Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2765 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ברשותי יונדאי גטס 2005 , בזמן האחרון אחרי הנעה ראשונית (לאו דווקא קשור לחורף) יוצא הרבה עשן לבן מהאגזוז עם ריח לא סימפטי. במהלך הנסיעה המצב נרגע וכהשאוטו כבר אחרי כמה קילומטרים הדבר חוזר מדי פעם . כמובן שהמנוע אוכל שמן והרדיאטור גם לא במצב הכי טוב (יש נזילה ככל הנראה לפי מעקב במיכל עיבוי).

השאלה שלי - האם טיפול רינגים יפתור את עניין העשן או שמצריך לעשות כבר טיפול יסודי יותר?

אני מתגורר באזור כפר סבא - המלצה על מוסך שלא ישחוט לי את הכיס?

תודה!

פורסם

לפי התיאור שלך נשמע שדווקא הבעיה היא בגומיות השסתומים שזה המחלה של הגטסים מניסיון של לא מעט החלפות כאלה שביצעתי. לגבי הנזילה צריך לבצע בדיקה בלחץ לראות מהיכן היא. מחירו של רדיאטור לגטס הוא כ 400 שח. מחיר הגומיות ישנן 12 וכל גומיה מקורית כזו עולה כ 14 שח. תוסיף לזה אטם מיכסה שסתומים עוד כ 40 שח..אלה המחירים של החלפים. לגבי עלות העבודה על הכל במוסך יתחיל ב1000 שח וצפונה. בכל מיקרה בתור התחלה כדאי לגשת למישהו שמבין שייבדוק מקרוב שאלה באמת התסמינים והתיקונים שתצטרך.

פורסם
לפי התיאור שלך נשמע שדווקא הבעיה היא בגומיות השסתומים שזה המחלה של הגטסים מניסיון של לא מעט החלפות כאלה שביצעתי. לגבי הנזילה צריך לבצע בדיקה בלחץ לראות מהיכן היא. מחירו של רדיאטור לגטס הוא כ 400 שח. מחיר הגומיות ישנן 12 וכל גומיה מקורית כזו עולה כ 14 שח. תוסיף לזה אטם מיכסה שסתומים עוד כ 40 שח..אלה המחירים של החלפים. לגבי עלות העבודה על הכל במוסך יתחיל ב1000 שח וצפונה. בכל מיקרה בתור התחלה כדאי לגשת למישהו שמבין שייבדוק מקרוב שאלה באמת התסמינים והתיקונים שתצטרך.

אוקי תודה.

המלצה על מוסך אמין באזור כפר סבא?

• תוכן חדש...