Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יותר קל מהמחשב שלי ולא הייתי מגדיר אותו ככבד במיוחד.(2.2 קילו).

גם לא רואה למה תלמיד הנדסה צריך להחליף מחשב באמצע התואר אלא אם כן הוא קנה אחד ממש חלש, מה שפה לא קורה.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מדובר כאן ביותר מידי מחשב. משקל יתר, מעבד שמרוקן את הסוללה יחסית מהר. יש בפורום הזה נטיה לרכוש מחשבים יקרים וגדולים מהנדרש. בתחום הטלפונים המחלה הזו מתחילה לעבור, אבל בתחום המחשבים יש עדיין נטיה להגזים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ככה בכל דבר פה, גם בייעוץ ברכישת רכב

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אצלי בחברה יש 4 אסוס בני שלוש עד חצי שנה

עד כה אמינות מושלמת, חזקים קלים (ויפים)

סדרת זנבוק 13.3 נותנת תמורה מלאה למחיר, הרבה יותר מדל או hp מקבילים (שלא לדבר על בעיות עם כרטיסי הרשת של דל בסדרות מסויימות)

אולי פעם אסוס היו לא אמינים, אני לא יודע. הניסיון האישי שלי ושל חלר מחברי מראה להיפך.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

• תוכן חדש...