Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Check Battery Corolla 2008

vardump
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קורולה 2008 רובוטית, נורה אדומה CHECK BATTERY ורעש זימזום ממכסה מנוע.

לצערי לא אני נהגתי (אני בעבודה ורק קיבלתי את הבשורה בטלפון), ולא למידו את מי שנהוגת שכשיש נורה אדומה עוצרים את הרכב בצד.

מה לדעתכם?

האם מדובר במצבר?

החשש שלי הוא שאם אני לא טועה הרצועה של האלטרנטור היא אותה רצועה של המערכת קירור בקורולה, ואם זאת אכן אותה רצועה והנהגת המשיכה לנסוע.. אז לא נעים.

הרכב כרגע בחנייה.

שכחו נורות ברכב הזה לפני כשבועיים , והניע עם כבלים, אז יש מצב שהמצבר נדפק.

פורסם

בקיצור, מתלבט אם לנסות לנסוע למוסך בבוקר (להניע עם כבלים בבוקר אם צריך) ולהסתכן בלהיתקע באמצע הכביש אם זה האלטרנטור או להזמין גרר.

פורסם

פתח מכסה מנוע ובדוק אם כל הרצועאות הגלויות לעין שלמות.

אם כן,חבר כבלים ונסה להתניע. אם מתניע ואח"כ קורה שוב, מצבר חלש ומעבר לכך,יש לבדוק טעינה לאחר החלפת מצבר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הרצועות שלמות.

אם זה מניע עם כבלים, זה עדיין אומר שאפשר להיתקע באמצע הדרך למוסך במידה וזה האלטרנטור דפוק לא? (סליחה על הבורות)

פורסם

אם האלטרנטור תקול אז אין טעינה וניתן להיתקע באמציע הדרך... אם רק מצבר אז רובה הסיכויים שאם תניע,תסע 15-20 דקות הבעיה תופיע בהתנעה הבאה.

בכל מקרה בדיקה עם רב מודד תתן את התשובה אם המצבר תקין או לא או לחילופין האם יש /אין טעינה וזאת בתנאי שהמצבר תקין.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...