Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אז לקראת סיומו של התואר אני נדרש להגיש סמינריון מחקרי בתחום הענישה, כאשר אני מראש רוצה להתמקד בענישה על עבירות תנועה.

שאלות המחקר המעניינות יותר בעיניי, דורשות מחקרי אורך שאין לי אפשרות לבצע מבחינת זמן. (לדוגמא האם נהיגה מונעת אכן מונעת רצידיביזם לאורך זמן של שנה שנתיים חמש...)

שאלות אחרות נתקלות בקשיים להשגת אוכלוסיית מחקר או נתונים.

הכיוון כרגע הוא הפחתת שיעורי עבירות תנועה שענישתן היא קנס (הרתעה) לעומת עבירות שענישתן היא שלילה (מניעה) לעומת עונשי מאסר (שלילת יכולת).

כמובן, מי מאיתנו לא שמע על מישהו שאמנם נשלל רשיונו אך בעקבות העדר אכיפה הוא ממשיך לנסוע בכביש, כך שעונש מאסר נראה כיפחית רצידיביזם באופן ברור, אך אין לי אפשרות לבדוק זאת לאחר תקופת השחרור.

כך שאני נמצא במבוי סתום והיצירתיות שלי צרה מאוד.

לכן אשמח לעזרה מחברי הפורום, אם זה בהצעות ורעיונות שעולים בראשכם, ואולי אפילו כאלו שיוכלו לעזור בהנגשת נתונים.

תודה רבה

• תוכן חדש...