Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד היום הייתי עם לאנסר ספורטבק 2010 שהיא מושלמת אך שתיינית

נוסע בסביבות ה12-13K בשנה

מכיוון שאני נוסע כל יום לעבודה בדרך רצופה בעליות

אני צריך רכב חזק אבל לאור מחיר הדלק חשוב שגם יהיה חסכוני

תודה רבה!

פורסם

אם אתה נוסע 13 אלף בשנה, למה אתה צריך חסכון בדלק?

רק מימוש ירידת הערך על עצם זה שאתה מחליף רכב, ויישור קו לרכב החדש, תיהיה כזו, שתבטל כל חסכון שאתה חושב שאתה תחסוך.

בכל מקרה, אם בעליות עסקינן, שילוב של טורבו-ידני כנראה יביא לך צריכת דלק מעולה.

ידני אפשרי ? סופר מיני תספיק ? מה התקציב ?

פורסם

אפילו 15 בשנה

ידני לא,

סופר מיני תלוי ברכב, מאוד אהבתי הנוחות של הגודל של הלאנסר ולכן מעדיף גם צורת האצבק אך לא קריטי

פורסם

איני יודע למה אתה קורא "רכב חסכוני", אבל בנסועה שלך חסכון של 1-2 קמ"ל יתבטא בלא יותר מכמה מאות ש"ח בשנה, וגם בהחזקת הרכב כמה שנים זה הרבה פחות מעלות החלפת.

לגבי עליות - כל רכב מודרני יטפס בעליות הישראליות. אז נכון שקליו 1100 סמ"ק או סויפט 1200 סמ"ק יהיו קצת עצלים, אבל, עדיין יעשו את העבודה. איני מכיר את הלאנסר מקרוב, אבל אם אינך מחפש רכב ספורטיבי לנסיעה בכבישי הרים מרוחקים ודלילי תנועה, ממילא מה שיקבע את הקצב שלך הוא השכנים לכביש, נהוגים בדי אנשים שאינם ממהרים במיוחד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

כאחד עם לנסר האצ'בק חסכונית היא לא...

חזק אני לא יודע להגדיר,כן זה מנוע 1800 אבל ביחס ל1800 אחרים היום בשוק היא לא מטוס...

עריכה :

סליחה לא שמתי לב שאתה עם לנסר כבר

עריכה אחרונה על ידי EcoLine

פורסם

לא מבחינת האצה אלא מבחינה של לסחוב בעליות נוסע כל יום מנהריה לתפן , יש הרבה עליות בדרך למי שמכיר

פורסם

אולי קצת מעל התקציב, אבל לדעתי ממש לא רחוק משם (ועם כישורי מיקוח סבירים) תוכל למצוא פיג'ו 308 (2014+) מהדגם הנוכחי או סיטרואן c4 מ-2015 עם אותו מנוע של ה-308 (1.2 טורבו).

שתיהן יהיו חזקות בצורה סבירה לעליות, ודי חסכוניות.

אם בכל זאת תשקול סופר מיני, 208 (גם מ-2015, עם מנוע 1.2 טורבו דומה) היא גם אפשרות.

במקביל, אפשר גם לחפש איזו וואגית עם 1.2 טורבו (ליאון, גולף, או איביזה, פאביה או פולו בסופר מיני), הבעיה שהגיר שלהן בא עם עלויות תחזוקה שעלולות לצמצם משמעותית את החיסכון בדלק.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

בתקציב שלך אתה יכול להכנס ללובינסקי טרייד ולצאת משם עם פיג'ו 308 מודל 2014-2015 מנוע 1.2 טורבו , גיר אוטומטי יפני 6 הילוכים.

בנוסף תקבל אחריות לשנתיים על מכלולים חשובים (מנוע, גיר, מזגן, הגה ועוד..) + טיפולים בסיסיים במתנה. יש גם הבטחה לטרייד אין ותשלומים נוחים.

הרבה אוטו במעט כסף. גם חזק, גם נוח ויחסית חסכוני.

אחרי שנתיים, כאשר נגמרת אחריות,במטרה לא להסתכן בתקלה יקרה (כמו החלפת מנוע), כדאי לעשות טרייד באותם התנאים.

יש רק בעיה אחת - הרכב לא שומר טוב על המחיר.

אבל משום מה, יחסית לרכב יפני , גם מיצובישי שלך לא ממש סחירה.

עריכה:

באמת לא ראיתי את ההודעה של פו הדוב כאשר רשמתי את שלי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מכיר את הנסיעה ועושה אותה הרבה לאחרונה.

האמת שגם נסעתי בכמה סוגי רכבים, הספיריט שהייתה לי הייתה מתקשה ב 100 בעליות אחרי נווה זיו לכיוון מעלות וזה היה 150 כס אמנם לא טןרבו אבל נחשב רכב זריז, הפורד שלי מגיעה גם ל 200 בעלייה הזו בכיף עם מנוע 2 ליטר מוגדש.

השאלה שוב, זה מה אתה מחפש, יש המון אופציות ורכבים שיסחבו את העליה הזו בסדר,

אם אתה עולה עם אנשים ומזגן וכו זו עליה מאתגרת להרבה רכבים,

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

• תוכן חדש...