Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיה סטוניק 0 ק"מ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2783 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חושב לרכוש את הרכב ראיתי שיש הרבה אתרים שנותנים הנחה של 9000 שח על הרכב

יש פה מישהו שיכול להמליץ על אתר כזה או אחר ?

או ללכת ישירות לחברות הליסינג ?

מה אתם ממליצים

פורסם

תראה אני בחיפושים אחר רכב כרגע אמנם לא מה שאתה מחפש אבל שמתי לב שכשאתה מדבר עם הנציגים בסוכנות- יכולים לתת לך עוד הנחות או הטבות כמו טיפול ראשון חינם, הטבות בביטוח הרכב ועוד.

שווה לקפוץ לסוכנויות לבדוק.

ולי קל אוטו אמרו בטלפון שהם מתחייבים להצעה הזולה ביותר אמרו לי תביא הצעה זולה נוריד לך ממנה 1000 שקל.

פורסם

רכב 0 ק"מ לא שווה קנייה,אלא אם תקבל לפחות 14% הנחה.

למה ? כי מבחינת הביטוח המקיף הרכב כבר מוזן כליסינג יד ראשונה וחלילה במקרה תאונה זה יהיה שוויו ההתחלתי של הרכב.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
רכב 0 ק"מ לא שווה קנייה,אלא אם תקבל לפחות 14% הנחה.

למה ? כי מבחינת הביטוח המקיף הרכב כבר מוזן כליסינג יד ראשונה וחלילה במקרה תאונה זה יהיה שוויו ההתחלתי של הרכב.

לא רק לעניין הביטוח.

לרכוש רכב ליסינג 0 ק"מ עם הפחתה קטנה יותר מ- 14% זה פשוט לקנות רכב "חדש" מעל המחירון.

• תוכן חדש...