Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לחבר שלי מיצובישי סופר לנסר 94'

הוא יכול להתקין רמקולים של 6x9 מאחורה?

ורמקולים של 6.5 אינץ' מקדימה?

אם לא אז איזה גודל הוא צריך ???

תודה מראש

my next car A3

פורסם

לפי מה שאני ראיתי יש לסופר לנסר גריל מרובע כזה מאחורה..לדעתי יושבים שמה רמקולים של 6.5". האם אפשר להכניס 6*9?? תמיד אפשר רק לדעתי יהיה צורך לחתוך בפח..נתון לשיקולכם.

מקדימה אני בטוח שאין 6.5..תפתחו הדלת ותמדדו האם יש מקום לעשות הגבהות ל6.5.

גולף...כי לא כל אחד יכול להרשות לעצמו אחת כזאת :wink:

פורסם

צודק, החור הוא 6.5 אבל עדיין אפשר להתקין 9*6 כמו ברכב שלי.. פשוט הם לא לרוחב אלא באלכסון...

והגריל המקורי של האוטו נשאר (לטעמי זה עדיף)...

חבל סתם לחתוך בפח...

ואפשר להתקין 6.5 מקדימה (גם יש לי) ללא הגבהה..

לא חותם

פורסם

אוקיי...לחתוך או לא זה כבר שיקול שאני משאיר לך, רק יש לי חשד לגבי המיקום באלכסון הזה.

כפי שאני רואה את זה הרמקול 6*9 לא יכנס בצורה חלקה ולא ישב טוב על המגש, מה שיפגע מאוד ביכולת שלו להפיק תדרים נמוכים.

פורסם

צודק בהחלט בקשר להפקת התדרים הנמוכים של הרמקול, אבל יש לי סאב ככה שזה לא משנה לי...

אם אין סאב אז זה כבר משהו אחר...

לא חותם

פורסם

6.5 מקדימה כן 6X9 מאחורה לא!

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

סלבוש, יצא לך משפט נחמד..יש נושא יש נשוא, רק מההה אין לו כל משמעות!!

אתה אומר כן לרמקול אחד ולא לרמקול אחר..אי אפשר סתם לזרוק דעות באוויר.

תסביר למה, ככה ניתן יהיה להתייחס לדעה שלך יותר ברצינות.

פורסם
סלבוש, יצא לך משפט נחמד..יש נושא יש נשוא, רק מההה אין לו כל משמעות!!

אתה אומר כן לרמקול אחד ולא לרמקול אחר..אי אפשר סתם לזרוק דעות באוויר.

תסביר למה, ככה ניתן יהיה להתייחס לדעה שלך יותר ברצינות.

כי קניתי שבוע שעבר סופר לנסר שנת 96 וכרגע היא מפורקת לכל הגורמים,וכפי שניתן לראות בהצצה מהירה על הדלת הקידמית גודל הרמקול 6.5 ניכנס חופשי! ובהצצה מהירה על המגש האחורי ניתן ליראות שגודל הרמקול שם הוא גם כן 6.5 שזה אומר ש 6X9 לא נינכס שם אלא אם אתה מעוניין בלחתוך את פח הרכב! עוד שאלות?

DSCF0988_resize.JPG

DSCF1011_resize.JPG

DSCF1012_resize.JPG

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

לא..אין שאלות..וגם לא היו. :wink:

הבחור פה ידע שלא ניתן להכניס 6*9 מאחורה עוד לפני ההודעה שרשמת, ולכן אני לקחתי את דברייך כהמלצה ולא כעובדה. ז"א חשבתי שהמלצת לשים 6.5 מקדימה ובשום אופן לא לשים 6*9 מאחורה.

לכן לדעתי ההערה שלי לגבי תוכן ההודעה הייתה לגיטימית, שכן ניתן היה לפרש את דברייך במספר מובנים.עובדה, כאשר כתבת יותר בפירוט דברייך הובנו לחלוטין.

נ.ב תתחדש על האוטו, אחלה אוטו שבעולם, עם מנוע חזק :-) .

פורסם

תודה רבה! כן האוטו באמת חזק! ניתן להרגיש זאת!

פורסם

מזה השטויות האלו לי יש סופר לנסר 95 ומאחורה יושבים 6*9 בלי שום בעיות...

רק שהרמקול במקור מגיע לאורך וצריך להשים את ה6*9 לרוחב... אבל הוא נכנס יש שם מקום בשבילו....

ומקדיה הרמקול במקור יושב מתחת למזגן שם יכולים להכנס רק 5.25 אינץ ואם אתה רוצה לחתוך את הפלסתיק של הדלת אז אתה יכול להכניס שם ... 6.5

אבל לא ככה זה בא במקור..

• תוכן חדש...