Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני כבר ניסית לפתוח את הנושא בפורום בעלי מקצוע ולא נענתי שם במשך כשבועיים.

אז למרות שזה כנראה לא הפורום שבו צריך לפרסם אשמח לקצת חוות דעת.

אני מאוד לא אוהב מוסכים מורשי יבואן כי בכל ביקור שם עם רכבי העבר יש לי תחושה שמנסים לסבן אותי, ולדחוף לי כל מיני דברים שאין לי צורך בהם. וכמה פעמים זה אפילו הגיע לצעקות כי היועץ שירות פשוט לא מבין שאני לא מעוניין בפוליש לפנסים ב350 ש"ח לפני מע"מ או דברים בסגנון.

אני צריך לעשות טיפול שנתי קטן ראשון ל108 שלי. להגיע להחליף פילטר שמן, שמן, פילטר מזגן, חותמת בספר טיפולים ולצאת משם בלי יותר מידי כאבי ראש.

האופציות שעלו לי לראש זה אור-מור רחובות, מרכז לובינסקי בפלמחים או מוסך ביטרן בראשון לציון.

על אור מור יש חוות דעת חלוקות מאוד ברשת, על לובינסקי בפלמחים בכלל אין חוות דעת לגבי המוסך ברשת אלה רק לגבי המכירות ועל ביטרן יש 0 מידע ברשת אבל הוא עלה פה לאוויר כמה פעמים כמוסך טוב בעבר הרחוק.

אם יש למישהו מוסך מורשה לובינסקי באיזור שהוא מומלץ אשמח לסוע לשם.

*רק מוסכים מורשי יבואן, לא מעוניין לטפל במוסך מורשה בחלקים מקוריים.

*תל אביב מחוץ לתחום.

תודה מראש!

פורסם

הייתי במרכז של לובינסקי. סך הכל טיפול אז לא צריך להתרגש. בכל זאת נהנתי מאוד מהשירות והשהות. יש שם לא מעט אולמות להסתובב בהם בזמן הטיפול ולא מעט דברים לראות.

קיבלתי גם מחיר מצויין אבל זה בגלל מועדון קקטוס. בכל מקרה במצבך כל מורשה יתאים, במרכז שלהם פשוט תעביר את הזמן בסבבה.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

הייתי מטפל אצל אור-מור כמה שנים עם ה-C3 שהיתה לי. הם ממש אחלה. שירות טוב, אדיבים, לא דוחפים תיקונים סתם. גם היו לוקחים ומחזירים את הרכב ללא עלות (כולל לטסט! ובלי לדחוף ריג'קטים מומצאים).

בקיצור ממליץ עליהם. לצערי היום עם סקודה. מה שכן טיפולים במורשה זה יקר בהגדרה אבל לדעתי שווה את זה.

פורסם
הייתי במרכז של לובינסקי. סך הכל טיפול אז לא צריך להתרגש. בכל זאת נהנתי מאוד מהשירות והשהות. יש שם לא מעט אולמות להסתובב בהם בזמן הטיפול ולא מעט דברים לראות.

קיבלתי גם מחיר מצויין אבל זה בגלל מועדון קקטוס. בכל מקרה במצבך כל מורשה יתאים, במרכז שלהם פשוט תעביר את הזמן בסבבה.

בדיוק היום הגעתי עם הקקטוס שלי לטיפול ראשון

סה''כ המתנה כ3 שעות. מעבר לטיפול הבסיסי שכלל שמן פילטר שמן ופילטר מזרן, ביקשתי גם גירוז נחושת לנאבות, ניקוי מסך המגע משאריות המדבקה שהסרתי, השלמת חוסר קל בנוזל קירור (ככה קיבלתי את האוטו), וכן קיבלתי רחיצה פנימית וחיצונית (במנהרה. לא לפדנטים שבינינו).

המחיר היה סביר רק בזכות הנחת מועדון קקטוס. המחיר הרשמי הוא שערוריה לדעתי.

הפקידה ויועץ השירות היו בסדר גמור.

לגבי להעביר את הזמן - הבאתי איתי את הלפטופ והמשכתי לעבוד כרגיל, אבל בהחלט אפשר להסתובב במתחם או מקסימום לקפוץ לאיקאה.

לא יכול לחוות דעה לגבי איכות הטיפול והפדנטיות לצערי.

אני רגיל למוסך רון בו האוטו היה 5 מ' ממני והמכונאי היה מגיש לחלוטין לשאלות והבהרות. פה מדובר במתחם ענק עם למעלה ממאה מכוניות ממותגים שונים, אין סיכוי לאבחן את איכות העבודה.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

אין ספק שדברים זזים שם לאט. ככה זה כשיש עודף בירוקרטיה למשל יועץ שירות (היה נחמד מאוד).

פורסם
3 שעות להחלפת שמן, גירוז ופילטר מזגן? מה הם עשו טקס וודו על הרכב שלך?

כן זה מתסכל

אבל בל נשכח שאני לא בן יחיד, ורק העברת הרכב מעמדה לעמדה שם לוקחת זמן

כמובן כל הבלה בלה מסביב [לקבלת שובר מהפקידה לכוס קפה?], יועץ שירות [שמשום מה שאל אותי אם "בא לי כבר להחליף פלאגים" [האוטו עם 14,500 ק"מ... היצרן ממליץ כל 60.]

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

הדבר שצריך להנחות אותך הוא מחיר ונוחות. כל מורשה יהיה בסדר מדובר בסך הכל בטיפול ראשון.

תבקש הצעות ותחליט.

פורסם

עשיתי סקר שוק. לא אפרט על כל המוסכים אבל ההבדלים הזויים.

מוסך ביטרן ביקשו ממני לא פחות מ970 ש"ח כולל מע"מ על פילטר שמן, שמן + פילטר מזגן.

לבסוף סגרתי במוסך שרותון ב750 ש"ח כולל מע"מ.

תעשו סקר שוק חברים, גם 750 ש"ח לטיפול קטן לרכב זה אסטרונומי אבל זה עדיין "חסכון" של 220 ש"ח!

פורסם

מחירים מטורפים.

אתה כבול אליהם בגלל תקופת האחריות.

אני קונה מאבי חלפים

5w30 איכותי

פילטר שמן מקורי של טויוטה

220 שח עם משלוח

אם אני מוסיף פילטר מזגן נניח זה עוד כ 100 שח

כמה כסף מוסך לא מורשה לוקח על עבודה כזו ?

פורסם

benor היום כבר לא צריך לטפל במוסך מורשה יבואן כדי לשמר אחריות, אפשר לטפל במוסך מורשה משרד התחבורה שזה בעצפ כל מוסך רגיל (לא מדבר על סתם מישהו שמטפל במחסן שלו)

• תוכן חדש...