Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה מה שקרה לנו,

ביטלו לנו טיסה ואירגנו טיסה חלופית לאחר סביב ה-15 שעות. למיטב הבנתי אנחנו זכאים בוודאות לפיצוי כלשהו(סביב ה-400 יורו)

מקריאה באינטרנט, הבנתי שהחברות התעופה לא ששות לעמוד בחוקים האירופאית(חברת תעופה אירופאית) ולשלם וצריך להלחם בהם על מנת באמת לקבל את הפיצוי.

יש חברות שעושות את כול העבודה הזאת, ומביקורות ברשת אחוזי ההצלחה שלהם טובים מאוד. והם גובים סביב ה-25 אחוז מערך הפיצוי בתור עמלה.

ממי שקרה לו משהו כזה וניסה לתבוע את הכסף מחברת התעופה, האם אפשרי לעשות את עצמאית, או שלחסוך בלבולי מוח מראש, ולפנות ישירות לחברות ולשלם עמלה?

מאוד אשמח לחוות דעת מנסיון אישי או נסיון אחר קרוב.

תודה לעונים.

פורסם

היכנס לאתר של חברת התעופה ומלא טופס תלונה מתאים (חייב להיות באתר, הם מחוייבים ע"פ חוק).

שים לב שיש איזשהו טווח זמן מוגדר (לא זוכר כרגע) בו אם לא תמלא את הטופס לא תהיה זכאי לפיצוי.

קרה לי עם מזוודות שהגיעו באיחור של מס' ימים ובגלל שפספסתי את מועד שליחת הטופס הם התנערו מפיצוי.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני תבעתי דרך אחד האתרים (skycop אם אני זוכר נכון), ההתעסקות הייתה די מינימלית ולאחר כמה חודשים קיבלתי את הפיצוי (ישירות אלי), הדבר הכי מסובך היה תשלום העמלה על הטיפול... (רצו העברה בנקאית, בסופו של דבר שילמתי בפיי פאל)

פורסם

תבעתי חברת תעופה על אחור של יומיים בהגעת המזוודות. לקח 4 חודשים וקיבלתי פיצוי של 150 דולר לכל מזוודה - אבל איני יודע מה הסכום שנקבע בתקנות האירופיות.

התהליך כלל הגשת תלונה על אי הגעת המזוודות בשדה התעופה ובהמשך מילוי מספר טפסים ב"צור קשר" באתר החברה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כן.

תבעתי באמצעות עו"ד, התקיימה פגישת גישור שבסיומה גם אני וכנראה גם חברת התעופה יצאנו שבעי רצון.

מיותר לציין ששכ"ט עו"ד לא היה קרוב ל 25% מערך הפיצוי.

אשמח להמליץ עליו בפרטי.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

לפני שאתה תובע לפי החוק האירופאי באירופה - תבדוק אם הטיסה שלך נופלת תחת חוק שירותי תעופה הישראלי והאם הפיצוי בו גבוה יותר. אם כן, יהיה לך הרבה יותר פשוט לתבוע על פיו בארץ בתביעות קטנות.

https://www.nevo.co.il/law_html/Law01/500_707.htm

פורסם (נערך)

טסתי בחברת וויזאייר והיה לי מקרה זהה, 12 שעות עיכוב.

קיבלתי את כל הסכום ללא וויכוח, שלחתי מכתב והם ענו שאני כן זכאי ושאני אשלח להם חשבון בנק והם יעבירו את הכסף.

אפילו לא ניסחתי את המכתב, גיגלתי קצת לגבי הנושא ומצאתי מכתב מוכן שאתה רק ממלא פרטים ומעביר להם.

הטיסה היתה ללונדון ויש תנאים לפיצוי גם כתלות במרחק.

הקישור למכתב דרישה:

https://www.caa.co.uk/WorkArea/DownloadAsset.aspx?id=4294974520

עריכה אחרונה על ידי Abergel
פורסם

לפני כשנתיים, טיסה מארה"ב לישראל עם בריטיש, כבר בשדה בפילדלפיה הודיעו לנו שלא נעלה על המטוס בלונדון בגלל אובר בוקינג.

היה עיכוב של יממה, קיבלנו ישר פיצוי מאוד הולם + מלון אוכל וכל מה שמסביב.

לפני 4 חודשים, טיסה ישירה מישראל לניוארק עם יונייטד, אחרי 3 שעות ישיבה במטוס, הורידו אותנו וביטלו טיסה, טסנו למחרת.

קיבלנו 200$ כל אחד, אחרי מייל זועם ליונייטד בצירוף חוק שרותי תעופה (חוק טיבי) באנגלית, קיבלנו אחרי כשבועיים שני צ'קים על סך 850$, שזה בהתאם למרחק הטיסה שבוטלה.

פורסם

הורדתי מטיסה של אייר ברלין מתל אביב לברלין, עקב תקלה טכנית במטוס שכבר היה על המסלול לקראת המראה.

חיכינו בשדה שעתיים לטיסה חלופית.

אחרי שעתיים הודיעו שהטיסה נדחית ואין מועד חדש.

נסעתי הביתה.

הטיסה החדשה נקבעה לערב. (עיכוב של מעל 14 שעות לדעתי נחשב כביטול טיסה).

טסתי בעיכוב של 15 שעות מהטיסה המקורית.

כשחזרתי שלחתי מייל לחברה, הציעו לי 400 אירו או כרטיס חלופי בעתיד.

ביקשתי את הכסף וקיבלתי.

אם הייתי מבקש כרטיס חלופי הייתי מפסיד - החברה פשטה רגל אח"כ למיטב זכרוני.

אם תתבע עם עו"ד - סביר שתוכל לבקש פיצוי עוגמת נפש, נזק כלכלי אם נגרם וכו'.

אם לא ממש נגרם לך נזק (פספוס של הופעה / ביטול פגישה שגרמה הפסד וכו) לדעתי שווה לקבל את הפשרה שיציעו, ללא הרבה מאמץ (בהנחה שיציעו סביב 400 דולרצ'ים).

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אין באירועים כאלה שום פיצוי עבור עוגמת נפש.

יש פיצוי בהתאם לקבוע בחוק, עד סכום של פיצוי מקסימלי, שבתי המשפט לא מגיעים אליו.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

במקרה של התכתבות במיילים - הוא ישאף לפיצוי מקסימלי.

במקרה של תביעה של ממש בבית משפט, שופט בהחלט יכול לקבוע פיצוי על נזק, אם יוכח שנגרם לו כזה.

אם אדם קנה כרטיס לארוע / מופע / קונצרט כולל מלון, נהג שחיכה בשדה וכו' - ועקב עיכוב של 15 שעות - כל הארוע ירד לטמיון - בהחלט ניתן לתבוע עבור נזק ממשי שנגרם.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...