Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2987 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים ,

מדובר ברכב Jetta 2012 1.2

מנורת חום מנוע פשוט נדלקת ביוזמת , נראה כמו חיישן פגום..

היא יכול להידלק באמצע נסיעה , תחילת נסיעה או שפשוט לא נדלקת והכל תקין

כמובן שבדקתי מים במיכל החיצוני ולא חסר , נמצא על המקסימום , ברדיאטור אין דרך לבדוק כמה שידוע לי..

החום מנוע לא עולה , בדקתי עם ODB והחום מנוע מראה על 90 - 93

גם בסריקת תקלות לא נראת שום תקלה , למרות שמנורה דלוקה , כמובן אם אני מאפס את התקלה היא לא נדלקת שוב עד לנסיעה הבאה

מאיפה אפשר לקנות חיישן כזה? (אני מניח שהוא מתחבר למיכל החיצוני)

תודה מראש

פורסם

האם ברכבך קיים גם שעון חום ?

המנורה שנדלקה עשוייה להצביע על מפלס נוזל קירור נמוך או חום מנוע גבוה.

* חיישן מפלס נוזל קירור הינו חלק אינטגרלי ממיכל העיבוי לכן אם קיימת תקלה בחיישן יש להחליף את כול המיכל.

** חישן טמפ' עשוי להיות מותקן ביציאה מהרדיאטור או על סעפת פלסטיק על המנוע או אפילו שני חיישנים.

תבצע איבחון נוסף ובדוק איזה חיישן טמפ'/מפלס נוזל קירור תקול.

איזה כייף לי :)

פורסם
האם ברכבך קיים גם שעון חום ?

המנורה שנדלקה עשוייה להצביע על מפלס נוזל קירור נמוך או חום מנוע גבוה.

* חיישן מפלס נוזל קירור הינו חלק אינטגרלי ממיכל העיבוי לכן אם קיימת תקלה בחיישן יש להחליף את כול המיכל.

** חישן טמפ' עשוי להיות מותקן ביציאה מהרדיאטור או על סעפת פלסטיק על המנוע או אפילו שני חיישנים.

תבצע איבחון נוסף ובדוק איזה חיישן טמפ'/מפלס נוזל קירור תקול.

היי מרק , קיים שעון חום , מראה תקין על 90

הנוזל קירור נמצא על המקסימום

תודה אנסה לבדוק האם יש עוד חיישן

פורסם

1. תפרק את הקונקטור ממיכל העיבוי ובדוק האם מגעי החשמל רטובים ויש עליהם סימנים של קורוזיה או נוזל קירור.

2. בדוק את החיווט של החיישן לכול אורכו.

בכדי לבדוק חיישנים רצוי להצטייד במחשב עם תוכנת VCDS.

מהו קוד המנוע כפי שרשום ברישיון הרכב בכדי שאוכל למצוא לך שרטוט של החלקים באינטרנט ?

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...