערי.

עכשיו, מתוך סקרנת גרידא, אם אתה מוכן לגלות: איפה נמצאת הדירה, באיזה קומה ומה המחיר?

גם איזו שושנת רוחות, שתבהיר למה אתה קורא "צפון מערב\צפון מזרח"

פורסם

מה שמעניין הוא שהדירות שהקבלן לקח לעצמו (במסגרת התוספת שהוא קיבל) ממוקמות כולן בצד מערב, כך שאני נוטה לחשוב שכנראה זה הצד העדיף...

הזזת הקיר של המקרר לכיוון הסלון זה משהו שנראה גם לאשתי כרעיון טוב.

• תוכן חדש...