Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב נרכש בשעה טובה ב 7K ש"ח.

אני אכניס אותו ליישור קו כללי (טיפול שמנים, החלפת נוזל קירור וטיימינג), יתכן שחלק אבצע לבד ורק טיימינג אעשה במוסך.

בנסיעה מהמרכז לירושלים התרשמתי לטובה מהרכב בכל הקשור להיגוי, בלימה, שיכוך, סחיבה וכד' (בכל אופן ביחס לציפיות)

לגבי צריכת דלק - אני מודע שהרכב לא נחשב חסכוני, אבל אני משוכנע שאצליח להוציא בנסיעה בינעירונית רגועה 1:11 - 1:12.

(מניסיון של נסיעה על רכבים במשפחה, אני מצליח להוציא ממאזדה 6 1:13, סיוויק 2001 1:15, גטס 1:13, פיגו 301 1:15)

פורסם

השמועות על צריכת הדלק בלנסר זה סתם אגדה.

אני בקביעות בנסיעה של 70-30 לבינעירוני , רגוע יחסית(100-110 בין עירוני) , הוצאתי סביבות 1 ל-11.5-12 בלנסר 2006.

מקווה שיהיה בסדר עם הרכב שקנית.

פורסם
השמועות על צריכת הדלק בלנסר זה סתם אגדה.

מקווה שיהיה בסדר עם הרכב שקנית.

גם אני הרגשתי שזו אגדה.

אולי כי אנשים שנוסעים רק בעיר ועם מזגן ומקבלים צריכת דלק של 1:8-9 וזה לא כזה חריג למנועי 1.6 אוט'.

לגבי הרכב, לקחתי בחשבון יישור קו, אשתדל לעשות את מה שאני יכול לבד/חברים, מה שלא - אלך למוסך.

מקווה שיחזיק וישמש אותי ללא הוצאות חריגות, אבל כן, קיים סיכון כמו בכל רכב ישן.

פורסם

תתחדש.

הדגם הזה נחשב אמין מאוד ודי עמיד להזנחה.

קנית במחיר מצויין. מה שמשאיר לך כסף ליישור קו רציני.

לגבי צריכת הדלק, אצלי היה 1/9.5 בנסיעה משולבת. ממש לא אסון כמו שנוהגים לספר.

סתם מתוך סקרנות, ב 2006 היו 2 דגמים של "ספורט". הדגם ששווק מ 2004 עד אמצע 2006, והדגם שהחליף אותו.

הדגם החדש יותר הגיע עם "חצאיות" מתחת לפגושים ועם ג'אנטים שונים.

מה קנית?

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

חבר לעבורה מכר רכב כזה שנת 2008 יד 2 130000 ק"מ שמור ומטופל היטב ב -8000 ש"ח אז תעשה את החישוב שלך אם שווה . ב-10000 ש"ח קונים מאזדה 3.

פורסם
תתחדש.

הדגם הזה נחשב אמין מאוד ודי עמיד להזנחה.

קנית במחיר מצויין. מה שמשאיר לך כסף ליישור קו רציני.

לגבי צריכת הדלק, אצלי היה 1/9.5 בנסיעה משולבת. ממש לא אסון כמו שנוהגים לספר.

סתם מתוך סקרנות, ב 2006 היו 2 דגמים של "ספורט". הדגם ששווק מ 2004 עד אמצע 2006, והדגם שהחליף אותו.

הדגם החדש יותר הגיע עם "חצאיות" מתחת לפגושים ועם ג'אנטים שונים.

מה קנית?

בינתיים צריכת דלק ברובה בינעירונית (מודיעין ירושלים) ומעט בתוך ירושלים- 1:12

אני בטוח שבעם הבאה התוצאה תהיה טובה יותר מכיוון שבשימוש הנוכחי היו שלוש שעות שבהם הרכב עמד מונע (החלפתי נוזל קירור, וכל החלפה לקח למנוע לא מעט זמן להתחמם ולהגיע לטמפרטורת עבודה).

לגבי הדגם - האמת שאין לי מושג, אני מצרף תמונה.

IMG_20180122_224119.jpg

פורסם
חבר לעבורה מכר רכב כזה שנת 2008 יד 2 130000 ק"מ שמור ומטופל היטב ב -8000 ש"ח אז תעשה את החישוב שלך אם שווה . ב-10000 ש"ח קונים מאזדה 3.

על פניו, העסקה של חבר שלך מהעבודה זאת מציאה.

מצד שני, אצלי למעט טיימינג (1,000 ש"ח) והחלפת נוזל קירור - אין דברים נוספים שצריך לבצע.

ברכב יש צמיגים חדשים, טסט לשנה, רפידות בלמים מלאות בשר, וכו'. כמובן ששאר כל מערכות החשמל ברכב תקינות.

אם הרכב של חבר שלך יוצא ליסינג + טסט עומד להסתיים - זה כבר מסביר את המחיר הנמוך (מבלי להתייחס למצב צמיגים, בלמים וכד')

אם לא, והרכב נמכר במצב תקין לגמרי + טסט לשנה - אז הקונה עשה אחלה עסקה.

• תוכן חדש...