Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משום מה, מנהלי הפורום נעלו את השרשור. מדוע? אז היום פורסם שיש בארץ כ-50 אלף אנשים שיש להם כנראה שיומי דגם NOTE 4 ועלולים לחוות את התופעה, שכנראה נוצרה ע"י עדכון של יישום DUO. (מי צריך אותו בכלל?)

זה מופיע ב-YNET, אבל כמו תמיד, באתר העלוב והלא מקצועי הזה, הכותרת מסקרנת, אבל בפנים אין ממש מידע כיצד להתגבר על התופעה, וגם לא באתר של המילטון, כפי שכתוב שם.

https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5378153,00.html

אז אני עדיין בבעיה, ודעתי מתחילה להשתבש!

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם
משום מה, מנהלי הפורום נעלו את השרשור. מדוע? אז היום פורסם שיש בארץ כ-50 אלף אנשים שיש להם כנראה שיומי דגם NOTE 4 ועלולים לחוות את התופעה, שכנראה נוצרה ע"י עדכון של יישום DUO. (מי צריך אותו בכלל?)

זה מופיע ב-YNET, אבל כמו תמיד, באתר העלוב והלא מקצועי הזה, הכותרת מסקרנת, אבל בפנים אין ממש מידע כיצד להתגבר על התופעה, וגם לא באתר של המילטון, כפי שכתוב שם.

https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5378153,00.html

אם זה ככ חשוב לך, למה לא פנית קודם להמילטון?

https://www.mi-il.co.il/20100/%D7%AA%D7%97%D7%A0%D7%95%D7%AA-%D7%A9%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%AA

פורסם

מנסיוני עם אנדרואיד באופן כללי (אם כי מדובר כאן בשנתיים אחורה לפחות), בעיות סוללה (וכל מיני מוזרויות בתוכנה), נפתרות בדרך כלל אחרי איפוס (Factory reset).

כמובן שצריך לגבות הכל לפני.

פורסם

בפורומים רוסיים ממליצים להתקין מהפלייסטור את APP MANAGER

(לא חייב ROOT) ודרכו להשבית את ה DUO. מדווחים שם זה פתר את הבעייה. לא ניסיתי בעצמי.

:turn-l:
פורסם
אם זה ככ חשוב לך, למה לא פנית קודם להמילטון?

https://www.mi-il.co.il/20100/%D7%AA%D7%97%D7%A0%D7%95%D7%AA-%D7%A9%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%AA

למה לא פניתי? כי המילטון הוא לא היבואן במקרה שלי...יש עוד כמה יבואנים. בכל מקרה, לא ניתן להסיר את התוכנה, למרוטת שהם כותבים.

1111111.jpg

פורסם

חנן, לא ניתן להסיר את התכנה ללא ROOT. אפשר להסיר את העדכונים. בתיאוריה הסרת העידכון (שאשם בדבר) היתה צריכה להספיק. בפועל היא לא. כנראה השבתת האפליקציה מספיקה.

פורסם
חנן, לא ניתן להסיר את התכנה ללא ROOT. אפשר להסיר את העדכונים. בתיאוריה הסרת העידכון (שאשם בדבר) היתה צריכה להספיק. בפועל היא לא. כנראה השבתת האפליקציה מספיקה.

תודה, אבל אני לא מגיע אפילו להסרת העדכונים. תוכל לסייע לי צעד-צעד כמו לילד מוגבל? :roll:

פורסם

אני ממש לא מומחה אנדרואיד.

להסרת העדכונים: פתח את הפלייסטור או בעברית חנות PLAY.

בתפריט (קווים אופקיים למעלה) בחר - האפליקציות שלי

בחר ב - מותקנות

אם אתה לא רואה מייד את DUO, חפש בשורת החיפוש למעלה את DUO

לחץ - הסר התקנה.

פורסם

כנס לחנות PLAY

יש למעלה מצד ימין שלושה קוים שפותחים תפריט. בתפריט הזה תבחר הגדרות. בתוך ההגדרות תבטל עדכוני אפליקציות אוטומטיים.

אחר כך תבצע חיפוש בחנותPLAY אחרי אפליקציה שנקראת GOOGLE DUO. בתוצאות חיפוש בחר את האפליקציה. בחר בהסר. זה בעצם יגרום להסרת העדכון שגרם לבעיה.

מקווה שעזרתי.

אסף

פורסם
אני ממש לא מומחה אנדרואיד.

להסרת העדכונים: פתח את הפלייסטור או בעברית חנות PLAY.

בתפריט (קווים אופקיים למעלה) בחר - האפליקציות שלי

בחר ב - מותקנות

אם אתה לא רואה מייד את DUO, חפש בשורת החיפוש למעלה את DUO

לחץ - הסר התקנה.

תודה. אז זה באמת מה שניסיתי לעשות כבר קודם. אבל יש רק אפשרות ל: "עדכן" או "פתח". לא מעבר לכך...

פורסם

שוב, תודה לפורום. בינתיים אני משאיר את הדואו במצב של "עדכן?", והסוללה עובדת יופי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש בחור נחמד מרמת השרון שפותר את הבעיה הנ"ל ללא עלות. עשה זאת עבור כמה בעלות רדמי במשרד שלנו, וסירב בתוקף לקבל תמורה (אפילו גלובלית על כולן :-P)

אם רלוונטי למישהו: הוא יושב בחנות קטנה ברח' הכרמל מול האופניים.

איש נדיר וטכנאי מעולה.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

הבעיה לא נפתרה אצלי. אמנם הסוללה פחות נזללת, אבל עדיין. ואת DUO לא ניתן להסיר. בכלל.

פורסם
יש בחור נחמד מרמת השרון שפותר את הבעיה הנ"ל ללא עלות. עשה זאת עבור כמה בעלות רדמי במשרד שלנו, וסירב בתוקף לקבל תמורה (אפילו גלובלית על כולן :-P)

אם רלוונטי למישהו: הוא יושב בחנות קטנה ברח' הכרמל מול האופניים.

איש נדיר וטכנאי מעולה.

זו חנות טלפונים סלולריים?

• תוכן חדש...