Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מהתמונה שהעלה פות"ש, הצדק עם השוכר החדש.

אבל גם פות" ש ציין זאת כמה פעמים.

השוכר החדש נבלה - ע"פ הדיווח של פות"ש-ביצע תלונות שווא למשטרה על כל דייר שבא איתו במגע. אבל זה כבר שייך לחינוך ויחסי שכנים.

שאלה קטנה לפות"ש, מצד שמאל של התמונה נראה שמישהו טרח לבטל 2 חניות (או חניה וחצי, קשה להבחין עד כמה מפריע עמוד התאורה לכניסת רכב), מדוע?

Sent from my ONEPLUS 3T using Tapatalk

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
malcishua -

Alkash - כשאני אומר "החניה של אבא שלי" הכוונה ל"איפה שאבא שלי נהג לחנות", כבר ציינתי בתגובות קודמות שברור לנו שזאת לא חניה פרטית שלנו.

יופי, אני שמח שהבנת שהמנהג של אבא שלך להחנות בחנייה הציבורית המדוברת זה משהו ששייך לעבר.

malcishua

Ron Poh - התנדבנו לעשות את כל העבודה, השכנים הוותיקים מוכנים לעשות את כל הסידורים שכבר התפקששו, כדי שיקבל את החניה "הקבועה" שלו, רק בגלל שבעל הבית עבר לחו"ל לנו אין דרך לדעת בדיוק איפה חנה לפני שעזב והוא היחידי שיכול לברר, הודעת SMS והשאר אנחנו היינו עושים.

הוא לא מעוניין בהסכם הישן. הוא לא רוצה שלכל אחד תהיה חנייה משלו, או לחילופין הוא רוצה שהחנייה שלו תהיה החנייה שהכי צמודה לכניסה לבניין. זאת שהוא מרבה להחנות בה שאבא שלך כ"כ חפץ בה. אם אתה כ"כ רוצה להגיע איתו לפשרה ואתה כזה שכן נהדר. למה שלא תתן לו להחנות בחנייה שאביך הרבה להחנות בה ותעבור בין השכנים כדי לברר מה הייתה החנייה הפנויה שלו כדי שתוכל להחנות בה מהיום?

malcishua חשוב לציין גם שהדייר לא מוכן לחנות בחוץ, אם הוא מגיע ורואה שהכל תפוס הוא חונה על מדרכה שמפריעה ל2 רכבים לצאת בצורה נורמלית והם צריכים לאלתר.

shugiflex - יש לנו המון שכנים חמומי מח שכן מסוגלים לעשות משהו לא חוקי, בעיקר הצעירים יותר שמשכירים דירה שם, כבר היו סכסוכים על דברים פחות מזה.

שמותר לו.

אם הוא לא מחנה כחוק זאת תפקידה של המשטרה לטפל בו ולא תפקידך. תחייג 100 ותתלונן.

חוץ מזה אם הוא מגיע וכל החניות תפוסות אזי זה ברור שהשכנים לא באמת שמים על חלוקת החניות שלכם. כי הרי ברור שמישהו מחנה על החנייה הפנויה שאמורה להיות שלו, אם היא קיימת בכלל.

בשורה התחתונה זה לא כזה קשה. אם הייתם רוצים למצוא את החנייה בה הוא אמור להחנות הייתם לוקחים את כל החניות ומורידים מהם את החניות שלכם ומקבלים את שלו. אני די בטוח שהחנייה שלו בכלל לא קיימת. ואם קיימת, איזה שכן אחר מחנה בה את האוטו של אישתו כבר 15 שנה.

פורסם
malcishua - זאת לא הייתה הכוונה שלי, גם אם אבא שלי יוותר ויחנה בחוץ זה עדיין לא יפתור את הבעיה ועדיין יהיה אי סדר בחניה, לכן לא רואה סיבה שיוותר ויחנה בחוץ קבוע כשבפועל לא יצא מזה כלום. ובהקשר לתגובה השניה שלך הוא ממש עושה דווקא, במקום לקבל לעצמו מקום חניה קבוע בהסדר עם כולם, מקום שיחכה רק לו הוא גרם לאי סדר בכל החניה לכולם (כן, יודע שזאת זכותו המלאה)

אם במקום לבוא אליו בדרישות הייתם באמת עושים את כל העבודה בעצמכם, באים אליו ואומרים לו בנימוס: ״תשמע, הדייר הקודם היה חונה באופן קבוע במקום X, מה דעתך להמשיך באותו הסידור? ואם המקום לא נוח לך, אולי אחד מאתנו יחליף אתך כדי שתרגיש עם זה יותר נוח ותסכים?״ - סיכוי הרבה יותר גבוה שהיה מסכים. במקום זה באתם אליו בטענות ובדרישות, ועוד אמרתם לו שאתם לא יודעים איפה הוא אמור לחנות ושזו האחריות שלו לברר. למה ציפיתם?

אגב, הוא חונה באופן קבוע רק במקום של אבא שלך? או שאיפה שפנוי באותו הרגע?

פורסם

הוא מעדיף לחנות איפה שאבא שלי, אבל יש מקרים שאבא שלי מגיע והחניה שנהג לחנות בה ריקה והוא חנה במקום אחר צמוד אליו. ברב הפעמים הוא מעדיף איפה שאבא שלי חנה.

אין לנו דרך בוודאות לדעת איפה חנה בעל הדירה לפני שעזב, מה שבטוח שכן היה לו מקום חניה נכון ללפני חצי שנה, הוא גם יחסית חדש בשכונה והוא אימץ את "הנוהל" שהיה מתוך אינטרס שתיהיה לו גם חניה קבועה.

מאז שהדייר החל לשים על כולם פס, רב השכנים הפעילו אגו והבינו שאין מנוס וכרגע הנוהל הוא "תפסתי לקחתי".. נכון לעכשיו אין הרבה מה לעשות.

Alkash - אני מזמין אותך אלי לקפה, כשאחריו נצא לחניה כשהבחור חנה על המדרכה באופן לא חוקי ותראה בעצמך אין הם מתנהלים.. פשוט בדיחה. שכן אחר זימן כבר על מישהו משטרה.. הם טענו שהוא לא חוסם כלום והכל בסדר וזה לא מפריע והלכו.. בעניין החוקיות הם פחות התעסקו. קצת עצוב בלהתחשב שאבא שלי זומן לחקירה ארוכה כאילו הוא הטריד מישהי מינית.

khc - אם כוונתך למדרכה שבין העמוד לרכב, אז אני לא יודע. אני חושב שזה שם מאז ומתמיד.

פורסם

כל כך הרבה מילים נשפכו על ההסכמה של השכנים כבר 20 שנה.

אם זה ככה, תדפיס על נייר את תרשים החנייה עם מספרים ליד כל מקום חניה, ותרשום שבעקבות חוסר הבנה שהתגלה לאחרונה אתה רוצה לסדר את החניה ושכל אחד יצהיר מהי החניה שהוא היה נוהג להחנות על מנת למנוע מריבות.

צרף לכל מכונית חונה עם מספר טלפון לשלוח את מיקום החניה בווטסאפ ומספר דירה (איזה דייר שייך לה).

שים קישור לgoogle doc ועדכן ברגע שיגיעו התוצאות גם החלקיות ותפרסם לכולם.

תחזור על זה כמה פעמים עד שרובם יענו.

אם יש מקום פנוי הוא יתגלה וגם שכן שחונה מספר מכוניות שם וגם כל השכנים ידעו מי שייך למי.

יש סיכוי שבעקבות זה יהיו עוד מריבות, אבל זה מחוץ לעניין.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם
זה נשמע לך סביר שמשפחה עם 3-4 רכבים תחנה בתוך החניון ולא ישאר מקום חניה למשפחה עם רכב אחד? בעיניי לא. צריכה להיות כאן איזו התחשבות.

כן.

גם כשאני נוסע לים, אני מחנה בפנים ולא חושב על המשפחה שלא תהיה לה חניה למרות שבאה באוטו אחד ומחפש לחנות בחוץ.

גם בקניון.

גם ביערות קק"ל.

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...