Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.audionet.co.il/details.asp?id=520&lead_id=&look=

ראיתי אותו בחנויות אחרות והוא עולה הרבה יותר ( 1500 שקל )

האם זה באמת מציאה או שעדיף ללכת על קומפוננט אחר ?

אם אפשר גם תתנו הצעות של חברות אחרות ב 1000 שקל שיהיו לדעתכם תמורה טובה יותר.

תודה.

Alpine 9855R / Amp - Alpine Mrp-f600

Comp -Hertz Hi Energy / Sub - Image Dynamics IDQ

פורסם

קיקר דוטק באזוקה תבדוק...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

איך הגעת לזה שמה שאתה מוכר זה אותו מחיר ?

אני מדבר על 1000 שקל ואתה על 1600 ..:?

חוץ מזה אסור לדבר פה על מכירה / קנייה

דבר איתי בפרטי אם אתה מעוניין להגיע למחיר.

Alpine 9855R / Amp - Alpine Mrp-f600

Comp -Hertz Hi Energy / Sub - Image Dynamics IDQ

פורסם

הקומפוננטים של מורל (דוטק) הרבה יותר טובים פיונר הם בכלל לא תותחים ברמקולים...

אפשר להביא את הקומפננטים של מורל דוטק במחיר של 1000 ש''ח בערך...

פורסם

זה עניין של טעם, חוץ מזה, אם אתה באמת מדבר על החלטות מה טוב יותר ומה פחות - כנס לאתרים של אוטוהייפי או קארהייפי, תעיין קצת ותראה באמת מה טוב ומה לא...(זה עדיין נשאר קצת עניין של טעם אבל הם עדיין איכשהו אינדיקציה לרמה כלשהי ושיפוט של מוצרים, קח אותם בערבון מוגבל בכל זאת).

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

פורסם

עדי19, קומפוננטים זה הרבה עיניין של טעם.

אם היית שומע את שניהם, והיית טוען שהמורל קולעים לטעם שלך - היה אפשר לחיות עם זה.

אבל לא לשמוע את הפיוניר, ולהחליט שהמורל עדיפים ? (תתקן אותי אם אני טועה).

msherling, יש לו גם את הבאזוקה, גם את המאגנט, וגם את הפייז, שלדעתי .. בליגה אחרת מהדוטק.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תוכן חדש...