Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3072 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אנשים. לאחר הגשמים גילתי שלולית מים מכובדת בבגאג' של הרכב בלבד, לא היו טעונות לרכב והשמשה האחורית לא הוחלפה או נסדקה.

מחר אסע לקנות גומיה. יש למישהו מושג מה עלות גומיה כזאת בערך? מדובר בעשרות או בכמה מאות שקלים?

בנוסף לכך יש עוד משהו לבדוק? פשוט להתקין את הגומיה במקום הישנה או שכדאי לשים סיליקון או חומר אחר כלשהו?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לפני שאתה קונה משהו, צפה בסרטון הזה: (עדיף בלי המוזיקה המפגרת הזאת)

[video=youtube;hQZzO-3m4w4]

מסתבר שזו בעיה מוכרת ברכבים האלה, תברר מה נוזל כדי שלא תקנה סתם חלקים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

נאמר בסרטון שיש להחליף את האטמים המקוריים בסיליקון. אם אחליף אותם בסיליקון יש למישהו מושג איך אחליף נורא כשהפנסים יהיו דבוקים על ידי סיליקון?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

סיליקון זה לא דבק מגע, תמשוך את זה וזה יתנתק.

בכל אופן תבדוק שזה מהפנסים קודם.

פורסם

מה זה התופעות האלו בפגו? גומיות מתיישנות..ברכב חדש

מרשים. לדעתי זה מצדיק ריקול - אין סיבה שאחרי כמה שנים מעטות הרכבים יתחילו לנזול.
פורסם

אני רק מזכיר לכם שגם בטויוטה אייגו זה אותו הסיפור. חסכו ברכבים האלה בכל דבר אפשרי.

סיליקון זה לא דבק מגע אבל יש יותר סיכוי שישבר הפנס מאשר שאני אצליח למשוך את זה מספיק חזק כדי להחליף נורה.

לבדוק שזה מהפנסים זה יותר בעייתי.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

למה בעייתי?

אתה יושב ברכב מאחורה כשמישהו מתיז מים על הפנסים, ובודק אם זה מתחיל להרטב.

פורסם

זה באמת ככל הנראה סדרתי. לפני כמה שנים היתה לי 107. גם היה לי את אותה התופעה ובמסגרת האחריות החליפו כמה גומיות או אטמים באזור הפנסים האחוריים ותא המטען.

פורסם

טוב בארץ ביקשו ממני 820₪ על הגומיה.

רכשתי אחת מקורית מבריטניה ב300₪ כולל משלוח.

מחר אפרק את הפנסים והפגוש ואאטום עם סיליקון.

• תוכן חדש...