Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חבר'ה,

מאז פתיחת האשכול הראשון שלי , חלו כמה שינויים והצלחתי לגייס סכום של כ-20K. ברצוני לבקש את עזרתכם במציאת רכב ראשון , יד שנייה עבורי.

שימושים:

1- נסיעות בתוך גוש דן בלבד (פ"ת-ת"א/ראשון/חולון) , לעיתים רחוקות לשרון.

דרישות:

1-אוטומט בלבד.

2- בטיחות.

3- צריכת דלק סבירה.

4- רצוי רכב שניתן להשיג מיד ראשונה.

5- מיני/ סופר מיני בלבד.

6- שנה כמה שיותר חדשה.

7- והכי פחות חשוב, אם ניתן שיהיה יפה וספורטיבי על הדרך, מה טוב (מתחבר לרכבים כדוגמת 206, קליאו, פולו, גולף).

כאמור הסכום הינו 20K , אם לא ניתן למצוא רכב סביר בסכום הנ"ל, יש אפשרות להגדלת הסכום ל-30K באמצעות הלוואה, אופציה אחרונה ופחות עדיפה.

תודה רבה מראש למסייעים.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הייתי מחפש דייהטסו סיריון למשל, מזדה 2 וסוויפט יהיו טיפה מעל התקציב אבל שווה לבדוק.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
הייתי מחפש דייהטסו סיריון למשל, מזדה 2 וסוויפט יהיו טיפה מעל התקציב אבל שווה לבדוק.

Sent from my iPhone using Tapatalk

תודה רבה. קיימת אופציה יותר אירופאית אולי? קליאו /206 לדוגמא?

פורסם

ברגע שאמרת " אוטומטיות בלבד ", קליאו/ 206 וכו.. לא מומלצות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני קצת לא מסכים בנושא הזה.

קליאו דור 3 (סביב 2011) אוט' יכולה פחות או יותר להיכנס לתקציב. אם הוחלפו כבר שסתומים בגיר, ובטח אם הוחלף שמן גיר מדי פעם, זו יכולה להיות אפשרות סבירה. הגיר (הגרסה של רנו ל-AL4) ממש לא נוראי כמו שחושבים, וכל הבעיות שלו מוכרות ופתירות בסכומים סבירים לגמרי, אם נתקלים בהן.

ה-206 כבר קצת ישנה (שווקה עד 2008 אאל"ט), והמנוע של ה-207 קצת פחות אמין (אבל זה גם עניין של מזל).

מצד שני, הקליאו תהיה פחות חסכונית מהסיריון, ואני לא בטוח שקליאו דור 3 עונה להגדרה של "יפה וספורטיבי".

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

ניסאן מיקרה מ2011 ומעלה - תתאים לרוב הדרישות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
ברגע שאמרת " אוטומטיות בלבד ", קליאו/ 206 וכו.. לא מומלצות.

תודה לך. אז אלו הן האופציות למעשה. עוד הצעות? לא מוצא הרבה מהרכבים הנ"ל באתרי יד 2 (יד ראשונה, שנייה TOPS).

פורסם

קליאו דור 3 (סביב 2011) אוט' יכולה פחות או יותר להיכנס לתקציב. אם הוחלפו כבר שסתומים בגיר, ובטח אם הוחלף שמן גיר מדי פעם, זו יכולה להיות אפשרות סבירה. הגיר (הגרסה של רנו ל-AL4) ממש לא נוראי כמו שחושבים, וכל הבעיות שלו מוכרות ופתירות בסכומים סבירים לגמרי, אם נתקלים בהן.

מה לדעתך אחוז הבעלים של רנו קליאו אוטומטית שהחליפו אי פעם שמן גיר? אני מזכיר שאין בשגרת הטיפולים בדגם הזה החלפת שמן גיר , ואותו השמן מתוכנן להשאר כל חיי הגיר.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ה-206 כבר קצת ישנה (שווקה עד 2008 אאל"ט), והמנוע של ה-207 קצת פחות אמין (אבל זה גם עניין של מזל).

מצד שני, הקליאו תהיה פחות חסכונית מהסיריון, ואני לא בטוח שקליאו דור 3 עונה להגדרה של "יפה וספורטיבי".

תודה לך. הכל יחסי בחיים... ביחס לשאר האופציות שהוצעו, מבחינת נראות, לדעתי היא הרבה יותר נאה.

פורסם
מה לדעתך אחוז הבעלים של רנו קליאו אוטומטית שהחליפו אי פעם שמן גיר? אני מזכיר שאין בשגרת הטיפולים בדגם הזה החלפת שמן גיר , ואותו השמן מתוכנן להשאר כל חיי הגיר.
א. יש כמה כאלו למכירה עם ק"מ נמוך, כזה שלא ממש נורא אם טרם הוחלף שמן

ב. אם הוחלפו השסתומים בגיר, השמן כבר הוחלף על הדרך

ג. נכון שאין החלפה יזומה של השמן בק"מ מסוים או אחרי זמן מסוים, אבל לפחות ב-psa (ואני לא רואה סיבה למה שזה לא יהיה קיים גם ברנו) למחשב יש אינדיקציה (שלא גלויה לנהג, רק בחיבור למחשב במוסך) שיש צורך בהחלפת שמן, אז יש איזשהו סיכוי שיש רכבים שכן עברו החלפה.

בסוף, גם בסיריון בתקציב כזה עשויות להיות תקלות.

אני מסכים איתך

פורסם
א. יש כמה כאלו למכירה עם ק"מ נמוך, כזה שלא ממש נורא אם טרם הוחלף שמן

ב. אם הוחלפו השסתומים בגיר, השמן כבר הוחלף על הדרך

ג. נכון שאין החלפה יזומה של השמן בק"מ מסוים או אחרי זמן מסוים, אבל לפחות ב-psa (ואני לא רואה סיבה למה שזה לא יהיה קיים גם ברנו) למחשב יש אינדיקציה (שלא גלויה לנהג, רק בחיבור למחשב במוסך) שיש צורך בהחלפת שמן, אז יש איזשהו סיכוי שיש רכבים שכן עברו החלפה.

בסוף, גם בסיריון בתקציב כזה עשויות להיות תקלות.

תודה לך. אך יש לי 0 הבנה ברכבים, כשאני מחפש את הרכב הנ"ל, לשאול את המוכר -"האם הוחלפו שסתומים"? ואם לא, אז לא מומלץ לרכוש?

פורסם

תסתכל בהיסטוריית הטיפולים ותראה בעצמך, גם הרבה מהמוכרים לא ידעו להגיד מה בדיוק נעשה ברכב.

אם לא הוחלפו, יכול להיות שזה יפול במשמרת שלך, מדובר כנראה בסד"ג של 2,000₪ (או קצת פחות) במוסך סביר. אם לקנות או לא זו כבר החלטה שלך.

אני מסכים איתך

פורסם
תסתכל בהיסטוריית הטיפולים ותראה בעצמך, גם הרבה מהמוכרים לא ידעו להגיד מה בדיוק נעשה ברכב.

אם לא הוחלפו, יכול להיות שזה יפול במשמרת שלך, מדובר כנראה בסד"ג של 2,000₪ (או קצת פחות) במוסך סביר. אם לקנות או לא זו כבר החלטה שלך.

הבנתי. כלומר אופציה יותר מסוכנת עבור מישהו כמוני שגם לא מבין בתחום.

פורסם

רכבים צרפתיים נוחים, בטיחותיים, נראים לא רע, אבל אלה רכבים שלא מזדקנים בכבוד. וזה לא רק גיר, חשמל - ההרגשה של רכב עייף מגיעה מוקדם מהצפוי. וזה מניסיון עם מגאן 2011 שהיתה במשפחה. הרכב,כולו עם 70 אלף קילומטרים וטיפול כל שנה במורשה מרגיש עייף - מפתיחת דלת ועד למה שהמנוע משמיע.

התקציב שלך לא רחוק מיונדאי I20 מודל 2009, אותה הייתי ממליץ יותר למי שלא בא עם ידע בתחום הרכב. מכונית אמינה ולא יקרה לאחזקה.

לדוגמה:

https://m.yad2.co.il/ad/iciwtb?utm_campaign=m-ToAd&utm_source=clipboard&utm_content=Cars

פורסם

כנראה שנסכים לא להסכים (אם כי חשבתי שהסטיגמה של צרפתיות וחשמל כבר קצת מאחורינו, אבל ניחא).

תשאל את itamarg אם ל-i20 מ-2009 יש פוטנציאל להרגיש "עייף".

אני מסכים איתך

• תוכן חדש...