Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלטתי לקנות מברגה של Worx מדגם 128 או לחלופין את הסינית הזו של Deko ב 140 ש״ח - קיבלה ריוויו מעולים וקיבלתי המלצה מחבר שלקח סיכון, קנה, וממליץ בחום.

המטרה היא לשימושים ביתיים רגילים. אני רוצה לשדך למברגה סט ביטים רחב ואשמח להמלצות איזה סט כדאי להזמין.

פורסם

ידידי,

רכשתי את המברגה של WORX - נאלצתי לנסוע לסמיקום פעמיים עד שהחליפו לי את המטען והסוללה, שכן היא לא הסכימה להיטען.

אם אתה רוכש כזו, בדוק בחנות במשך 10 דקות מינימום שהמטען מטעין את הסוללה.

חוץ מזה היא בסדר.

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם
החלטתי לקנות מברגה של Worx מדגם 128 או לחלופין את הסינית הזו של Dreko ב 140 ש״ח - קיבלה ריוויו מעולים וקיבלתי המלצה מחבר שלקח סיכון, קנה, וממליץ בחום.

המטרה היא לשימושים ביתיים רגילים. אני רוצה לשדך למברגה סט ביטים רחב ואשמח להמלצות איזה סט כדאי להזמין.

אהבתי את התרגום שעשו בעלי. אכן, תרגיל נטען.

יש סט ביטים מאד מקיף באיזור ה-100 ש"ח בכל חנות אספקה טכנית הקרובה לביתך, הוא מכיל את כל הביטים שתצטרך אי פעם, וגם את כל אלו שלא תצטרך לעולם.

מספיק בהחלט לשימושים ביתיים מזדמנים.

לוקי2, הייתי צריך פעם אחת להתעסק איתם מטעם העבודה.

זה נגמר בהגשת תלונה רשמית וציבורית מאד שלי בעמוד הפייסבוק שלהם והכחשה שלהם שהנציגה שדיברה איתי בכלל עובדת שם.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...