Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני מחפש לקנות רכב SUV בינוני/גדול בתקציב של עד 300K .

הקודיאק כרגע לא במלאי עד יולי-אוגוסט

כרגע מתלבט לגבי הפיג'ו.

מה דעתכם? ואשמח לשמוע עוד המלצות.

אאוטלנדר לא התאים לי באופן אישי בגלל סיבות אישיות

הלנד קרוזר רק בדגם המפואר מגיע מאובזר בצורה מכובדת.

פורסם

רכב מצויין, הייתי מוסיף לרשימה את הסורנטו, גם רכב מצויין, טוב שהורדת את הטויוטה, הוא משמעותי פחות טוב על הכביש, אלא בעיקר נועד ליכולות שטח גבוהות, גם הג'יפ גרנד צירוקי יכול להיות מועמד מעניין.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

פורסם

מרווח, מלפנים מאחור, בשורה השלישית המרווח מצומצם ולמרות שנדחסתי שם אני מניח שלרוב האנשים לא יהיה נוח לנסיעות ארוכות.

מעבר לכך בשרשור השקה יש לך כמה חוות דעת על הרכב , לא כולל נסיעה, ובחודש הקרוב יתפרסם מבחן לגרסת ה1.6 פרימיום דיזל.

ממה שאני זוכר מהGT שעמד בהשקה, בו יש חומרים איכותיים יותר ומושבי עור, ומסאז' במושבים הקדמיים.

פורסם

אולי כדאי לבדוק מה זמני האספקה של ds7.

הוא הולך להיות עוד יותר מפואר מהפיג'ו ולא יחרוג מהתקציב.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

למנוע השני ליטר צריכה לצאת תיבת שמונה הילוכים חדשה בקרוב.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם
השוק לא פחות טוב משל סקודה.

האמינות גבוהה יותר.

\

יפה שאתה יודע לספר על השוק של רכב ששיווקו החל זה עתה. לא ידוע על בעיות אמינות בקודיאק (שהגירים בכל הגירסאות שלה הם עם מצמדים רטובים)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני מניח שהגיר 8 הילוכים החדש יעשה עליה ב3008 GT בקרוב מאוד. זה לא שהם ייצרו שתי גרסאות.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם
\

יפה שאתה יודע לספר על השוק של רכב ששיווקו החל זה עתה. לא ידוע על בעיות אמינות בקודיאק (שהגירים בכל הגירסאות שלה הם עם מצמדים רטובים)

מבוסס על נתונים עכשוויים.

• תוכן חדש...