Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחשב נייד עם מסך 15.6, כונן SSD מחפש דגם אמין עם אחריות שאם אצטרך יהיה אפשר לסמוך על נותן השירות.

איך הניידים של אסוס מבחינת אמינות ואיכות?

יש אפשרות למתוח את התקציב כלפי מעלה אם צריך.

אשמח לקבל המלצה לדגמים.

מצרף מפרט שנראה שיוכל להתאים:

https://www.wallashops.co.il/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-asus-x510ur-bq230t-15-6-8gb-1tb-256gb-ssd/pi7fox510urbq230t

תודה רבה.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רוצה אמינות? לא אסוס.

רוצה שירות? גם לא אסוס.

בקיצור, הבנת את הפואנטה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

1. לא "15.6 - רצוי "13.3 מכסימום "14.

2. לא i7 אלא i5.

התקציב שלך גדול מהנדרש, השקע בתיק איכותי ובאבזרים.

מניסיון של בני האמצעי שמסיים שנה ג' תעו"נ במגמת מערכות מידע בטכניון, משתמש במחשב עם i5 מדור 5 עם 8 ג"ב זכרון ו-SSD (בשעתו זה היה שדרוג, הדיסק המקורי מונח במגירה, אבל כיום SSD הוא סטדנרד) - ולא מעלה על דל שפתיו את האפשרות של שדרוג. וגם של המסטרנט בטכניון שמתשמש במחשב עם קונפיגורציה דומה, אלא שנרכש בבלאק פריידי האחרון ולפיכך כולל מעבד דור 8.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הבחור מתעקש על מסך של 15.6. גם לי היה נסיון חיובי עם השירות של דל אומנם זה היה לפני כמה שנים.

עכשיו נשאר להיסגר על דגם ומפרט מומלץ.

פורסם

אתה רוצה מערכת הפעלה? או יכול להתקין לבד?

בכל מקרה - סתם דוגמא ללנובו במחיר מצויין:

https://ksp.co.il/?uin=42213&select=.268..271..132..159..211..580.

ויש גם דל:

https://ksp.co.il/?uin=41569&select=.268..271..132..211..580.

הדל 8GB, 3 שנים אחריות ועם WIN10 - אבל יקר יותר ב-500 ש"ח.

פשוט תטייל באתרים של KSP ואייבורי.

פורסם

בדקתי את הדל ווסטרו עם המערכת הפעלה ב3,300 נראה טוב מאוד. אבל עכשיו הבחור מתעקש שהוא רוצה מקלדת מוארת.

אצלי בדל ווסטרו בן 7 יש מקלדת מוארת והוא רוצה גם.

הנוער של היום....

פורסם

אצלי בווסטרו 5568 גם יש מקלדת מוארת.

אבל זה תלוי בדגם ותת דגם, יכול להגיע עם מקלדת מוארת, ויכול שלא, זה רכיב אופציונלי.

צריך לבדוק לגבי תת דגם ספציפי.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מנסיוני האישי, בשביל לתכנת או לעשות גרפיקה 3d (כמו סוליד) גם 15 אינץ' זה לא נוח. גם כדי ללמוד בשגרה זה קטן מדי, זה לא מאפשר לקרוא בנוחות 2 מסמכים זה לצד, שזה קורה יחסית הרבה בתור סטודנט.

ההמלצה הכי חמה שניתן לתת זה לקחת מחשב 13 אינץ ולשים בבית מסך נורמלי של 20 ומשהו אינץ. יצא לי לרכוש 2 מסכים כאלה ביד 2 שמשרתים אותי נאמנה, כל אחד עבור 150-200 שח.

בצורה הזאת גם עובדים בצורה נוחה בבית וגם יותר נוח בלימודים, גם מבחינת ההבדל המשמעותי במשקל וגם בגודל (שולחנות סטודנט צרים במקרה הטוב וכסאות סטודנט בשגרה)

פורסם

^^^

מה שכתב tepic. גם אני כתבתי זאת כאן מספר פעמים, לא בטוח שבשרשור הנוכחי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...