Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איזה אוהל קמפינג כדאי לקנות למשפחה של זוג + 2 ?

מרטין מקפליי
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2380 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

בגלל שרוב השנה האוהל יאוחסן בבית - הקומפקטיות שלו כשהוא מקופל היא פרמטר חשוב ביותר.

חוץ מזה חשוב שהוא יהיה מרווח, עמיד בגשמים (אנחנו בישראל אז צריך לקחת את העמידות בפרופורציה). ועמיד בכלל (מקווה שישרת אותנו שנים רבות) רצוי שהחלונות שלו יפתחו מפנים האוהל ולא מבחוץ. ושיהיה בו מקום לתיקים + 4 אנשים.

אפשרות לעמידה זקופה באוהל היא בונוס (אלא אם היא פוגעת מאוד בקומפקטיות שלו כשהוא מקופל).

וכמובן פתיחה וקיפול שלא מצריכים דוקטורט.

התקציב שחשבתי הוא 500-1000 ש"ח

אם יש המלצות - אשמח לשמוע!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

4 אנשים הכוונה לשכיבה בכל שטח האוהל.

רצוי אוהל ל8, במינימום 6.

בגדול אוהל פתיחה מהירה גדול וכבד מאוהל לא פתיחה מהירה.

תחליט אם הפתיחה מהירה קריטי לך.

האוהלים בצורה הרגילה בצורת קשת דורשים פחות קשירות ברוח מצד שני יותר נמוכים.

בדר"כ מה שרובם יעדיפו זה פתיחה מהירה לא בצורת קשת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה קונה פתיחה מהירה שבדר"כ גדולים יותר, תוודא לפני שנכנס לרכב מאחורה בצורה נורמלית.

אני רציתי לקנות את האוהל שהוצע לך 6 אנשים והוא לא נכנס לבגאז בצורה טובה, אלה באלכסון שתפס חצי מהנפח, וויתרתי עליו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש את טורבו טנט שמיובאים ע''י איש שטח. המרצדס של האוהלים. עמידים מאוד ועם אחריות לכל החיים. אבל רחוק מהתקציב.

הקולמן יהיו מרווחים ונוחים אבל נחשבים לפחות עמידים ברוחות.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

HU: clarion 786Amp1: jbl 1004 Amp2: sundown audio sae1000d comp': polk audio 5251 db SUB:polk audio sr 12dvc

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נקודה למחשבה.

אם הילדים גדולים מספיק, לשקול שימוש בשני אוהלים במקום באחד גדול.

משדרג את הלילות בקמפינג באופן משמעותי. חוץ מזה שהילדים מתלהבים מזה שהם באוהל לבד.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש אוהלים שני חדרים. שיתנו מצד אחד הפרדה בין ההורים לילדים ומצד שני אתה מספיק צמוד בכדי להשגיח.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

HU: clarion 786Amp1: jbl 1004 Amp2: sundown audio sae1000d comp': polk audio 5251 db SUB:polk audio sr 12dvc

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הילדים עדיין קטנים בשביל להיות באוהל משלהם (וחבל שכך, זה היה משפר פלאים את איכות השינה שלי)

בעבר השאלתי את האוהל coleman instant cabin 6 - הוא היה מרווח בצורה בלתי רגילה ונפתח וקופל תוך שניות. אבל... הוא לא נכנס בבגאג׳ אלא באלכסון כפי שנכתב מעלי (ומדובר באוריס סטיישן). רק בגלל הסיבה הזו אני פוסל אותו (מכל בחינה אחרת הוא היה מדהים).

אני חושב על Coleman Sundome 6 בגלל הקופמקטיות אבל חושש מכך שהחלק העליון שלו הוא סוג של חלון שלא נסגר. אם מישהו התנסה בו אשמח לדעת האם זה בעייתי לטמפ׳ שיש בישראל ? או מתחיל להיות בעייתי רק בסופות שלגים (מבחינת הקור שיש באוהל).

לגבי משטח שינה, על מה אתם ישנים באוהל ? מזרן קשיח ? מתנפח ? שק שינה ? אשמח לקישורים רלוונטיים (לא מדובר על קמפינג בחורף אלא בשאר עונות השנה).

אם מזרן קשיח / מתנפח, איזה מזרנים יתאימו לארבעה ויכנסו לאוהל ? שוב, פרמטר חשוב מאוד הוא הקומפקטיות שלהם באחסון (גם בבגאז וגם בבית).

עריכה אחרונה על ידי מרטין מקפליי
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אצלנו אנחנו ישנים כל אחד עם ילד אחר. למרות שהם די גדולים, הם מפחדים וזה בסדר. מהשטח הוא מזרן מתנפח וישנים עם סק"שים לא סגורים עד הסוף.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לי יש אוהל איגלו רגיל. לפני 3 חודשים קניתי אוהל 2 חדרים, ל4 נפשות. הנשמה יצאה לי עד שהצלחתי להעמיד את האוהל הזה, וגם אז הוא לא היה יציב ונוח. זה היה בחוף הים בפלמחים, מה שהקשה על החיזוק והחיבור לאדמה. מניח שבשטח עם דשא זה יהיה יותר נוח.

בקמפינג הבא אני קונה אוהל איגלו נוסף... זמן הרכבה 10 דק', כולל יתדות, מתיחות ודיגום. ב20 דקות סוגרים את הסיפור.

בהצלחה ושנה טובה

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תוכל בבקשה לצלם את המבצע המדובר ?

האם אוהל ל 4 אנשים באמת מספיק ל 4 אנשים ?

https://www.pakalhagor.co.il/ציוד_קמפינג/אוהלים/אוהלי_קולמן/אוהל_בן_רגע_ל_4_coleman_קולמן

האוהל כרגע במבצע של "ממון" 593 ש"ח.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...