Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3016 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבנתי שיש לרכב מערכת סטייה מהנתיב שמזיזה לי לבד את הרכב,האם זה יכול להפריע בנהיגה? כלומר שאני יזיז את ההגה אבל הרכב יחליט אחרת ויתחיל לתקן ויגרום לי לתאונה?

כמו כן הבנתי בכמה מקומות שבמהירות של 100 קמש הרכב מתחיל להרעיש,האם זה נכון?

כמו כן שאלה אחרונה לגבי התא מטען,האם הוא קשיח או שאם מעט משקל הוא קורס פנימה?

תודה מראש לכל העוזרים,אני לפני רכישה והשאלות האלה מאוד יעזרו לי בהחלטה

פורסם (נערך)

רוב השאלות שלך יפתרו ע"י נסיעת מבחן, שלדעתי חובה חובה חובה לעשות לפני החלטה כזאת או אחרת.

מה גם שרעש זה עניין יחסי. אני רגיש באופן פנאטי לרעשים, ומישהו אחר יחשוב שאני משוגע. עדיף שתתרשם בעצמך.

לגבי תיקון הסטייה מנתיב. זה לא כזה אגרסיבי, אפשר להתנגד לתיקון בקלות. (לפחות באוקטביה זה ככה)

עריכה אחרונה על ידי ramik33
:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם
הבנתי שיש לרכב מערכת סטייה מהנתיב שמזיזה לי לבד את הרכב,האם זה יכול להפריע בנהיגה? כלומר שאני יזיז את ההגה אבל הרכב יחליט אחרת ויתחיל לתקן ויגרום לי לתאונה?

כמו כן הבנתי בכמה מקומות שבמהירות של 100 קמש הרכב מתחיל להרעיש,האם זה נכון?

כמו כן שאלה אחרונה לגבי התא מטען,האם הוא קשיח או שאם מעט משקל הוא קורס פנימה?

תודה מראש לכל העוזרים,אני לפני רכישה והשאלות האלה מאוד יעזרו לי בהחלטה

סטיה מנתיב - ההדה טיפה ירגיש לך שהוא מתנגד אבל בשניה שאתה מסיט אותו ההתנגדות מתבטלת, יש כפתור אפשר לבטל את זה בכלל.

הרכב עצמו לא שקט במיוחד, אבל אחרי שנסעתי בלא מעט אחרים המצב שם סביר (הסקודה שקיטה יותר).

כיסוי תא המטען הוא נגלל ורך (לא משהו להישען עליו).

• תוכן חדש...