Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2896 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתייעץ עבור האחיין שלי - קצין צעיר בקבע מחפש רכב ראשון לשימוש הבא:

גר בירושלים, משרת בצריפין. ינהג 3-4 פעמים בשבוע על הקו הזה. בנוסף שימוש מסויים בסופ"שים עירוני/בינ-עירוני. נוהג באוטומט בלבד (ברישיון). לא מתכנן להסיע יותר מ 1-2 נוסעים לכל היותר.

בתחילה חיפש משומש אך משיקולי אחריות/אמינות/שקט נפשי ומינימום התעסקות מעדיף רכב חדש באחריות במינימום תקציב יחסית. מעדיף רכב חסכוני ככל הניתן.

הלכנו לסיבוב סוכנויות ובנוסף חיפוש אינטרנטי.

הקצין מתלבט בין האפשרויות הבאות:

1. כרגע יש מבצע "חבר" בסוזוקי. ניתן לקבל את הסלריו הרובוטי עם תוספות אבזור פלוס ב- 61K על הכביש.

2. סיטרואן C1 או פיז'ו 108 רובוטי - יעלה 66K .

3. דומה מאוד ל - 2 - טויוטה אייגו - 69K.

כל הנ"ל חדשות מהיבואן.

בנוסף קרצו לו הצעות של רכבי מיני 0 ק"מ יד ראשונה ליסינג מאתרים כגון CARCOST, CARBUY : MOTODEAL.

שם ניתן לקבל חלק מהרכבים הנ"ל במחיר מופחת - למשל - C1 ב- 59K , פיז'ו 108 - 60K אבל ניתן לקבל גם רכבים יותר "רציניים" מבחינת קטגוריה במחיר שעומד בתקציב .

למשל, ספארק 1.4 אוטומטית 63K, פיקנטו או I10 עם מנועי 1.25 ל' ב- 68K.

מה הייתם ממליצים ?

פורסם

הייתי בודק את הדאציה סנדרו ב 62, הרכב זריז יחסית,מרווח ונוח, הגיר הרובוטי תורם לצריכת הדלק אך בעיר פחות נעים.

Sent from my iPad using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

חסכוני ככל הניתן מוריד את הפיקנטו והI10 מהרשימה.

הסלריו חסכונית אבל נופלת בתחום הבטיחות, בשלישיה הצרפתו יפנית יש בלימה אוטונומית והתרעה על סטייה מנתיב (סטנדרט בטויוטה ובפיג'ו, בסיטרואן מרמת גימור FEEL). אייגו מתוחת פנים אמורה להגיע בחצי שנה הקרובה.

הספארק הכי חזקה מבין מכוניות המיני אם כי לא הכי מרווחת, וגם מתיחת פנים קלה שלה הוצגה בחול.

פורסם

כפי שהציעו בהחלט הייתי בודק את הסנדרו,אבל לא יכול להמליץ כי אין לי ניסיון.

דווקא על הספארק יכול להמליץ מקרב לב.

גם אני גר באזור ירושלים ויצא לי לעשות כמה אלפי ק"מ בודדים על קו י-ם - פ"ת כמעט עם כל רכבי המיני לדעתי.

הספארק מרגישה הכי "בוגרת",מושבים נוחים,בידוד רעשים טוב מאוד ביחס לקטגוריה ואפילו מעל,חסכונית ואפילו הגיר הרציף מרגיש מאוד נעים,בטח ביחס לגירים רציפים כמו שיש בספייסטאר/יאריס שמרגישים כמו מסטיק.

הייתי בודק האם ניתן להגדיל מעט את התקציב ולקבל את הדגם המאובזר מעט יותר (LT+).

לחובתה כמו להרבה מחברותיה אבזור בטיחות לוקה בחסר-מובילאיי.

פורסם

תודה על התגובות.

עדכון : לאחר בחינת חלופות ונסיעת מבחן נקנתה אתמול חדשה מהיבואן פיג'ו 108 גיר "אלקטרוני".

הפתיעה לטובה בנסיעת המבחן למול הציפיות - נוחה, סוחבת יפה, איכותית ואפילו אין מובילאיי מעצבן אלא מערכות בקרת בטיחות מקוריות. גם המחיר הסופי היה נאה.

IMG_20180706_114216_HDR.jpg

פורסם

תתחדש, אם יצא לך לבדוק גם את הסנדרו?

Sent from my iPhone using Tapatalk

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

טעות לבחור ברכב מיני לנסיעה בינעירונית בתוואי הררי. רק מכונית סופר מיני מודרנית וחזקה עם גיר אוטומטי ולא רובוטי חד מצמדי. אני ממליץ על יאריס, מאזדה 2 , 208 ( אולי אפילו חדשה אפס ק"מ בשבעים וקצת)

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

פורסם

אורן, אין לי ויכוח שאתה בעקרון צודק, אבל רכבי הסופר מיני שהזכרת כחדשים עדיין עולים יותר, תצרוכת הדלק שלהם גרועה יותר ויתרונתיהם לא כ"כ משמעותיים.

בנסיעת המבחן שעשינו שלשום עלינו בפיג'ו 108 רובוטית עם מנוע 1000 עלייה תלולה וארוכה מתחתית הר חומה לתלפיות. הרכב העמוס בשלושה מבוגרים עם מזגן עלה בקלילות במהירות 80-90 קמ"ש. לשימוש הצפוי בקו צריפין - ירושלים זו אינדיקציה מספקת שהרכב יתן מענה מספק לצרכים.

פורסם

קודם כל תתחדשו,

אני לא בטוח אם רכב מיני היה גם הבחירה שלי לנסיעות קבועות ירושלים-צריפין(כמישהו שעשה את הנסיעות האלה בדיוק תקופה של שנתיים +) - בטווח הרחוק הנסיעות האלו על רכב קטן כ״כ לדעתי האישית יהיו מעייפות - בנוסך, מדובר על כמות נסיעות לא קטנה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

ה108 לדעתי די נוחה ואם במנוע עולה על הצרכים שלהם לדעתי היא לא תעייף.

נסעתי שנתיים בערך ממעלות לאזור עפולה על פנדה באזור הררי ולמעט מנוע חזק יותר שהיה חסר לי לא הרגשתי עייפות מהרכב.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• תוכן חדש...