Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התבקשתי לעזור במאמץ המלחמתי, אמרתי להם שיש פורום שיודע הכל. יהודי קלאסי.

הבחורה עתידה להתגייס בסתיו ליחידה לוחמת קרבית. אני יודע שבקרב הבנים הג'י שוק של קאסיו פופולרי, ורציתי לדעת אם יש משהו מומלץ גם לבנות. אולי בעיקר קטן קצת יותר? הנוכחות של הג'י שוק לפעמים מדהימה אותי בגודל ובפומפוזיות שלו.

אז מתבקשת גרסה קטנה יותר, עדיין עמידה להפצצות ובמחיר סביר, לא יקר מדי כי הגברת תחזור לשעון הרגיל (והיפה) שלה לאחר השירות. לא תצטרך כאן ג' שוק לכל החיים.

תודה מראש!

נ.ב.

אגב הרכש יהיה אינטרנטי, פה בארץ, באמאזון - לא משנה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש ל ג'י שוק גם דגמים לנשים, נראה לי קוראים לזה בייבי ג'י או משהו כזה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני יכול להעיד שהג'י שוק שלי נתקבל כמתנה טרום הגיוס - ועדיין עובד.

עבר איתי שירות קרבי מלא בשיריון, כולל שמנים, גריזים, טפ"שים והפודרה של שיזפון. שלא לדבר על כמות המכות שחטף מכל פינה בטנק.

בשלב הבא המשיך איתי לטיול לדרום אמריקה (שהיה משחק ילדים בשבילו לעומת השירות), כולל גשם, שלג ובוץ. בשלב כלשהו טבעת הגומי שמהדקת את השארית של הרצועה נקרעה. הוחלפה בחדשה בחנות מקומית בעיירה Valdivia.

לא הזיז לו כלום - שריטה אחת אין עליו.

רק ג'י שוק.

Sent from my ZTE B2017G using Tapatalk

פורסם

ממליץ על Goodtime

הבייבי-G קטנים יותר פיזית. בשתי החנויות הפיזיות של האתר הנ"ל יש כמעט הכל אז כן הייתי ממליץ ללכת לשם, אך לא חובה. המחירים - בין הטובים שמצאתי עבור קסיו.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

חבר'ס, הסיפורים מסמרי השיער וההמלצות שלכם אכן מתקבלים בתודה, אבל מה עם שאלותיי? :roll:

האם אכן זה ניקרא בייבי?

אולי שם אחר, מק"ט אחר?

אולי יצרן אחר גם מומלץ?

כמו כן היכן רוכשים?

פורסם (נערך)
חבר'ס, הסיפורים מסמרי השיער וההמלצות שלכם אכן מתקבלים בתודה, אבל מה עם שאלותיי? :roll:

האם אכן זה ניקרא בייבי?

אולי שם אחר, מק"ט אחר?

אולי יצרן אחר גם מומלץ?

כמו כן היכן רוכשים?

יש כאן דוגמאות -

https://www.goodtime.co.il/94901-Casio-baby-g

(עריכה) כזה -

https://www.goodtime.co.il/items/1599775-CASIO-BGD-560-1D-Casio-baby-g

זה שעון אלמוות שעמיד בכל דבר.

6 שנים ברציפות בכל השירות הסדיר כולל דריסות וחבטות אין ספור. אח"כ עבר לאחי שהוא גם סיים איתו שירות של 4 שנים.

הבן רצה להמשיך איתו, הספיק לסיים איתו מסלול ובאמצע תרגיל הסתערות מהים, כנראה שהרצועה היתה רופפת ולא מאובטחת, והשעון אבד במים.

אחרי כשבוע אחד המפקצים מצא את השעון עדיין בחיים, על החוף.

עריכה אחרונה על ידי NirLevi
פורסם
אחרי כשבוע אחד המפקצים מצא את השעון עדיין בחיים, על החוף.

עוד בטירונות תהינו איך אף אחד לא ניסה לצפות אפוד בשעוני ג'י שוק במקום לבזבז כסף על פיתוחים חדשים. קחו בחשבון שבכל מקרה השעון ישופצר למטרות מבצעיות (כיסוי וזה), אז הצבע פחות קריטי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

כמו שאמרו, יש תשובה אחת לשאלה שלך - בייבי G. מכיר אין ספור (טוב, בסדר, לא אין ספור, איזה 4 או משהו) לוחמות שעברו שירות שלם איתו בלי אף תקלה.

וניקו - הצבע חשוב מאוד. חשוב שיהיה שחור.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

ג'ישוק קטן או בייבי ג'י בצבע כהה זה הפתרון הטריויאלי, וישאר כמזכרת לנכדות.

אם אין כוונה להשתמש בשעון אפילו יום אחרי השחרור - אפשר קסיו חרדים. זול מאוד וגם שורד יפה מאוד.

montre-casio-digital-noir-etanche-sport-chrono.jpg

פורסם
בנאדם, אתה ראית את הגודל של הדבר הזה? לוחמת לוחמת, אבל בכל זאת ילדה. היא לא תצליח להרים את היד עם הדבר הזה עליה.

וגם בספק אם אבא שלה יצליח להרים את הארנק, עם מחיר שכזה...

• תוכן חדש...