Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יגואר I-Pace - אפשר להזמין

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברת המזרח מודיעה על פתיחת פנקסי ההזמנה ל-I-Pace שלה. תחילת האספקה - רבעון ראשון 2019. המחיר - לא נמוך.

יגואר-I-Pace-2.JPG

יגואר-I-Pace-1.JPG

יגואר-I-Pace-5.jpg

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

suv קופה זו צורת הרכבים שתאפיין את עולם הרכב החל מ-2020 אני מאמין, עד הפטנט העיצובי הבא. לאט לאט אנחנו מתחילים לראות גם מכוניות לעניים עם אופיין דומה.

מה שכן, הביצועים שלו טובים יותר משל המתחרות טווח מחיר הזה, אין התפשרות ביצועים בגלל הסולל ע''פ הכבתה. מעניין יהיה לראות את הקהל יעד של רכבים מהסוג הזה יפתח לטכנולוגייה חדשה...

פורסם (נערך)
X6 ??

די דומה

מלבד זה ששניהם SUV קופה כביכול, ממש אין קשר. אך פעם לא אהבתי את הX6. היגואר נראית מצוין.

Sent from my iPhone using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי robertf
פורסם

לא זולה, אבל ציפיתי למחיר גבוה יותר בהתחשב בזה שגם בחו״ל זולה היא לא (מתחילה ב£64k באנגליה שזה מעל 300 אלף ש״ח), וחברת המזרח לא בדיוק ידועה בתמחור שפוי של הרכבים שלה...

ושוב תודה להטבת המס...

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

מדובר פה על יבוא ה-SE בינתיים. הדגם שיביאו לכאן מתחיל באנגליה מ-£70k.

לא לשכוח שזה 450K ש"ח לפני מיקוח.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אז יש מכונית חשמלית אחת שנמכרת בארץ או אפשר להזמין זואי?

הזואי נראת יקרה ב 130000 יחסית למה שמקבלים פה.

עם i-pace אפשר לעשות נסיעה מהרצליה פיתוח לאילת בלי בעיות, הבעיה איך להטעין את האוטו שם.

אייל

פורסם

לרכב יש 70 קגמ באפס סל"ד. עכשיו תגידו איפה אני לוקח 450 אלף שקל כי ממש בא לי על היגואר הזו. לא רואה סיבה להעדיף glc או x6 על פני יגואר הזו.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

לא מבין איך 70 אלף פאונד (כולל מע"מ באנגליה) הופכים ל 450 אלף עם מס קניה של 10% על רכב חשמלי

בחשבון שלי 370 אלף ש"ח

לקסוס IS300h, אורה 03 Pro300

פורסם

הבעיה הגדולה היא התשתית שלא קיימת בישראל.

עד שלא יהיו פה תחנות סופרצ׳ארג׳ר (או משהו דומה), גם 480 ק״מ טווח מירבי זה לא מספיק לרוב האנשים.

480 ק״מ על הנייר, בקיץ שלנו כשיעילות הסוללה פוחתת ומזגן בעוצמה מירבית, יהפכו ללא הרבה יותר מ-300 ק״מ.

טווח שבאופן אישי אני עובר לא מעט פעמים ביום עבודה, ורוב האנשים לפחות כמה פעמים בשנה באיזה סופ״שׁ בצפון או באילת.

למי שמוכן לחיות עם המגבלות האלה, זה יכול להיות רכב מצוין, גם במחיר המופרז שלו.

• תוכן חדש...