Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר הפוסט הלא מעודד של חבר פורום של 6 שנים עם ה-I20, ועוד כמה תגובות שם על יונדאים שונים שמתחילים להתפרק אחרי יחסית מעט זמן/קילומטראז, אני לא כול כך סגור על מוניטין האמינות של יונדאי

האם זה באמת ככה?

התכנון הוא בכול מקרה לא לקנות רכב עם עבר ליסינג/השכרה אבל מצד שני לא בהכרח קילומטראז נמוך

פורסם

יש ליונדאי דגמים טובים ופחות טובים.

אקסנטים/i25 ישרדו שואה גרעינית.

הצורה הישנה של i30 (עד 2012) לא הייתה וואו ממה שנקלתי מכמה חברים, יותר מידי תקלות קטנות.

גם i35 מפגינה אמינות מצויינת.

הi20 באמת נשמעת כמו מכה מהסיפור של איתמר אבל זה רכב אחד, אני לא מכיר יותר מידי בעיות עם i20 מבעלים שלהן או מהאינטרנט.

Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

הקטע שצריך להבדיל בין מקרים בודדים לבין מקרים שמצייגים. למשל, אם אתה שומע על בן אדם אחד שהלך לו מנוע ברכב מסויים והרכב כמה שנים על הכביש ומהרכב הזה קיים מבחר גדול ולא נתקלת בעוד סיפורים משמע הרכב אמין, למרות שיש בן אדם אחד שמוכן להשבע שזה חרא אוטו.

כמובן, שכמו בכל נושא אחר בחיים, אין 100% ותמיד תהיה פגיע לתקלות לא צפויות. אבל אתה כאדם חושב, יכל לעשות חישוב היסתברותי ולהבין איפה יש סיכוי גבוה יותר שטיפול ואיפה לא.

בגדול. i25-i20 מכוניות אמינות מאוד ומאוד מיושנות למעט כפתורי חלונות חשמל עדינים ונותים להתקלקל ולהשבר, אין משהו שאתה צריך להיות מוכן אליו בהיסטרייה.

פורסם

לאחי הייתה i20 שנת 2013 יוצאת ליסינג למשך שלוש שנים.

במהלך שנים אלו הייתה לו תקלה אחת והיא סליל ההגה המפורסם, למעט תקלה זו, טיפולים בלבד.

8) ידני זה הכי אחי 8)
פורסם

האמת שהכל תלוי בבעל הרכב איך הוא שומר עליו ומטפל בו,הנה אני עם קרוז רכב שמושמץ פה מכל הכיוונים,מפגין אמינות נדירה בגלל שאני שומר עליו ומטפל בו בזמם

פורסם
האמת שהכל תלוי בבעל הרכב איך הוא שומר עליו ומטפל בו,הנה אני עם קרוז רכב שמושמץ פה מכל הכיוונים,מפגין אמינות נדירה בגלל שאני שומר עליו ומטפל בו בזמם

כמה ק"מ עבר אצלך?

מה עבר טרם הגיע אליך?

ספר קצת על הקרוז המקסימה.

פורסם
כמה ק"מ עבר אצלך?

מה עבר טרם הגיע אליך?

ספר קצת על הקרוז המקסימה.

שברולט קרוז שנת 2012 השכרה לשעבר ,הייתה שייכת למנהל אלבר

עברה אצלי 144500 אצלי כמעט 3 שנים נקתנה עם 84500

אמין מאד ,בהתחלה בגלל פיוז הלך לי השקע הטענה סודר 50 ש"ח פיוז, טיפולים כל 10 אלף בעלות של בין 500 ל1480

פורסם

כמו שקראת בסקירה, הרכב שלי כשהיה אצלי טופל בפדנטיות עם חלקים מקוריים בלבד.

סליל כרית אויר, בעיות במערכת היגוי וצילינדרים שמתקלקלים אלו מחלות ידועות (כנס לפורום הטכני ותבצע חיפוש).

אין מה לעשות, זו האמת.

מצד שני - לכל רכב יש תקלות. יש כאלו שחוטפים אותם ויש כאלו שלא. זה הרבה מזל וגם איך טיפלו ברכב. (אני מכיר אנשים עם DSG ומנוע TSI שהמכוניות שלהם גילו אמינות מופתית, אבל באינטרנט יש המון תלונות , מה נכון באמת? שאלה טובה).

לכן כתבתי בסיום שאם קונים כזו, לקנות אחת פרטית עם ק"מ נמוך שטופלה במוסך מורשה יבואן עם תיעוד טיפולים מלא (לא רכב שחיפפו לו בטיפולים).

גם לטויוטה, הונדה וסובארו יש בעיות.

וגם ליונדאי הזו (וליונדאי נוספות, כמו הריקול שהכריזו עליו בחו"ל ורק פה משום מה לא)

אגב כשתיקנתי את מערכת ההיגוי + משולש + כריות בולמים, היגיעה יונדאי 2014 עם אותה בעיה בהגה, ולאותה יונדאי היו כ- 90 אלף ק"מ.

לחבר טוב יש I20 שנת 2010 ואצלו לא היו בעיות במערכת ההיגוי אבל היו לו בעיות אחרות (מדחס מזגן, סטארטר ועוד) ולרכב שלו יש פחות מחצי מהק"מ שהרכב שלי עבר, והרכב שלו מטופל מוסך מורשה יבואן).

אז לסיכום,

1. זה הרבה מזל.

2. חפש יד פרטית ק"מ נמוך ותיעוד טיפולים מלא (נכון לכל רכב) וכמובן רכב שלא עבר תאונות.

• תוכן חדש...