Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7774 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפעמים אפשר למצוא סיילים טובים,

במידה ואתה בארה"ב ונתקלת באחד כזה, זה משתלם.

מה ת'אומר?!

פורסם

חבר שלי מהלימודים כרגע במיאמי (הבן זונה), חשבתי למדוד פה איזה דיינז קטן ולתת לו דגם ומידה ספציפיים...

יש המלצות נוספות לחברה אקזוטית אחרת...?

dirty old man

need love too

פורסם

יש לי משפחה שחיה בארה"ב וכל ציוד שאי פעם קניתי משם, למעט המעיל שלי ויש לזה סיבה...

כדי לראות את המידה הלכתי לסוכנות שמוכרת מעילים (במקרה הזה של DAINESE). מדדתי כמה מעילים

ומצאתי את המידה הרצויה...בכל מקרה רציתי לראות איזה צבע מתאים לי יותר ונוכחתי לדעת שאותו דגם

בדיוק מאותה מידה (רק צבע שונה) לא יושב אותו דבר, למעשה אחד ישב צמוד והשני ממש לא ישב טוב,

בכל מקרה החלטתי שאת המעיל אני אקנה בארץ. המעיל שעלה כאן 4950 שח ובארה"ב 540$ ירד

למרבה הפלא בפתאומיות ל 3100 שח, לא חשבתי פעמיים ורכשתי את המעיל בארץ ...וזה סוף הסיפור,

מקווה שעזרתי במשהו.

Untitled-1.jpg

פורסם
יש לי משפחה שחיה בארה"ב וכל ציוד שאי פעם קניתי משם, למעט המעיל שלי ויש לזה סיבה...

כדי לראות את המידה הלכתי לסוכנות שמוכרת מעילים (במקרה הזה של DAINESE). מדדתי כמה מעילים

ומצאתי את המידה הרצויה...בכל מקרה רציתי לראות איזה צבע מתאים לי יותר ונוכחתי לדעת שאותו דגם

בדיוק מאותה מידה (רק צבע שונה) לא יושב אותו דבר, למעשה אחד ישב צמוד והשני ממש לא ישב טוב,

בכל מקרה החלטתי שאת המעיל אני אקנה בארץ. המעיל שעלה כאן 4950 שח ובארה"ב 540$ ירד

למרבה הפלא בפתאומיות ל 3100 שח, לא חשבתי פעמיים ורכשתי את המעיל בארץ ...וזה סוף הסיפור,

מקווה שעזרתי במשהו.

אגב, יש לך בדיוק אותו מעיל כמוני. (-:

פורסם
המחירים זולים, לפעמים עד כדי מחצית

אבל

מעיל לעניות דעתי חובה למדוד לפני הקניה.

אני דווקא לא מסכים ...:wink:

את כל הקניות ב5-6 שנים האחרונות הזמנתי דרך האינטרנט,3 קסדות, 3 מעילים, 3 זוגות מכנסי רכיבה,3 מגפי רכיבה,חליפת רכיבה, מכנסי שטח, מיגונים וכו....

המחירים בעיר (שיקגו) גבוהים משמעותית מאשר באינטרנט אז קונים באינטרנט, אני לא הולך למדוד את זה קודם בחנות (כי אין להם את המבחר)

מחפשים את הדגמים שיענו לך על הדרישות מהמעיל, מחפשים REVIEW של משתמשים, ניתן למצא את המידות באתר החברה, לוקחים סרט מידה ומודדים.

מעולם לא היתה לי בעיה עם המידה, נכון שלי יש יתרון באפשרות להחזרה מהירה, אבל אם המחיר מתאים, תמיד ניתן להפטר מזה.

פורסם
אני דווקא לא מסכים ...:wink:

אני לא הולך למדוד את זה קודם בחנות (כי אין להם את המבחר)

או סתם כי אתה אדם ישר.

אוקיי, אפשר להתאים מידות לפי הטבלה (אם כי עדיין תמיד יהיה מעיל ש"לא ישב טוב" לא משנה המידה)

אבל קסדה? אתה רוכש קסדה מבלי לבדוק היטב על פדחתך האישית?

בג??ל?ב??ה כבר ביקרת?

www.gleba.co.il

פורסם
או סתם כי אתה אדם ישר.

אוקיי, אפשר להתאים מידות לפי הטבלה (אם כי עדיין תמיד יהיה מעיל ש"לא ישב טוב" לא משנה המידה)

כן, גם לקסדות יש מידות ויש מבנה ראש מסוים שלפיו הוא נבנה.

את הקסדת שטח שלי מדדתי בתערוכה, רק בגלל שמועות על "מידה קטנה" של הדגם החדש, מה שאישר לי את המידע שנתנו לי בטלפון מהחברה.

רק דוגמא קטנה:

מכיוון שלא היה לי זמן, לאחר מדידה בחנות,קניתי זוג כפפות בחנות בשיקגו ALPINESTAR SP1 ב100$.

שילמתי בסביבות 20-30$ יותר מאשר היתי יכול למצוא באינטרנט.

ויום למחרת במסלול, גיליתי שעשיתי טעות והכפפה מעט קטנה עלי :roll:.

היום אחרי שנה, היא סוף סוף מתאימה.

פורסם
או סתם כי אתה אדם ישר.

אפשר, במיוחד עם אתה מחליף שואי בשואי או אראי באראי וכו'.

מה גם שרוב האתרים של יצרני הקסדות מסבירים היטב כיצד להתאים גודל קסדה לגודל ראש.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

• תוכן חדש...