Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2833 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לרכוש ספריי כזה יעלה אני מעריך לא יותר מ 80 ש"ח צריך לשאול את אבי חלפים שכולם ממליצים עליו כאן.

לרכוש MAF יעלה מעל 600 ש"ח במקרה הטוב -

שמעתי ממוסכניק ש לנד קרוזר זה פותר ב 100% את הבעיה ב MAF.

על זה נאמר סיכונים קטנים סיכויים גדולים.

פורסם
לרכוש ספריי כזה יעלה אני מעריך לא יותר מ 80 ש"ח צריך לשאול את אבי חלפים שכולם ממליצים עליו כאן.

לרכוש MAF יעלה מעל 600 ש"ח במקרה הטוב -

שמעתי ממוסכניק ש לנד קרוזר זה פותר ב 100% את הבעיה ב MAF.

על זה נאמר סיכונים קטנים סיכויים גדולים.

מקסים, רק שאין לו maf..

יום טוב גם לך

פורסם

יגאל, לא התייחסתי לכלל השרשור אלה רק למי שטוען ש"לקנות ספריי זה בזבוז כסף" וכנראה מתפרנס מהבורות של הלקוחות שלו.

בנוסף בהתייחסות קודמת שלי התייחסתי לכך שהספריי הזה (עפ"י ההסבר בסרטון) מתאים גם לניקוי MAP שגם הוא רגיש לכל מה שמסנן האויר החליפי שעלה בזיל הזול לא סינן מעצם זה שהוא מורכב / מחובר לסעפת היניקה.

פורסם

במקרה של map אני מסכים עם מרק, הניקוי הוא בזבוז זמן.לרוב החיישן די זול ואם הוא מזייף עדיף להחליף ולסגור סיפור.

מה גם שבניגוד לmaf, חיישן map לא ממוקם במסלול הזרימה של האויר ולכן לכלוך לא ממש מגיע אליו.

יום טוב גם לך

פורסם

לי יצא להחליף חיישן MAP מלא בפיח, לא הייתי מודע לספריי. רוב התקלות ברכב הם לכלוך או בלאי כתוצאה מלכלוך ואז החומר לא יעזור. (רק כטיפול מונע)

עדיף לנסות חומרים לפני החלפת חלפים היום לרוב התקלות יש חומר שיכול לעזור ולחסוך החלפת חלפים יקרים. לדוגמה 20% מהשמן זה תוספים 80% ממחיר השמן זה תוספים מה הסיבה? עד שהדלק בארץ לא היה מתוסף היו הרבה מאוד תקלות ואיך שהתחילו לתוסף את הדלק.....

יש כאן כאלה שתוקפים את השימוש בחומרים בכדי לטרפת שימוש בהם ומטיפים להחלפת חלפים לא בטוח שהם אובייקטיביים.

פורסם (נערך)

דוד אתה מאוד אוהב לדבר בהכללות, לכל אורך השירשור, גישה מאוד בעייתית.

יש חלקים שהבלאי שלהם מלכלוך, הרוב דווקא לא. יש חלקים שניקוי מסייע בשמירתם, הרוב דווקא לא.

היו תקלות לפני שהתחילו לשים תוספים בדלק? איזה תקלות? למי? איזה תוסף פתר אותן? אתה הראשון שאני שומע ממנו אמירות כאלה.

אתה מכיר חברי פורום עם אינטרסים חבויים? שתף אותנו, חשוב שנדע. אחרת אתה מאשים באמירה שלך באופן גורף את כל חברי הפורום ואני אישית מכיר חלק מכובד מהחברה הפעילים ויודע לספר על האינטרסים שלהם ויודע שאין לפליטות פה שלך מקום פה. או שאולי אני שתול של היבואנים?! מעניין, אני אבדוק את זה.

בהצלחה עם לדחוף תוספים לכל מקום..

עריכה אחרונה על ידי igal_zeltser

יום טוב גם לך

פורסם
דוד אתה מאוד אוהב לדבר בהכללות, לכל אורך השירשור, גישה מאוד בעייתית.

יש חלקים שהבלאי שלהם מלכלוך, הרוב דווקא לא. יש חלקים שניקוי מסייע בשמירתם, הרוב דווקא לא.

היו תקלות לפני שהתחילו לשים תוספים בדלק? איזה תקלות? למי? איזה תוסף פתר אותן? אתה הראשון שאני שומע ממנו אמירות כאלה.

אתה מכיר חברי פורום עם אינטרסים חבויים? שתף אותנו, חשוב שנדע. אחרת אתה מאשים באמירה שלך באופן גורף את כל חברי הפורום ואני אישית מכיר חלק מכובד מהחברה הפעילים ויודע לספר על האינטרסים שלהם ויודע שאין לפליטות פה שלך מקום פה. או שאולי אני שתול של היבואנים?! מעניין, אני אבדוק את זה.

בהצלחה עם לדחוף תוספים לכל מקום..

אני פחות מתחבר לחוסר שקיפות שקיים בענף הזה מצד חלק מבעלי המקצוע וניצול הבורות הרציונלית של הלקוחות, אני משתדל לעזור בהצעות אני מזכיר לך אף אחד לא נותן הנחיות..... להוזלת התיקון/ טיפול תוך כדי חשיפה לשיפורים טכניים הכל לשיקול הקוראים. ובכל פעם שיש שהצעה להוזלה שהיא על חשבון רווחיות בעלי המקצוע יש מי שממהר לשלול אותי.

קצת מוזר?

פורסם

דוד...

לא תמיד אני מתחבר ליגאל בניסוח שלו, תגובות וכן הלאה - אבל סמוך עליי .

הוא מהחבר'ה שחסכו לאנשים במציאות, לא בהצעות ייעול...

פורסם (נערך)

עדיף לנסות חומרים לפני החלפת חלפים היום לרוב התקלות יש חומר שיכול לעזור ולחסוך החלפת חלפים יקרים.

אני מקווה שתמצא חומר מתאים שיעזור לך להפסיק לכתוב המלצות לא נכונות מתוך ניסיון אישי אשר לא מצביע על כלום.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...