Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי מעוניין לרכוש רכב חזק נוח(היה לי עד כה מאליבו 3.5 כך שיש לי למה להשוות) ואמין.

ואם יש משהו ששומר על ערכו אז קיבלתי בונוס.

בבדיקה קטנה שערכתי מצאתי כמה אפשרויות אשמח לשמוע את דעותכם בנושא

אם יש לכם הצעות נוספות אשמח לשמוע

1- 2013/14 ניסאן אלטימה 2.5 SV (נוחה מאוד וחזקה מספיק השאלה מה האמינות והאחזקה שלה ושמירת הערך)

2- 2012/13 סקודה סופרב 2.0 אלגאנס(מחלת הגיר הידועה דילגה על הדגם הזה או לא?)

3- 2013/14 וולוו S60 T5/T4(זה נעלם גדול מבחינתי לגבי האמינות של המנוע ושל התיבות במיוחד הרובוטיות או הפלנטריות שלהן)

4- 2013/14 מזדה 6 2500 (קשה למצוא במחיר הזה 2500)

5- 2014 מזדה 3 2.0 ספיריט (התפשרות)

6- 2014/15 מאליבו 2000 T (טענות למנוע בעייתי)

תודה רבה

פורסם

במנועי 2,000 של קונצרן ואג מדובר על גיר DSG6 רטוב ולא DSG7 הידוע לשימצה.

הייתי מוסיף לרשימה גם סיוויק 2013 דגם אקסקיוטיב כמו בסמלון שלי- גם עם מנוע 1800 ולא 2,000 הרכב זריז,שמירת ערך כללית סבירה בהחלט (לפי התבוננות במחירים של שנתונים ישנים יותר- מחירון של רכב כזה 10-11 שנים על הכביש הוא באיזור ה 30K).

כמה הוא יהיה לך נוח ? צריך לעשות נסיעת מבחן (באוטו סנטר יש לא מעט רכבים כאלו ברמות אבזור שונות אז נסיעת מבחן יכולה להמחיש נוחות).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הסיוויק חלשה לעומתהמאליבו או הסקודה וזה יורגש אם כל הכבוד, את הספיריט גם הייתי מוריד כי היא די עגלה ללא מנוע טורבו.

וולוו או סקודה מנוע 2 ליטר אלה היו הבחירות שלי אם אתה מחפש כח, מאליבו גם טיל בקו ישר,

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם

האמינות של הרכבים כמו מאליבו ו-וולוו (הבנתי שיש בעיה למנוע של מאליבו) והאם האחזקה יקרה של הוולוו?? אחת האופציות המעניינות היא ניסאן אלטימה אך יש לה גיר רציף .. האם זה בעיה מבחינתי??אמינות של הגיר וכו

פורסם

אמינות תקבל ביפניות, ברור שרכב עם גיר רובוטי וטורבו יש סיכוי שמשהו יתקלקל

תחליט מה חשןב לך, הכי חזקה ברשימה שלך, מאליבו, יחסית אמינה, אחריה הסקודה, שאמינותה פתוחה לדיון, אני מדבר על מנוע 2 ליטר dsg רטוב, אחרי זה וולוו וניסאן בכח.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם

שלום רב,

למספר רכבים מהרשימה שלך יש מוניטין אמינות בעייתי:

בעיות גירים באלטימה ובסופרב (למרות הDSG6)

בעיות מנוע במאליבו (מכיר מבירור במוסך על קדילאק ATS בעלת מנוע זהה, אמור להסתדר משנת 2015).

הוולוו עברה מתיחת פנים שכוללת החלפה לגירים פלנטריים ומנועים של ולוו (2.0T עם 245 כ"ס במקום 240 כ"ס בקודם), ובשילוב הזה יכולה להיות אפשרות מצוינת. מניח שעלויות האחזקה יהיו קצת יקרות יותר מהמאליבו היות ומדובר במותג חצי יוקרתי.

הסיוויק והמאזדה3 לטעמי לא רלוונטיות בעיקר כי אינן שייכות לקטגוריה, וגם כי יהיו ירידה דרמטית ברמת הביצועים.

בהצלחה.

• תוכן חדש...