Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לקסוס is300 היברידי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם כדאי להתעניין בה ?

תודה

( לא מעוניין ב bmw סקודה או אודי )

אני נוסע לבד ללא ילדים , מחפש איכות ואמינות

תודה

פורסם

אם אלא שני הקריטריונים היחידים שמעניינים אותך אז כן, קניה טובה ברמת המחירים של דגם הכניסה.

לא חסר מידע ודיונים עליה פה בפורום, כולל נסיעת מבחן לא כלכך מזמן אז שווה לערוך חיפוש.

אני גם בטוח שתיכף יגיע לפה ניב שיספר לך כמה היא נפלאה... [emoji6]

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

מכונית איכותית, חסכונית בדלק גם בעיר, אבל אם תצטרך לתקן משהו - מחירי חלפים מאוד גבוהים, כמו כל מותגי "יוקרה"

וזה לא נעים להוציא אלפי שקלים על כל דבר קטן שנשבר.

לקסוס IS300h, אורה 03 Pro300

פורסם

בכל הסקרי לקוחות בחו"ל הרכב מקבל ציונים מעולים על נוחות מעניין שפורום פה לא...

רכב נוח,אמין,סופר חסכוני, ובעל ביצועים בסדר גמור (8.2) למאה, ובנוסף גם שקטה מאוד.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם
בכל הסקרי לקוחות בחו"ל הרכב מקבל ציונים מעולים על נוחות מעניין שפורום פה לא...

רכב נוח,אמין,סופר חסכוני, ובעל ביצועים בסדר גמור (8.2) למאה, ובנוסף גם שקטה מאוד.

תשמע באותו יום נסעתי ב308 לפני הנסיעת מבחן,והלקסוס נוקשה יותר בצורה מורגשת,יכול להיות שלעומת קיה סיד או טויוטה קורולה היא נעימה יותר,אבל ה308 שעולה פחות מחצי ממנה חד משמעית סופגת את המהמורות בצורה מרשימה בהרבה.

לגבי הכאב,לך תתווכח עם הגב שלי..אבל זה הוריד אותי לחלוטין מרכישת הרכב.

הלקסוס אכן מבודדת מרעשי רוח ומנוע בצורה מרשימה אבל רעשי כביש חזקים יש בשפע וזה מציק.

אני מבין שאתה חובב של לקסוס אבל כל מה שרשמתי אמת.

• תוכן חדש...