Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטול ביטוח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

סגרתי היום ביטוח מקיף לרכב שיכנס לתוקף החל מ-1/6 ואני מעוניין לבטל אותו.

האם ניתן לבטל את הביטוח? האם הביטול כרוך ב"קנס" כלשהו?

תודה.

פורסם

לבטל כמובן שאפשר.

אם זה מקיף בלבד לא מאמין שיהיו עלויות.

אם זה מקיף + חובה ואתה מבטל רק את המקיף יש לעיתים הנחה בחובה לרוכשי מקיף ויבקשו את ההפרש.

אם אתה מבטל מקיף וגם חובה, וכבר הונפקה תעודה, תצטרך לשלם את עלות הנפקת התעודה, כ-50 ש"ח

פורסם

עשיתי חובה בחברה א' ומקיף בחברה ב'

אני מעוניין לבטל את שניהם. למיטב ידיעתי עוד לא הונפקה התעודה עצמה (עשיתי את הביטוח היום לפני מס' שעות).

זאת אומרת שבמקרה הגרוע אשלם 100 ש"ח לביטול? (50 עבור החובה ו50 עבור המקיף)

פורסם

יצא לי לעשות ביטוח ולבטל מיד אחרי שקיבלתי הצעה יותר טובה ממקום אחר, קיבלתי במייל כבר את הפוליסה של הביטוח חובה וביטלתי ללא שום קנס.

הביטוח היה אמור להיכנס לתוקף בערך שבוע אחרי.

פורסם
לבטל כמובן שאפשר.

אם זה מקיף בלבד לא מאמין שיהיו עלויות.

אם זה מקיף + חובה ואתה מבטל רק את המקיף יש לעיתים הנחה בחובה לרוכשי מקיף ויבקשו את ההפרש.

אם אתה מבטל מקיף וגם חובה, וכבר הונפקה תעודה, תצטרך לשלם את עלות הנפקת התעודה, כ-50 ש"ח

אני לא יודע מאיפה המצאת את זה, אבל אין שום קנס בביטול ביטוח שבכלל לא התחיל, ואם מישהו גובה על זה כסף, זה לכיסו הפרטי בלבד. אין שום קנס.

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk

פורסם
יש לך בעיה חמורה בהבנת הנקרא.
באמת? הרגשתי היום בבוקר שמשהו לא בסדר... תוכל לעזור לי לפתור את הבעיה בבקשה??

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk

• תוכן חדש...