Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמידי כמה זמן איכשהו אני מתגלגל לרכישה והחלפה של רכבים, לא אכנס לזה יותר מדי כי אין לי כוח, מקווה שזאת תהיה לכמה שנים טובות.

עיקר היעוץ לגבי הסובארו שאני אמור ללכת לראות, יד 3, כמעט 90 אלף ק''מ, 2.0 ידנית שנת 2009.

הוחלף מצמד, טיימינג כנראה צריך לעשות בקרוב/במיידי, נראת שמורה ומתוקתקת.

מבחינת נסועה איכשהו מגיעים לכ 20k בשנה.

נסיעות בעיר לפיזור ילדים וחזרה, נסיעות ארוכות עם שני ילדים, מזוודה ועגלת טיולון.

מושב אחורי עם 2 כסאות בטיחות גדולים לילדה בת כמעט 3 וילד בן כמעט שנה, אחת לכמעט אף פעם נוסעים 3 מבוגרים והילדים.

אציין שלא מתכננים עוד ילד ב שנתיים + הקרובות אבל יש הפתעות בחיים.

דלק ברור לי שהצריכה גבוהה ואשקול הסבה לגז, מה חוץ מזה? נוחות ידוע שיחסית קשיח, ביצועים דיי חשוב לי שיהיה משהו סביר + כי מיציתי עגלות (מדובר בידנית).

הוצאתי מבעל הרכב דו''ח סליקה ויש 2 תאונות משנת 2013: אחת עם נזק של 11 אלף וללא ירידת ערך (מתועדת בהיסטוריית טיפולים) והשניה עם נזק של 4500 ש''ח אך עם ירידת ערך של 1.5% שזה מוזר ואין תיעוד בהיסטוריית טיפולים.

עד לפני שנה טופלה במורשה.

מנגד יש את הבראבו כאשר הייתה לי רובוטית כזאת ובגלל הגיר נמכרה, ישנה ידנית שעומדת על הפרק ונשמעת שמורה ומתאימה לי אך זה לחיות מעט בצפיפות והשאלה אם זה לא יהיה מעצבן עם הזמן, זכור לי כשאשתי ישבה מקדימה והילדה מאחוריה והשארנו מקום לרגליים של הילדה שיהיה לה נוח מה שיצר מצב שאשתי/אני היינו דיי דבוקים לשמשה הקדמית.

הצריכת דלק דיי דומה, ביצועים בהתחשב שלפיאט יהיה במינימום תוכנה לאחר הקניה ככה שהביצועים לטובת הפיאט, נקודות תורפה יקרות זה הבקרת אקלים שנוטה לשבוק חיים והטורבו (הבקרת אקלים זה כנראה סביב ה 4 אלף ש''ח תיקון, טורבו בערך 3 אלף ש''ח אולי מעט פחות).

דיי אהבתי את הבראבו אך הצפיפות מעט מרתיעה אותי במיוחד אחרי שאנחנו תקופה מתנהלים עם פיאט 500 כרכב משפחתי.

בשורה התחתונה השאלה כמה הבי 4 מהנה לנהיגה וכמה הבראבו צפופה למשפחה בהרכב שלנו.

ואני מצרף את הקובץ של התאונה שתוקנה במורשה.S80416-22012360.jpg

Sent from my PRO 6 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

ואפילו מוזר יותר: הצפיפות בבראבו מרתיעה אותך אחרי שהיתה לך בראבו? כאילו, מישהו יודע יותר טוב ממך, שגם היה לו רכב זהה וגם יודע יותר טוב מכולנו כמה מקום הוא צריך?

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

חד משמעית סובארו. ההיתה לי כזו 6 שנים. מוסבת גז שבסופו של דבר גרמה לתקלה בראש מנוע . לא ממליץ לעשות הסבה לגז. עדיף רכב עם צריכת דלק גבוהה אבל אמין לאורך זמן. לגבי הפיאט לא הייתי לוקח . יש לי אונו 30 שנה יד ראשונה. האיטלקים טובים בקטנות ידניות בלבד.

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

פורסם

הבראבו לא הייתה אצלי מספיק זמן במיוחד שאשתי העדיפה להתנייד ב 500 עם הילדים באותה תקופה. בתקופה של כמה ימים שהיינו עם הבראבו עם הילדים זה היה מעט לא נוח מבחינת המרווח שנותר לנוסע ליד הנהג מלפנים. בטווח הקצר זה לא היה נורא, בטווח הארוך אולי זה יעצבן.

ראיתי את הסובארו היום, הרכב נוסע מעולה אבל כנראה לא נסתדר במחיר.

דרוש טיימינג + 4 צמיגים + טסט חודש הבא שזה מסתכם כנראה סביב ה 7000 ש''ח, המוכר לא מוכן לזוז מהמחיר והוא מעט מעל המחירון.

Sent from my PRO 6 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

מניסיון עם בראבו ידנית- היא מעולה

אני מחזיק בראבו ידנית כבר שנתיים וחצי. הרכב מהנה, חזק וסופר אמין!

טורבו לא נוטה לשבוק חיים כל כך מהר אם שומרים עליו.

חוץ מתושבת מנוע שזו נקודת חולשה ידועה של הדגם שאינה יקרה במיוחד, לא דורשת כלום חוץ מטיפול אחת לשנה או 15 א' ק"מ

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

פורסם
מניסיון עם בראבו ידנית- היא מעולה

אני מחזיק בראבו ידנית כבר שנתיים וחצי. הרכב מהנה, חזק וסופר אמין!

טורבו לא נוטה לשבוק חיים כל כך מהר אם שומרים עליו.

חוץ מתושבת מנוע שזו נקודת חולשה ידועה של הדגם שאינה יקרה במיוחד, לא דורשת כלום חוץ מטיפול אחת לשנה או 15 א' ק"מ

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

כנ"ל, 3 שנים, נסועה גבוהה, אפס תקלות, אמינות מופתית, ונסיעה מאד נעימה.

• תוכן חדש...