Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל - ציינת שמרווח גחון מבחינתך זה ערך מוסף אז אני מבין שאם זו דאסטר אך ורק 4*4

הגרסא ללא הנעה כפולה נותנת לך ערך מוסף אחר לגמרי וזה תא מטען עצום - גם לא הייתי שולל וגם בנוסף לכך יש לך טרנספר אחד פחות לתחזק.

בכל מקרה אם זה הייתי אני - אז בוודאי ש4*4 - אם כבר אז כבר

הדאסטר הוא רכב פשוט COOL - אין דרך אחרת לתאר את זה

יש רכבים שדווקא מרוב הפשטות שלהם - עם קצת עיצוב ואבזור הם מגה מגניבים והדאסטר הוא אחד ה-מגניבים

ובנוסף לכך אתה מקבל רכב שהוא סה"כ נוח עם ישיבה גבוה ויכולת עבירות מצויינת ובעיני גם העיצוב החיצוני שלו פשוט יפהיפה.

תוסיף לזה מנוע נהדר וגיר פשוט מבית ניסן-רנו ואתה מקבל חבילה מנצחת.

אבל! אם אתה לא זקוק לתא המטען וגם אין לך כוונה לשים עריסה או פשוט לצאת לטיולי שטח - בלי למצמץ הייתי הולך על הלקסוס.

זו אומנם לקסוס שמבוססת על אוריס אבל היא בליגה אחרת לגמרי ממנה כמעט בכל פרמטר למעט הביצועים - אתה מקבל לקסוס, נכנס ללקסוס, מתניע לקסוס ונוהג בלקסוס.

או הגישה שלי למותגי יוקרה - בלה בלה בלה, לקסוס!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

למיטב ידיעתי אין הבדל במרווח גחון בין הגירסה כפולת ההנעה לבין הרגילה. אני טועה?

ועניין נוסף הוא, האם מוניטין האמינות של לקסוס יוכיח את עצמו. כלומר לקסוס בת 4-5 תיתן שקט ואמינות כמו דאסטר בת שנה או שתיים?

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

אם דאסטר - ה-4X4 נוח יותר באופן מורגש מה-2X4, המתלה האחורי שונה ויותר מוצלח בכפולה.

אבל לדעתי, לאופי ותמהיר הנסיעות וגם לדרישת הייצוגיות - לקסוס. רכב לכיף כבר יש לך ואחד המשובחים, והלקסוס היא דיילי טובה למה שאתה צריך.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

רומן סיכוי גבוה שהרכב סופ"שים יוצע למכירה בקרוב. עוד לא בשל לגמרי בהחלטה אבל בכיוון.

מבחינת תמהיל הנסיעות - כביש 4 לא פקוק בשעות שאני נוסע. יש פקק 10 דק בבוקר לכיוון הנמל ועוד 10-15 דק עד שאני יוצא מאשדוד. ראשון עצמה כבר פקוקה כמו תל אביב. אבל בגדול לא המון פקקים.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

ההבדלים בין שתי הרומניות הוא לא במרווח הגחון אלא בנפח תא המטען וביכולת ההנעה.

הלקסוס אם טופלה כראוי ובזמן, אמורה לתת לך שקט נפשי. היו לי שתי קורולות וגם אוונסיס ולאבא שלי היו גם שתי קורולות כל אחת מהן גם שלו וגם שלי, סהכ חווינו ארבע דורות של קורולה ואוונסיס אחת.

אפס תקלות משביתות נסיעה.

אפס תקלות שהצריכו ביקור דחוף במוסך, רק בלאי וטיפולים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם (נערך)

יש כל כך הרבה מכוניות שעושות בקלות 1 ל 14 בבין-עירוני אז לא הבנתי למה נעמדנו מול הזוג הזה. אני בטוח שיש מספיק רכבים עם ערך מוסף כמו מאזדה 3 מנוע 2 ליטר עם סלון בהיר ועוד

ו אה נזכרתי...

קיה אופטימה 2014-5, פוקוס טיטניום 2015 ומעלה ...לטעמי עדיפות על האוריס so called lexus c200 הצפופה עם מתגי קורולה בחלק מהדשבוארד

עריכה אחרונה על ידי ST12345

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

מאזדה 3 עושה 1 ל14 בשני מצבים, או על הנייר בפרוספקט או בשיוט רגוע מאוד בתנאים אידאליים. אין שום סיכוי שהיא תעשה את זה בתנאים אמיתיים. זה לפני שנגענו בזה שהיא נפסלת בדיוק כמו האוריס כי יש ברחוב שלי עוד 10 מאזדות כאלה ואני אתבאס כל פעם שאראה אותה בחניה.

מוניטין האמינות של הפוקוס הוא קומסי קומסה לפי מה שאני יודע, מחפש כמה שפחות התעסקות כ פשוט אין לי זמן לזה.

על הקיה אבדוק, יכולה להיות אופציה למרות שנראת גדולה מדי. מגיעה גם בדיזל?

במידה והייתי מוכן להתפשר על צריכת דלק או להקדיש יותר זמן לתחזוקה הייתי הולך על הוט האץ' כגון הקורסה OPC או ה208 GTI.

פורסם (נערך)

לפוקוס עם מנוע הטורבו והתיבה הפלנטרית אין מחלות ידועות ככל שידוע לי בכל אופן. דאסטר שלא עולה לשטח הוא רכב ספרטני עם הנדסת אנוש של חוצון. הלקסוס לטעמי לא ייחודית כלל וסמל יוקרה על כופסת גפרורים מקורלת זה לא בדיוק ערך מוסף ואם כבר שם ומוסיף שקל תשעים אז וולוו V40 או ג'ולייטה. ממש לא לקסוס. מאזדה 3 משנת 2014 ומעלה עושה בקלות 1 ל 14 בבין עירוני. בבין עירוני.

אם ננעלת כבר על אחת מהשתיים שבכותרת ואתה רק מחפש חיזוקים אז תהיה יותר ספציפי ומי שיירצה לחזק גם יבין איך אפשר לנסות לעזור

עריכה אחרונה על ידי ST12345

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

בתנאים אמיתיים של תמהיל הנסיעות שלי אין שום סיכוי לראות מהמאזדה 1 ל14. אתה מנסה להציג פה איזה מצב אוטופי של נסיעה בין עירונית רגועה בכביש פנוי. בפועל אנחנו מדברים על נסיעה בשעות הבוקר ואחה"צ כשהנסיעה רחוקה מלהיות חלקה. בנוסף נסיעות קצרות ועירוניות.

לא נעול על שום דבר, להיפך מחפש עוד אפשרויות אבל כאלה שיתאימו לדרישות שרשמתי. הן רשומות בתחילת השירשור למקרה שדילגת. אלפא או וולוו עם אקובוסט לא מסתדר עם צריכת דלק, עלויות אחזקה ואמינות ברמה גבוהה.

פורסם
האוריס קשה לי לעיכול למרות שאני מבין לגמרי שהיא זהה במכלולים שלה ללקסוס. פשוט לא רוצה לראות קורולה בחניה.

אתה מבין שct200h זאת בגדול אוריס מפונפנת, כן?

אגב, לא יודע איך זה עובד בלקסוס, אבל תוודא שעשו הארכה לאחריות של המערכת ההיברידית.

ועדיף שתקנה בטרייד אין של היבואן.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מבין לגמרי. גם מההודעה שציטטת ניתן להבין שזה ברור לי. מצד שני לא רוצה קורולה. יש פה באתר אפילו השוואה של מישהו שעבר מאוריס לct ונותן חוות דעת על ההבדלים.

פורסם

ציינת שם משהו לגבי GTI208 וקורסה OPC -

אם אתה מתלבט בין דאצ'יה ללקסוס אתה כנראה גם מחפש נוחות - הOPC תשבור אותך בנהיגה יומיומית והGTI208 רחוקה מלהיות מלכת אמינות אם מגיעה ביחד עם מנוע THP

בקיצור - אם אתה לא זקוק לתא מטען או לא זקוק באמת למרווח הגחון - לקסוס.

וגם במקרה יש כאן עכשיו אחת למכירה והבעלים מבקש עליה 79K

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...