Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 208 ידנית מנוע 1.2 - שווה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2977 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני חושב על 208 ידנית 1.2 וכרגע עומד על הפרד אקסמפלר מודל 2013 (אוקטובר 13 עלייה לכביש), 125K ק"מ, מחיר 30ל אך יש גמישות קלה.

השאלה אם הרכב מומלץ, מה צריך לבדוק לפי הקנייה והאם מודל 2013 זה הדגם המומלץ כי משיטוט פה באתר אני רואה שהרכב מומלץ.

אגב מדובר על 208 דגם acces, יד שנייה כל הידיים פרטיות.

אשמח להמלצות / דיס-המלצות?

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בזמנו חיפשתי כזו , אבל לא קניתי בסוף.

המנוע דיי גמיש וביחס ל3 צילינדרים רועד ממש קצת בסלד סרק.

בין הנוחות בקטגוריה, מושב ומתלים ואפילו מתנהגת.

תא מטען גדול.

רמת גימור אקסס דיי ערומה, האקטיב כבר מאובזרת באופן נורמלי ביחס לסופרמיני ידנית.

פורסם

המחיר בכלל לא שווה.

אני קניתי את האקטיב שנת 2014 עם 80 אלף קילומטר בפחות.

לפני שקניתי את האקטיב ראיתי גם אקסס אחת במצב טוב עם 78 אלף קילומטר שפורסמה תקופה ארוכה ב24 אלף+-

לגבי הרכב לרכב הייתה מחלה עם ממיר קטליטי תבדוק במורשה שהוחלף ממיר קטליטי לרכב חוץ מזה הרכב מצויין (יש לי את כול היסטוריית הטיפולים של הרכב שלי תוך 80000 ק"מ הוחלפה רק צינורית מתז אחורי והממיר קטליטי מעבר לזה רק טיפולים)

פורסם

המחירון 23 ויש טסט וטיפול שנעשו לפני 4 חודשים.

ממיר לא הוחלף לרכב.קראתי את השרשור שלך ובאמת נפלת על מציאה לא נורמלית, לצערי אני לא מצאתי במחיר שאתה קנית, מה מחיר סביר לרכב הזה?

פורסם

כן אני מודע לזה שנפלתי על מציאה אבל המחיר הריאלי של האקסס הזאת לדעתי מקסימם 25 אלף. אתה יכול להיכנס ליד 2 ולראות שיש אקטיבעם נתונים טובים יותר ב34 אלף וההבדל בין האקטיב לאקסס די גדול באבזור

פורסם

אני התכוונתי מחירון 32, אבל לאחר עוד שיחה ומו"מ הגענו למחיר של 26, סופי.

מה אומרים, האם זהו מחיר סביר לרכב?

דבר שני הממיר הקטליטי לא הוחלף וכמו כן הרכב עם 125K ק"מ שזה נסועה של 25K לשנה ולכן הוא הוריד עוד 4K ש"ח.

פורסם
אני התכוונתי מחירון 32, אבל לאחר עוד שיחה ומו"מ הגענו למחיר של 26, סופי.

מה אומרים, האם זהו מחיר סביר לרכב?

דבר שני הממיר הקטליטי לא הוחלף וכמו כן הרכב עם 125K ק"מ שזה נסועה של 25K לשנה ולכן הוא הוריד עוד 4K ש"ח.

חיפוש קצר ביד 2 העלה שיש אקסס עם 116 אלף ק"מ ב27 אלף.

יש גם אקטיב ידנית 2013 עם 70,00 ק"מ ב32 אלף.

כמו שאמרתי המחיר ההוגן הגבוהה ביותר שהרכב הזה יהיה שווה לדעתי זה 25 אלף שקל ולא יותר.

פורסם

לגבי הממיק הקטליטי, יש צורך להחליף זאת בכל הרכבים או רק ברכבים שהייתה בהם בעייה איתו?

ואם פתאום מתחילה בעייה איתו כשהרכב כבר לא באחריות אך הבעייה ידוע זה יטופל על חשבון היבואן אן על חשבוני?

פורסם

מתעלק על השרשור, מה ההבדל בין האקסס לאקטיב מבחינת רמת אבזור?

תודה

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

כיוון מראות חשמלי, חלונות חשמל מאחורה, מולטימדיה מקורית, בקרת שיוט ושליטה מההגה על המערכת.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

מראות עם כוונון חשמלי, בקרת שיוט, 4 חלונות חשמל, ציפוי עור להגה, חישוקים קלים וכנראה עוד כמה פריטי אבזור.

פורסם
לגבי הממיק הקטליטי, יש צורך להחליף זאת בכל הרכבים או רק ברכבים שהייתה בהם בעייה איתו?

ואם פתאום מתחילה בעייה איתו כשהרכב כבר לא באחריות אך הבעייה ידוע זה יטופל על חשבון היבואן אן על חשבוני?

כמובן שמחליפים רק אם יש בעיה, זו אולי תופעה נפוצה אבל אני לא בטוח שקיימת בכל הרכבים (לא בטוח אפילו שברובם).

צריך לזכור שממיר קטליטי, בסופו של דבר, הוא חלק מתכלה, כלומר, תקלה בממיר ברכב בן 10 עם 200,000 ק"מ על השעון היא סבירה לגמרי. ברכבים שממזמן יצאו מאחריות, ונסעו מעל 100,000 ק"מ, לא נראה לי שהיבואן יחליף ממיר.

גם צריך לשים דברים בפרופורציות, לא מדובר פה על החלפת מצמדים בגיר רובוטי בסכום של חמש ספרות, סד"ג של 1,500-2,000₪. קורה. יש עוד מספיק דברים שיכולים להתקלקל ברכב מתיישן בסכום דומה. צמיגים למשל.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

1. אני לא יודע והייתי ממליץ לך להתקשר לאורן שירותי רכב הם יענו לך על השאלה הזאת יותר טוב מכול אדם בפורום בגלל ההיכרות ההדוקה שלהם עם צרפתיות.

2. צור קשר עם שירות הלקוחות של לובינסקי יש להם אפילו משתמש בפורום יענו לך על השאלה השניה וטוב גם יהיה לתעד את התשובה שלהם.

• תוכן חדש...