Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2715 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקום שני בכל הקטגוריות אחרי הגולף, מקום ראשון בסופר מיני ומה שיוצר מדהים זה שהמכירות רק עלו משנה לשנה, זאת אומרת 2018 היתה שנת שיא לדגם עם כמעט חצי מיליון מסירות (לא זוכר את המספר במדויק רק יותר שמעל 400K). די מטורף.

רנו אגב אמרו במפורש בשאלה לגבי העיצוב של החדשה שבסקר שהם ערכו עם בעלי קליאו, המראה החיצוני היה אחת מהסיבות העיקריות לקנייה של הרכב ולכן הם שמרו על המראה לפי דרישת הקהל אבל הרכב הוא מאה אחוז דור חדש שנבנה מאפס על פלטפורמה חדשה, הכל מחלקים חדשים וגם העיצוב עצמו נבנה מאפס למרות הדימיון הרב והמכוון לדור הקודם, יש לא מעט תגובות שקראתי לסיקור על הקליאו בסגנון של ״נראה כמו מתיחת פנים״ לכן הם מדגישים את זה שהכל פה נבנה מ scratch כמו שאומרים.

• תגובות 98
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נכון. ובדיוק מהסיבה הזו לא הייתי פוסל אותה או טוען שהיא לא מספיק שונה בשביל לשדרג רק בגלל שינוי קטן יחסית בהספק.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם
שואל שוב, יהיה מזגן בגרסה עם מנוע הטורבו הקטן? או שכמו הנוכחית תהיה חממה קטנה וממונעת......

ואיך מישהו אמור לדעת אם הרכב עוד לא הוצג?

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
שואל שוב, יהיה מזגן בגרסה עם מנוע הטורבו הקטן? או שכמו הנוכחית תהיה חממה קטנה וממונעת......

המזגן לא להיט(גם בטורבו הגדול) אבל מפה ועד חממה..הוא חלש והתפוקה שלו דורשת שיפור אבל לא הייתי מגזים עד חממה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

רגע פרנקוס אתה פה?!

שווה שישיקו קליאו חדשה רק בשביל זה.

ולגופו של שרשור, המזגן בקליאו רחוק מלהיות המזגן של אימפרזה 99 המופלא, אבל הוא סביר בהחלט.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם (נערך)

באמת קצת מגזימים עם המזגן, נכון שהוא אף פעם לא מגיע לרמה שמקפיא את הרכב אבל מי שלא רגיש במיוחד לחום ודורש שהרכב שלו יהיה במינימום איגלו בקיץ יצליח להסתדר איתו, בנאדם ממוצע עם המזגן בקליאו שמכוון עליו לא יזיע ובסכ״ה ירגיש שנעים, לא כפור באנטרטיקה אבל נעים וסביר.

הסעתי כמה וכמה אנשים ברכב בקיץ ואף אחד לא התלונן שחם, תמיד סוג של התנצלתי/ הודעתי מראש שהמזגן פה לא הכי מדהים ותמיד אמרו שזה בסדר ונעים להם.

ברור לי שבדירוג מזגנים ברכבים חדשים ומודרנים הוא נמצא בדרגות הנמוכות ובצדק, אבל גם בדרגות האלה המצב רחוק מאוד מלהיות קטסטרופה.

עריכה אחרונה על ידי Doron_Z
פורסם

חתיכת שדרוג באיכות הפנים.

לגבי החיצוניות,לדעתי הקליאו עדיין הסופר מיני הכי יפה שנמכרת כרגע בארץ. במיוחד בגוון אדום.

טוב שלא שינו יותר מדי ושמרו על העיצוב.

פורסם

גדול :)

לקליאו הזו יש המון אופציות של אבזור וקוסטמיזציה, אם קרסו רוצים אני מאמין שהיא יכולה לראות לא רחוק מהתמונה השמאלית.

הלוואי ויגיעו דגמים ראויים ומאובזרים ברמת מחיר סבירה.

פורסם
[ATTACH=CONFIG]515620[/ATTACH]

תיקנתי לך*

Untitled-1.jpg

*JK, ט.ל.ח, לכאורה, סאטירה, לא ברצינות, לא להיעלב, אילוסטרציה, למצולמים אין קשר לכתבה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...