Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חול חתולים מתגבש?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מצליח למצוא שק 10 ק"ג בפחות מ- 60 ש"ח, וגם לא מצליח להבין למה *** זה צריך להיות יקר כל כך.

איפה אתם, בעלי החתולים, קונים את החול הזה וכמה הוא עולה לכם?

אני מאזור גבעתיים - ר"ג - ת"א.

תודה.

פורסם

יש אופציות זולות, שאף פעם לא ניסינו. ניסינו כמה פעמים אופציות ביניים, אבל חזרנו כל פעם ולאחרונה סופית ל -Everclean ולא נזוז מזה יותר, האיכות שווה את ההשקעה.

פורסם

אנחנו משתמשים ב-pure cat שנים,

אין תלונות לא מהצד שלנו ולא מצד החתול,

או שהסטנדרטים שלנו נמוכים.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

אני משתמש בחול הקריסטלי שמוכרים 8 שקים במאה ומשהו ש"ח, זה משהו גנרי בכל פעם חברה אחרת שיש בחנות. ואני מחליף את החול פעם בשבוע.

את החול הדק אני לא אוהב כי הוא מתפזר בכל הבית.

פורסם

יש את cats best אדום, שאפשר גם להוריד אותו באסלה.

אבל הוא עולה יותר מ60 שקל ל10 קילו

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

יש מבצעים על everclean, בחנות ברש״י ברמת גן קניתי 5 קופסאות וזה יצא סביב 70₪ לקופסא.

קניתי ביום הבחירות לרשויות המקומיות באוקטובר והקופסא האחרונה כרגע בארגז.

ארגז גדול, 2 חתולים רעבים בלי עין הרע. אין ריח.

מנקה פעם ביומיים.

החול הזול, מעבר לעובדה שהוא מסריח מהר מאוד - החתולים מפזרים אותו בכל הבית.

פורסם

אז זהו, שלאט הבנתי שחול שאין לו חומר גיבוש, מתפזר יותר בבית וגם מסריח יותר.

אני טועה?

לכן אני מכוון אך ורק לסוג כזה.

כמו כן מבצעים לא רלוונטיים אצלי כי אין לי מקום לאחסנה ואני גם רוצה להיות לקוח קבוע, מבלי לחפש כל פעם מבצע אחר, אצל מישהו אחר.

פורסם

יש ברשת "אניפט" בכל חור בארץ בערך, ואפשר גם להזמין דרך האתר שלהם.

כן, חייב שיהיה מתגבש. ואם אתה רוצה גם לא לסחוב שקיות מסריחות כל פעם, ולא להפוך ללקוח קבוע של אינסטלטור, אז תקנה גם חול שאפשר להוריד באסלה, צריך להיות כתוב על זה flushable.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אתה יכול לקנות practicat ב- 60 שקל לשק של 14 קילו. כמובן שהאיכות לא משתווה לחול כמו Everclean (אבק וריחות).
אני כבר 6 שנים קונה רק practicat, מבסוט לגמרי

יום טוב גם לך

פורסם

קניתי את החול הכי זול בסופר פעם, מחוסר ברירה. הוא אפילו לא מתגבש, אבל משקל סגולי מאוד נמוך. אמרתי לעצמי, פעם ביומיים - שלושה נשפוך אותו בפח.

הוכיח את עצמו כמעולה שבמעולים, כי החתולים תיעבו אותו כ"כ שהם עברו לעשות את הצרכים בחוץ (הם מסתובבים אצלי בגינה של הבניין, שהיא מתחומת).

מוצר השנה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

היתה לי כלבת רועים. החתולים יודעים את מקומם. זה לא ביתזונות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...