Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תנסה ותחזור לספר לנו איזה הבדל תהומי הרגשת.

צא מהנתונים הטכניים היבשים, מה קשור עכשיו כתיבה אקראית ? כמה כתיבה אקראית אתה עושה עם דפדפן ?

אני מדבר מנסיון. לשימוש ביתי סטנדרטי אין הבדל מורגש.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הבעיה היחידה במחשבי מותג במקרה הזה - במארזים מסוימים עם גדלי חלקים מיוחדים יותר - כמו לוחות שהם לא בדיוק ATX , ספקי כח בגדלים מוזרים וכו - ואז למעבדת יבואן יש זמינות חלקים שאין לסתם מעבדות.

מבחינת תיקונים כלליים - לגמרי.

יכול להיות שקיימים הבדלים כאלה, אבל כמה קשה למצוא חלקים כאלה באינטרנט? בפעם האחרונה שתיקנתי לפטופ במעבדה, הטכנאי הראה לי את עמוד האיביי ממנו הזמין את החלק... (כשפקפקתי במחיר שהוא הצהיר עליו.)

פורסם

אני בטוח שאין בעיה למצוא באיביי. רק צריך לדעת מק"ט.

לדוגמא: https://www.ebay.com/itm/HP-240W-EliteDesk-SFF-Power-Supply-702309-002/122973236429?epid=9015119445&hash=item1ca1c6accd:g:VcIAAOSw1RVaiIHl

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

ברור שאין בעיה למצא באיביי - ולחכות שיגיע - העניין הוא שלפעמים אתה פשוט רוצה לתקן מחשב ולא לחכות לשבועיים חלק מאיביי :)

(במקרה הטוב עם דואר ישראל - מילא בארה״ב - 5-6 דולר ויגיע תוך יום יומיים)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

הספקים במחשבי מותג לרוב איכותיים ומחזיקים הרבה שנים (אני מדבר על דגמים עיסקיים). סטטיסטית על סמך כמה מאות טובות של מחשבים מאותו מותג שעובדים 24/7 אני יכול לומר שכמות תקלות בספק הייתה קטנה ביותר. מה שהולך בדרך כלל זה דיסק או מאוורר. לעיתים יותר רחוקות לוח אם. כל שאר החלפים לרוב מחזיקים הרבה מאוד זמן.

במשך תקופת אחריות זה לא בעיה, אם הולך למחורת מחליפים. אם האחריות נגמרה, אז או קונים חדש או לוקחים סיכון לתקלות משביתות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...