Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא רואה איך מערכת חישמול יכולה לקלקל את כל התוכניות. בכל מקרה כבלי החשמל רצים מעל למסילת רכבת פעילה, הם לא עוברים מעל גני ילדים ופארקים (זה יש לך בפארק הירקון...).

אני מצרף כמה תמונות לרכבות מחושמלות שרצות לאורך חופים ומקומות אחרים:

Golden-Pass-from-Zweisimmen-to-Montreux.jpg

traineurope.jpg

st-moritz-heritage-train-main_759_thinkstock-images.jpg

ופוסט מהבלוג המצוין הבא (שכבר כמה פעמים כתבתי עליו פה):

http://israelbikebus.blogspot.co.il/2013/08/blog-post_11.html

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא מדובר בהתנגדות לחישמול, ההתנגדות היא לביצועו בלי להזיז את המסילה. אתה מראה לי תמונות, אני הספקתי לראות כמה וכמה מסילות מחושמלות בערים וגם על חופים. בדרךל כלל באזורים מיושבים הדברים האלה גם מגודרים בגדר גבוהה.

אני לא עוקב מספיק מקרוב אחר הסיפור של הקרב בין עירית חיפה לבין רכבת ישראל (והמשרדים הממשלתיים האחראיים עליה), אבל דומני שכרגע ידה של העיריה על העליונה, מה שיעכב את החשמול בלא מעט זמן. הרי צריך לתקצב את העברת המסילה ואחר כך לבצע אותו, וזה עניין של שנים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מילאתי.

אבל לדעתי מה שיקרה - במקרה הטוב זה יילך למגירה, במקרה הגרוע יגיעו למסקנה שצריך להמציא עוד ועוד מס על מחזיקי רכב פרטי, מבלי לספק להם אלטרנטיבה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מילאתי.

חוסר האמון של האנשים שמשהו יכול להשתנות במדינה הוא פשוט מדהים.

תצביעו בידיים, תצביעו בהמוניכם ודברים ישתנו. לא תעשו שינוי אצלכם וכלום לא ישתנה במדינה.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תוכן חדש...