Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבאס שאתה מתאר הוא באס פאנצ'י..זה מה שאתה תקבל בדרך כלל מרמקול 6*9 או כל רמקול אחר. אין לרמקול פשוט את היכולת לרדת יותר נמוך מזה שלא לדבר על תדרים שסאב נועד להפיק. לצערי האפשרות היחידה העומדת בפנייך היא הוספת סאב..כי רמקול לא יתן לך תוצאות קרובות אפילו לא משנה כמה תשחק איתו..הוא לא בנוי לזה.

גולף...כי לא כל אחד יכול להרשות לעצמו אחת כזאת :wink:

פורסם

עוד שאלה חשובה

חיבור HU לרמקולים , באיזה דרך הכי כדאי לקבלת צליל הכי איכותי ???

האם חיבור לא טוב של הרמקולים יכול לגרום לזה שלא יהיה מספיק באס ?

------ CLUBBER IN SEARCH OF THE PERFECT SOUND -------

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שלום

השאלה על איזה רמת באס אתה מחפש ?

באס זה צליל שמופעל רק דרך ציוד ובלי ציוד אתה לא תמצא באס ובחינם גם לא תשמע באס

במידה ואתה רוצה לשמוע באס תקנה לך פזוקה של 300 ואאט ויש לה מגבר פינימי רק מה שעליך לחבר פלוס מינוס ורמוט וrca והא זולה בסביבות ה 900 שקל היא נראת קומקטית ומעצבת בצורה יפה בבאזוקה שאני מיתקוון אילה תשמע באס ותסדר לך עם הרמקולים שיש לך את הצליל

פורסם
חבל שהוצאת את המייצב מתח/פיוז/פילטר...

דווקא לדעתי לא היה מזיק גם לקלריון שלך...

:wink:

המתקין הוציא אותו , לא אני

מה הוא אמור לעשות?

אני לא יודע עד כמה הוא סינן רעשים , בגלל שהיה את הציפצוף של אלטרנטור (או משהו כזה)

מה שאני בעצם אומר זה שבאוטו הקודם אותם רמקולים היו מוציאים יותר באס מעשר עכשיו

פורסם

תן לי לענות לך על השאלה למה הבאסים פה שונים מהבאסים שהיו לך באונו..

התשובה פשוטה, באונו יש לך פלטה מאד דקה שמעבירה בצורה הרבה יותר טובה את הבאסים של הרמקולים מאשר בפלטה של הפונטו ואני אומר לך את זה מניסיון כי גם לי היו 6X9 של פיוניר באונו שלי..

הדבר היחיד שאתה כן יכול לעשות זה פשוט לבדוק אם הרמקולים מחוברים טוב ל hu..

בהצלחה!!

פורסם
באונו יש לך פלטה מאד דקה שמעבירה בצורה הרבה יותר טובה את הבאסים של הרמקולים מאשר בפלטה של הפונטו

בהצלחה!!

בגלל שהמגש באונו היה שונה אז יכולתי לעשות חורים ישר עליו , בפונטו בגלל שיש מתחת מוט ברזל כזה אז הייתי צריך לשים על המגש עץ בעובי של 20 ממ בערך ואחרי זה רק יכולתי לחתוך את אותו , בדרך גם את המוט הברזל.

אם אני יוציא את מגש העץ במקומו ישים מגש מאלומיניום , יהיו לי יותר באסים ?

• תוכן חדש...