Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב חברים.

לפני כחודש בדרכי לעבודה התנגש בי נהג רכב מאחור במעגל תנועה.

הרקע:

במהלך נסיעה במעגל תנועה הרכב שהיה מלפני עצר להולך רגל במעבר חציה עצרתי אחריו ולאחר שעצרתי הגיח רכב מאחור ונכנס לי ברכב; כתוצאה מכך הרכב שלי נהדף על הרכב שהיה מלפני וניזוק גם מקדימה, הרכב שהיה מלפני לא עצר להחליף פרטים מסיבה לא ברורה.

בקיצור הנזק לרכב שלי טמבון קדמי ואחורי.

לאחר שהבחור התנגש בי עצרנו בצד והוא הצטער ואמר שלא יודע מה קרה לו הבוקר ואמר לי שהוא ממהר לצבא (הוא חייל ), החלפנו מספרי טלפון ואמרתי לו סע לשלום נעביר פרטים בוואטספ וכך היה.

בשיחת הוואטסאפ הוא שוב הודה בפני ואמר שהוא מצטער ושלא יודע מה היה לו וכמובן הועברו פרטים.

באותו שבוע הכנסתי את הרכב למוסך(לא הסדר) פניתי לשמאי והרכב יצא מתיקון לאחר כשבוע.

מסיבה לא ברורה הבחור לא דיווח לחברת הביטוח (אנחנו מבוטחים של אותה חברת ביטוח) ומשיחה עם נציג שירות אמר לי כי הבחור לא מודה באשמה.

איך הייתם מתנהלים במצב כזה? הבחור לא עונה לי לטלפון.

פורסם

תעביר את צילומי המסך משיחת הוואטסאפ איתו לחברת הביטוח שלך.

בנוסף, תתקשר לבחור ממספר אחר ותסביר לו שאם הוא לא מודה באשמה אתה תיאלץ לפנות לבית המשפט בסוגיה הזו.

פורסם

כבר שלחתי למנהל תיק התביעה את צילומי המסך.

וגם הודעתי לבחור שאם הוא לא ידווח לחברת הביטוח אני פונה למשטרה נראה אם יעזור

פשוט מרתיח

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

פורסם

המשטרה לא תעזור לך פה. על מה אתה בדיוק אתה רוצה להתלונן? יש פה תאונת דרכים שבה הוחלפו פרטי ביטוח.

תתבע אותו ותסגור את הסיפור, אני מאמין שעצם העובדה שאתם מבוטחים באותה חברת ביטוח יקצר את כל התהליך כיוון שהחברת ביטוח תספוג את עלויות התיקון בין כה וכה.

פורסם

תמתין לתשובה של חברת הביטוח, באופן כללי הצד השני אשם אבל יכול להיות שבגלל ששניכם מבוטחים באותה חברה היא תנסה להטיל גם עליך אשם תורם כדי להרוויח משניכם.

אני לא רואה טעם בפניה למשטרה כרגע, אני לא חושב שהם יוכלו לעזור כי יש לך את מספר הרכב ולא משתמע מדבריך שיש נפגעים. אם באזור התאונה יש בתי עסק אולי התאונה צולמה אבל הסיכוי שהמידע הזה נשמר לאחר חודש קלוש.

במקרה של תאונה פתאום כולם ממהרים, בפעם הבאה אל תזיזו את הרכבים ותצלם את התאונה, לאחר מכן תזיזו את הרכבים למקום בטוח ותחליפו פרטים באותו רגע.

פורסם
תמתין לתשובה של חברת הביטוח, באופן כללי הצד השני אשם אבל יכול להיות שבגלל ששניכם מבוטחים באותה חברה היא תנסה להטיל גם עליך אשם תורם כדי להרוויח משניכם.

אני לא רואה טעם בפניה למשטרה כרגע, אני לא חושב שהם יוכלו לעזור כי יש לך את מספר הרכב ולא משתמע מדבריך שיש נפגעים. אם באזור התאונה יש בתי עסק אולי התאונה צולמה אבל הסיכוי שהמידע הזה נשמר לאחר חודש קלוש.

במקרה של תאונה פתאום כולם ממהרים, בפעם הבאה אל תזיזו את הרכבים ותצלם את התאונה, לאחר מכן תזיזו את הרכבים למקום בטוח ותחליפו פרטים באותו רגע.

כבר יש לי תשובה מחברת הביטוח והיא שהצד השני לא מודה. ככל הנראה אלך לתביעה במידה והוא לא יצור קשר עם חברת הביטוח.

לאחר התאונה ניגשתי למרפאה לצילום ועם המלצה מהרופא לפיזיותרפיה , ממה שידוע לי כאבים יכולים לצוץ אחרי זמן מה.

מסכים איתך לגבי הצילום שצריך להיות לא לאחר הזזת רכב לצד אבל אין מה לעשות האינסטינקט ב8.00 בבוקר היה לעצור 10 מטר אחרי בצד.

פורסם

תביעת רכוש נגד הבחור שפגע בך

בכל הקשור לנזקי הגוף תודיע מיד לחברת ביטוח החובה שלך שם לא חשוב מי האשם בתאונה בכלל.

תתחיל לאסוף מסמכים בכל הקשור לטיפולים / בית חולים כדי שיהיה לך עבור התביעה של נזקי הגוף.

אל תמהר להגיש אותה כי לפעמים מגיעים סיבוכים חודשים אחרי.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אם הוא כתב שהוא מצטער בוואטסאפ זה חד משמעי כמו מכתב שבו הוא מודה, אני בדיוק באותו מצב כמוך רק שאצלי זה קצת יותר מסובך, והעורך דין אמר שבמצב הזה אין מה לדאוג (כשיש הודעות וואטסאפ מפלילות).

וואטסאפ זה הכי מסוכן היום.

פורסם

הבחור עכשיו מודה שפגע. (לאחר שנציג חברת הביטוח הראה לו את התכתבות הוואטסאפ)

אבל לטענת חברת הביטוח הם לא יכולים לשחרר לי תשלום כי הוא (המתנגש) לא מאשר את הנזק לטמבון הקדמי כי הוא טוען שהוא לא ראה התנגשות בצד הקדמי שלי

פורסם

זה שהוא לא ראה לא אומר של היה.

שישלמו את מה שהם מוכנים להכיר בו ואת השאר תאמר להם שאתה הולך לתבוע בבית משפט לתביעות קטנות.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

האמת שבקטע הזה יש לו קייס.

אם אין תיעוד לנזק הקדמי או לארוע הפגיעה שלך ברכב שלפני... זה לא יהיה פשוט לזכות.

Sent from my iPhone using Tapatalk

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
הבחור עכשיו מודה שפגע. (לאחר שנציג חברת הביטוח הראה לו את התכתבות הוואטסאפ)

אבל לטענת חברת הביטוח הם לא יכולים לשחרר לי תשלום כי הוא (המתנגש) לא מאשר את הנזק לטמבון הקדמי כי הוא טוען שהוא לא ראה התנגשות בצד הקדמי שלי

אתה לא יכול למצוא את הבחור שספג את הפגיעה?

פורסם
אתה לא יכול למצוא את הבחור שספג את הפגיעה?
אין איך ניסיתי בכל דרך גם מצלמות מסביב.

הכי קטע שיש לי מצלמת דרך ברכב ובמקרה הוצאתי את הכרטיס זיכרון כמה ימים לפני ושכחתי להחזיר אותה.

• תוכן חדש...