Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2962 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

"שלום, אני בת 56, מנהלת משרד אדריכלים קטן. גרה באשדוד, המשרד נמצא בתל אביב.

מספר פעמים בשבוע במסגרת העבודה יוצאת ל"שטח", זאת אומרת לאתרי בנייה במקומות שונים בארץ. לפעמים באיזורים נידחים, בעיקר איזור ירושליים ומודעין. בחלק מהנסיעות מצטרף אלי אדריכל נוסף אבל לא יותר. באתרים בשלבי הקמה מוקדמים נדרשת נסיעה של כמה מטרים בשבילים לא סלולים שבגדול עבירים גם לרכב רגיל אבל אגריש יותר טוב ברכב יותר גבוה.

כרגע יש לי יונדיאי i30СW 2014 עם 156.000 ק"מ, אני יד ראשונה. עקב ערכו הנמוך של הרכב בגלל הק"מ הוא נשאר במשפחה על תקן רכב שני.

לפניה הייתה יונדאי i30CW מודל 2009, לפני זה מאזדה לנטיס 323F 2002, ועוד קודם לכן סובאר לאונה 1991. כולן הגיעו לקילומטרז' גבוה מאוד ללא בעיות של ממש, מצפה שהרכב החדש יהיה אמין לפחות באותה מידה.

ישבתי בסוכנות ניסאן ורציתי להזמין ניסאן ג'יוק במצבע ב 99.000 ש"ח אבל לאחר התעייצות הבנתי שזה אוטו מיושן וצפוף (למרות שהרגיש לי בסדר גמור) ויש אופציות יותר טובות.

באיזור המשרד יש בעיות חניה, לכן רכב קטן וקצר, נאמר כמו ג'יוק עדיף על רכב גדול יותר.

תודה מראש על הייעוץ".

פורסם

רכב דיזל נשמע דווקא פיתרון טוב לק"מ כזה, אם ידני בא בחשבון, אז אולי סאנדרו סטאפווי תתאים, היא תשאר עם עודף נכבד, רכב גבוה, חסכוני, ואין בעיות ידועות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

רנו קפצ'ור DCI עונה על כל הדרישות ( רכב גבוה, לא גדול מדי וחסכוני מאוד ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני הייתי בודק את מיצובישי ASX. יחידת ההנעה מוכרת וידועה כאמינה, הרכב מגיע עם מערכות בטיחות מקוריות ואבזור נוחות מספק. הוא יותר מרווח ופחות מצועצע מהג'יפונים הקטנים באותה סביבת מחיר ולכן בעיני הוא יוכל להתאים.

קיה נירו קצת יותר מתוחכם עם יחידת ההנעה ההיברידית ואבזור בטיחות מתקדם יותר, הממדים דומים לשל הרכב הנוכחי והוא בהחלט שווה בדיקה.

יונדאי קונה גם מתאים על הנייר אבל הדרישה לאמינות גבוהה פחות מתאימה לגיר רובוטי כפול מצמדים שדורש תחזוקה או תשומת לב מעבר לגיר אוטומטי רגיל.

סובארו XV החדש קצת יקר בדגמים המאובזרים אבל הדגם הקודם עדיין נמכר בערוצי ה-0 ק"מ במחירים אטרקטיביים, אם הכיוון הוא להחזיק את הרכב הרבה שנים עניין ה-0 ק"מ יאבד משמעות.

פורסם

סוזוקי ויטארה עונה בול על הצרכים.

חסכונית יחסית לרכב עם מנוע בנזין וגיר אוטומטי.

אמינה מאוד.

קטנה מבחוץ ומרווחת מבפנים.

גבוהה עם אופציה לדגם עם הנעה כפולה (שגם מאובזרת יותר).

חיסרון בולט הוא היעדר מערכות בטיחות מקוריות (יש מובילאיי).

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

אם זה לא גדול מדי - אולי פג'ו 3008 HDI, מנוע טורבו דיזל, גיר אוטומטי 6 הילוכים של אייסין, חסכונית, תסחוב טוב, גבוהה, בטיחותית ומאובזרת, תדרוש חריגה קלה אולי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אם לא מגבלת הגודל דאסטר דיזל היה נשמע מתאים למשימה.

אפשר לבדוק גם קקטוס 0 ק"מ ב85K, אם מדובר ב2018, בכל מקרה ירידת הערך בשל הק"מ הגבוה תגרום לירידת ערך של 0 ק"מ להיות זניחה יחסית. אם אני זוכרת נכון האחריות המורחבת ל5 שנים מוגבלת ל120 ק"מ שהיא גם ככה עוברת ב3 שנים, ככה שמהבחינה הזאת אין ערך מוסף.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

הייתי יורד מהנירו, זה לא מה שהיא ביקשה.

אני שמתי לב לככה: מידי פעם שבילים+בוץ+מלט+לך תדע; פקקים רוב הזמן כך שרכב זריז לא נדרש; יפני; אוטומטי.

אם תא מטען לא מעניין אותה: XV חדש (לא יאומן איך אין שם תא מטען). אם יש עניין של תקציב: XV דור נוכחי/קודם. יש הנחות אדירות ברכבי אפס ק"מ.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

המלאי של XV דור קודם אזל אצל רוב הדילרים. וזה לא ממש רכב חסכוני ל 40K בשנה.

טויוטה c-hr היברידית מחיר מחירון 140K הגיעה עכשיו ל-0 ק"מ , שווה לבדוק.

פורסם

בנסועה הזו לדעתי רק דיזל , משמע רנו קדגאר ואו קשקאי , את הרנו ניתן למצוא ביד 2 0ק"מ במחיר של כ 125 א"ש לדגם הדיזל.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תוכן חדש...