Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

Google home mini - יש מה לעשות עם זה?


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2970 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז קיבלתי את הדבר הזה במתנה מארה"ב. חיברתי לחשמל, דיברתי אליו קצת (הזיהוי הקולי מעולה) ו..זהו בגדול.

הבנתי שהוא לא מותאם לארץ, לפחות כרגע, ואי אפשר לנצל את מלוא היכולות שלו.

למה הוא כן טוב? מה אפשר לעשות איתו?

פורסם

בגדול השימוש שלו זה לשלוט על מוצרי בית חכם שתומכים בזה, כמו כמה מנורות חכמות של שיאומי ועוד שלל רכיבים שאפשר למצוא ברשת, רק חשוב לוודא שזה תומך בגוגל.

 

בסגנון הזה:

פורסם

ה Mini תומך בארץ ב(כמעט) הכל, בוא נאמר שאם אתה לא משתמש ב Pandora או בשירותים שקיימים רק בארה"ב - אין הבדל בשימוש של ה GH בארץ.

אני משתמש בו כבר כחצי שנה Full on עם מספר דגמים של נורות חכמות (Philips, xiaomi, Yelight, magic home), הכל עובד פיקס. ניתן לתכנן רוטינות קבועות, ניתן להגדיר מראש משפטים שיפעילו מה שעולה לך בראש. ונורות חכמות הן רק ההתחלה, ה GH שולט במאות מכשירים החל משליטה במזגנים ועד לקומקומים, וכל תקופה נוספת תמיכה בעוד ועוד מכשירים.

מה שכן, ה GH בשילוב עם chromecast הוא חובה, תוכל להדליק את הטלויזיה, לנגן מוזיקה בשלל שירותים, להפעיל ולשלוט בנטפליקס ועוד, יותר ממומלץ.

אם תרצה הסבר יותר מפורט אשמח לעזור.

 

בנוסף, בשבוע שעבר רכשתי דרך Best Buy במבצע מטורף (23$ במקום 100$) את המוצר הזה: 5865801_rd.jpg;maxHeight=93;maxWidth=93

שעון מעורר עם GH מובנה, בעצם GH לכל דבר.

פורסם

אצלי הוא במטבח בשביל טיימרים לבישול + מזג אוויר ולפעמים קצת מוסיקת רקע.

 

לא הכי יעיל - אבל קיבלתי חינם.

If living is for learning

Then dying is forgetting

×
×
  • תוכן חדש...